Gość: marc IP: *.stk.vectranet.pl 19.03.07, 21:07 prawica.net/node/6585 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiek Re: Zaginął S. Remuszko IP: *.eranet.pl 20.03.07, 00:34 Pewnie sam sie uprowadzil, zeby oskarzyc o to GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
wkalinowski Re: Zaginął S. Remuszko 20.03.07, 01:01 Gość portalu: marc napisał(a): > prawica.net/node/6585 Wiesz coś więcej? Spytałem już o to admina prawica.net - czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
gangsta_ok Cyrk 20.03.07, 10:50 Naprawdę żałosna próba zwrócenia na siebie uwagi... Załamujący jest ten tekst żony. Facet napisał maila, dzieci niekumate, a policja nadal go szuka. No super. Znajdzie się za kilka dni i powie, że był przetrzymywany, na oczach miał opaskę, a po zapachu i odgłosach wyglądało mu to na kazamaty GW ;p Odpowiedz Link Zgłoś
oldnick5 Re: Cyrk 23.03.07, 21:38 Dziś w Warszawie zmarł Stanisław Remuszko... (pap) Naprawdę żałosna próba zwrócenia na siebie uwagi... (gangsta_ok) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 21:58 oldnick5 napisał: > Dziś w Warszawie zmarł Stanisław Remuszko... (pap) kiepska prowokacja. Nie ma w serwisie PAP takiej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
gangsta_ok Re: Cyrk 24.03.07, 10:54 oldnick5 napisał: > Dziś w Warszawie zmarł Stanisław Remuszko... (pap) > Naprawdę żałosna próba zwrócenia na siebie uwagi... (gangsta_ok) Naprawdę żałosna próba zwrócenia na siebie uwagi - tym razem twoja, oldnick. Znasz powiedzenie Twaina o jego własnej śmierci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Remuszka Gangsta, pszyjacielu, uciekłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 23:30 Byłem więziony w piwnicy na Czerskiej, po prostu (żadne kazamaty, raczej hydrofornia). Czułem wokół koszerne zapachy. Ale udało mi się dać nogę i teraz wciąż próbuję. Żeby nie Ty, gansta, moje katusze poszłyby na marne. Dzięki Tobie nie jestem samotny i wciąż żałośnie próbuję zwrucić na siebie uwagę mediów. Albo chociaż Twoją, pszyjacielu gangsta :-) Stan Remuszka Odpowiedz Link Zgłoś
gangsta_ok Re: Zaginął S. Remuszko 28.03.07, 15:02 I nadal zaginięty? Zaczynam się niepokoić... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Zaginął S. Remuszko 28.03.07, 17:47 gangsta_ok napisał: > I nadal zaginięty? Zaczynam się niepokoić... Jeszczy tylko Łysiak i Ziemkiewicz będzie mial monopol na Michnika .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Remuszka Halo, uwaga, to ja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:11 To ja, Stanislaw Remuszka, zalosnie probuje zwrocic na siebie uwage!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaj Re: Zaginął S. Remuszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:09 Nadal zaginięty? Bo spać nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś