basia 18.09.07, 08:14 to znaczy ze zadluzenie i halas na ktory narzekali sasiedzi byl wymyslem PiS'U? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucjan Re: Reanimacja Le Madame IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 08:26 Fajnie, bo w tej Warszawie od Pisu (jak rządził) same dziadostwo i nie ma gdzie pójść, a o jakimś awangardowym klubie nie wspomnę. Wstyd żeby tagie nie było, przecież to stolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolec [...] IP: 83.2.103.* 18.09.07, 08:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 10:00 to, że odbywało się tam wiele koncertów i spektakli to nie ważne... ważne, że tam "pedały " przychodziły?.. Jak Ty sie nazywasz? bolec? stolec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb PO idzie na lewo... kiepsko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:51 więcej takich newsów i PiS znowu wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: PO idzie na lewo... kiepsko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:11 Kurcze a klubów dla miłośników fistingu nie ma? A dla amatorów dmuchanych lal? To przecież też awangarda co prawda ukonstytuowana czynnościami fizjologicznymi ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: PO idzie na lewo... kiepsko... 18.09.07, 23:11 Popieram pomysł reaktywacja Le Madame, bo tam naprawdę można było spotkać się z szeroko pojętą sztuką, niemniej pomimo swojego entuzjazmu uważam, iż należy spojrzeć na tę sprawę od strony prawnej. Trzeba ją dogłębnie zbadać, aby nie doszło do sytuacji, że kwestionujemy decyzję, która była zasadna. Nie można tego robić z biegu, bo wszelkie nieprawidłowości przy reaktywacji będą oddaniem piłki PiS-owi, który dostanie oręż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda bolec IP: 81.19.200.* 18.09.07, 10:47 lepsze pedaly niez takie polglowy jak ty... pewnie dosco polo i dody sluchasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: ? 18.09.07, 11:29 Gość portalu: bolec napisał(a): > jak dla ciebie pedały zebrane w jednym miejscu to awangarda... wypier**** Odpowiedz Link Zgłoś
roquefinette [...] 18.09.07, 15:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: ? 18.09.07, 15:31 A to ciekawe bo jestem kochającą żoną i matką, a mimo to bardzo lubiłam chodzić do LeMadame... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Reanimacja Le Madame IP: *.posc.mu.edu 18.09.07, 17:48 Kultura alternatywna: duze kabiny w toaletach (przynajmnej dla 2) zauwane na zasowki i PiSuary z duzymi lustrami... Odpowiedz Link Zgłoś
fl4m3b0y Reanimacja Le Madame 18.09.07, 08:37 no to smiesznie, nawet sie nie kryja ze to tylko zagrywka pod wybory jakos P0 dziala w wawce juz troche czasu a dopiero teraz chec pomocy La Madame sciema i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaRi Reanimacja Le Madame IP: 195.150.65.* 18.09.07, 08:40 To naprawdę śmieszne. Byłam ostatnio w Krakowie u znajomych. Tyle się mówi o tym, jakie to konserwatywne miasto, jakie wsteczne, tysiące kilometrów świetlnych za Wrocławiem i Warszawą. Kiedy zobaczyłam te klubu i ludzi, któzy tam bywają, oniemiałam. Przecież gród Kraka po prostu jest oazą awangardy i dobrej zabawy w jednym. Jakie tam w knajpach toczą się rozmowy, jak stylowo ubrani, ciekawi ludzie!! Wprost nie chciało mi się wyjeżdżać, bo tam atmosfera sprzyja życiu młodych, pełnych energii ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Reanimacja Le Madame IP: 194.183.57.* 18.09.07, 08:54 5 lat temu bywałem w krakowie 2 razy w miesiącu. o tym żeby znaleźć ciekawe miejsce z dobrą muzą można było pomarzyć. same piwnice z siedzącymi piwożłopami lub dyski pełne wsioków. muszę wpaść i zobaczyć te awangardę;> co do madam fajnie gdyby wróciła. najlepsze miejsce to biby to kiedyś było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Reanimacja Le Madame IP: 195.150.65.* 18.09.07, 08:58 W tej chwili Kraków to najlepsza imprezownia w Polsce bez dwóch zdań. Największą zaletą jest to, że można nie tylko powbawić się w świetnych knajpach, ale spotkać ludzi, z którymi można pogadać o sztuce i teatrze. To niesamowite! Szkoda że "kombinat Wielopole" tak zapełnił się ludźmi. Kiedyś można tam było spokojnie się pobawić. Teraz zrobił się"zbyt modny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Brawo Bartek Dominiak! IP: *.chello.pl 18.09.07, 08:55 Wielkie brawa dla Bartka Dominiaka, radnego SDPL, za tą inicjatywę. Mam nadzieję, że uda się wznowić działalność Le Madame. Warszawa potrzebuje takich miejsc, jeżeli chce rywalizować z Krakowem o miano kulturalnej stolicy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Reanimacja Le Madame 19.09.07, 08:28 Gość portalu: KaRi napisał(a): > To naprawdę śmieszne. Byłam ostatnio w Krakowie u znajomych. Tyle > się mówi o tym, jakie to konserwatywne miasto, jakie wsteczne, > tysiące kilometrów świetlnych za Wrocławiem i Warszawą. Kiedy > zobaczyłam te klubu i ludzi, któzy tam bywają, oniemiałam. Przecież > gród Kraka po prostu jest oazą awangardy i dobrej zabawy w jednym. > Jakie tam w knajpach toczą się rozmowy, jak stylowo ubrani, ciekawi > ludzie!! Wprost nie chciało mi się wyjeżdżać, bo tam atmosfera > sprzyja życiu młodych, pełnych energii ludzi. Tylko z tą różnicą że pewnie płacą swoje rachunki. Sprawę Le Madame specjalnie upolitczniono, żeby powstrzymać egezkucję należnego miastu długu. Osobiście jestem zwolennikiem powstawania takich miejsc dobrych dla lewaków i gejów. Przynajmniej ci ostatni znikną z dworców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Reanimacja Le Madame - Przerwać zmowę milczenia!!! IP: 213.158.197.* 18.09.07, 09:07 Żenada, żenada, żenada - PIS podjął decyzję polityczną, teraz POLID w Warszawie chce politycznie reaktywować LEMA. A czy Legierski przypadkiem znowu nie kandyduje do Sejmu? Wstyd Pani Prezydent Warszawy - taka kiełbasa wyborcza dla garstki gejów i pseudoawangardowych artystów. A LEMA fajnym miejscem było i szkoda, że zostało zamknięte... ale za to podziekujcie wszyscy Krystianowi... Dlaczego, może ktoś przerwie zmowę milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Reanimacja Le Madame - Przerwać zmowę milczen IP: *.intersoft.pl 19.09.07, 09:23 Jeśli coś wiesz, to sam przerwij, tchórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joove Herr Tusk za pedal_stwem??? Niesamowite??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 09:08 Coraz ciekawiej:)) Chyba Herr Kutz go namówił:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Nareszcie wladze zajely sie prawdziwymi problemami IP: *.2a.pl 18.09.07, 09:36 stolicy i jej mieszkancow. Uff, kamien z serca. Ps. Chce glosowac na PO, ale dlaczego taka Wyborcza i czesc ludzi z tej partii robi wszystko, zeby mi zochydzic ta najrozsadniejsza z polskich partii? Odpowiedz Link Zgłoś
nadredaktorka Re: Nareszcie wladze zajely sie prawdziwymi probl 18.09.07, 11:48 Ciekawa jestem gdzie Ty widzisz ten rozsadek. Rozsadny to jest Rokita. I rozsadnie podziekowal tym ludziom za wspolprace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aarii Reanimacja Le Madame IP: 195.228.143.* 18.09.07, 09:42 Fascynuje mnie to, ze na calym swiecie (najwyrazniej poza Warszawa) kluby awangardowe istnieja bez pomocy panstwa, a w Warszawie robi sie z tego sprawe ideologiczna. Le Madame nie placilo czynszow i tyle. Ale zyby HGW spotkyla sie wlascicielem klubu - to juz szczyt demagogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: Reanimacja Le Madame IP: *.locon.net.pl 18.09.07, 10:15 brawo. już myślałem, że nikt tego nie napisze. a la madame spoko miejsce było. do właścicieli: może lepiej nowa inicjatywa a nie odgrzewanie kotleta? Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Znów pederaści? 18.09.07, 09:48 ich agitacja jakoby są niby normalni chyba nigdy się nie skończy. A klubu nie zamknęło PiS tylko skargi okolicznych mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Znów pederaści? 19.09.07, 09:25 ale PiS nie zamnknal zadnego innego lokalu na starowce, a WSZYSTKIE lokale dostaja skargi ze halasuja. Zreszta do Le Madame sie chodzilo na przedstawienia i koncerty a nie na jakies pedalskie zloty, jak to usiluje nam wmowic ten ciemnogrodzki pseudoprawicowy tlum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????????? Reanimacja Le Madame IP: *.aster.pl 18.09.07, 09:59 to jeszcze PO go nie odtworzyła?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptych Reanimacja Le Madame IP: 80.240.190.* 18.09.07, 10:09 To może być największy sukces obecnej pani prezydent i to zauważony przez wyborców ;) TAKI KLUB ZDECYDOWANIE POWINIEN ZNAJDOWAĆ SIĘ NA PL. BANKOWYM... dobra lokalizacja,dojazd i reprezentacyjne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Reanimacja Le Madame 19.09.07, 08:30 Gość portalu: Ptych napisał(a): > To może być największy sukces obecnej pani prezydent i to zauważony przez wybor > ców ;) TAKI KLUB ZDECYDOWANIE POWINIEN ZNAJDOWAĆ SIĘ NA PL. BANKOWYM... dobra l > okalizacja,dojazd i reprezentacyjne miejsce I wysokie czynsze, ale zdaje się niektórzy nie muszą się o nie martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Ponury Reanimacja Le Madame IP: 145.248.192.* 18.09.07, 10:10 W ramach wolności jednych zniszczyć innych, to jest cholerny absurd. Miejsc nad Wisłą całkowicie bezludnych do cholery, niech tam budują jeśli mają potrzebhę klubowej kopulacji. Takie idiotyczne zagrania odstręczają wyborców od wszystkiego, bo PiS to III rzesza z kłamliwym goebelsikiem, a PO w Warszawie to równie zakłamana Pani Bufetowa, czyli babsko bez pojęcia, sparaliżowała stolicę na miesiące zajmując 3/4 jezdni gdzie przez 2 miesiące nie było nawet połowy robotnika, a o pracach nocnych i otwieraniu ulic w ciągu dnia to Bufetowej też się nie śniło. Natomiast Pani Bufetowa ma nadzór techniczny na najwyższym poziomie, ekrany dzwiękowe na Wale Miedzeszyńskim przypominają swą wyrównaną linią zęby pracownika PGR po przejściach, natomiast pieniądze płacone firmom są z NBP a nie wyciągnięte z pgr-owskiego szamba. No i wszystko dla ludzi, nawet spalarnia wojewódzka w ogródkach mieszkańców Białołeki. Cała Polska jak nie urok to sraczka, jak nie PiS to PO, zakłamanie do n-tej potęgi, przekręty, że aż smierdzi za 10ta granicą, a wszystko wramach równości, sprawiedliwości i innych pierdół, czyli zgnoić współmieszkańca hałasem (La Madame), lub wytruć maluczkich spalarnią, zrobić w mieście Wielkie Gó....o i zapłacić najwyższe stawki....etc.etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jood Re: Reanimacja Le Madame IP: *.pmpoland.pl 18.09.07, 11:30 Jak nie masz nic do powiedzenia, to lepiej się nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Pedalstwo z lewactwem mają znów wrócić? Skand 18.09.07, 10:37 Moim skromnym zdaniem to istnienie takiego klubu jak Le Madame jest w interesie stolicy. Ale zupełnie inną sprawą jest to, że to biznes - płacenie czynszu musi być :). A gdyby powstał taki lokal, który byłby zamknięty tylko z powodów ideologicznych, to będę pierwsza, która będzie wrzeszczeć. Jeśli natomiast kierownictwo klubu miało swój "udział" w likwidacji - no cóż, za nieudolność się płaci Odpowiedz Link Zgłoś
ytzek.bloch Re: Pedalstwo z lewactwem mają znów wrócić? Skand 18.09.07, 10:37 Boją się, że przerżną wybory, dlatego walczą o "lawendowe" głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Czytałam co sie działo w LeMadame.... IP: *.66.pxs.pl 18.09.07, 10:42 ...... jeśli to ma byc "kultura" to ja dziekuje...... wole żebysmy byli dzikim krajem bez kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdw Re: Czytałam co sie działo w LeMadame.... IP: 81.19.200.* 18.09.07, 10:49 to wlacz sobie doode eletrode i badz w swoim swiecie... czytalas to co ci PiSiory podsunely...a bylas tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spark Re: Czytałam co sie działo w LeMadame.... IP: *.it-net.pl 18.09.07, 10:53 Za skargi na hałasy to nie komornik zamyka klub. Właściciel miał długi, to i klub został zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Czytałam co sie działo w LeMadame.... IP: *.66.pxs.pl 18.09.07, 10:56 Nie jestem pro-PiSowska. Dody tez nie słucham. Zreszta to co się działo w LeMadam to poziom równy Dodzie, albo i gorszy. A czytałam to co pisali sami bywalcy tego klubu oraz strone pani (nie pamiętam jak sie nazywała) która w LeMadam wystawiała swoje "performance" (szczegółowo opisywała np taki gdzie na początku rozbierała sie do naga i w usta oraz w odbytnice wtykała sobie zapalone swieczki....). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasd Re: Czytałam co sie działo w LeMadame.... IP: 81.19.200.* 18.09.07, 16:19 > swoje "performance" (szczegółowo opisywała np taki gdzie na początku > rozbierała sie do naga i w usta oraz w odbytnice wtykała sobie > zapalone swieczki....). a wiesz ile knajp jest gdzie dziewczyny sie rozbieraja i tancza na rusze...lojeku..tysiace.. i jakos nikt ich nie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEG Re: Czytałam co sie działo w LeMadame.... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 18:16 > a wiesz ile knajp jest gdzie dziewczyny sie rozbieraja i tancza na > rusze...lojeku..tysiace.. i jakos nikt ich nie zamyka. > Ta została zamknięta za długi, a nie za rozbierane panienki. A poza tym knajp gdzie dziewczyny chodzą prawie nago jest masa, ale nikt nie nazywa tego "kulturą" ani "sztuką". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Van Re: Czytałam co sie działo w LeMadame.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 09:46 Aneto, ja bywalem w Le bardzo czesto. Byla to swietna knajpa i nic sie tam nie "dzialo" takiego, co by szczegolnym bylo skandalem. Czemu byla swietna? Bo dzialala bez przerwy, mozna bylo siedziec do rana, bo miala fajne glowne pomieszczenie po starej jakiejs jakby neiwielkiej hali fabrycznej z oszklonym dachem, bo leciala fajna muzyka, wypozyczali szisze do palenia i przy stolikach obok krzesel byly takie jakby kanapy na ktorych mozna bylo polezec. Nie, nikt sie na nich nie bzykal. Ani mezczyzni ze soba, ani pary hetero. Ludzie pollezeli i gadali. Oprocz tej glownej sali byly dwie na dole. W pierwszej mozna bylo potanczyc, w drugiej bylo bardziej barowo. Czasem odbywaly sie jakies przedstawienia, pokazy czy dyskusje. Mieli tam siedzibe Zieloni 2004, wiec zdarzaly sie spotkania ekologow, alterglobalistow itp. Nikt ze swieczka w dupie tam nie latal. Jesli raz czy dwa zdarzyl sie performance na ktorym cos takiego wystawiono, to nie jest to powod, zeby rozciagac to na okres kilku lat dzialalnosci miejsca i na wszystkie osoby ktore tam przychodzily. Osobiscie nie mam zwyczaju biegac ze swieczka w dupie. Nie jestem tez gejem. Do Le przychodzilo kobiet i mezczyzn po rowno. Nie byl to klub gejowski. Osobiscie najczesciej przychodzilem tam z wlasna dziewczyna. Roznica miedzy ta knajpa a innymi miejscami gdzie mozna potanczyc i gdzie przy wejsciu stoi napakowany drechol ze stalowa kasetka polegala po prostu na tym, ze w tym klubie nie bylo towarzystwa dla ktorego demonstrowanie niecheci do homoseksualizmu jest powodem do chwaly. I moze jeszcze na tym, ze bylo to jedno z niewielu miejsc w tym miescie gdzie mimo alkoholu, muzyki i duzej ilosci ludzi na niewielkiej przestrzeni nawet przez moment nie czulo sie takiej opcji ze mozna dostac po mordzie za niewinnosc bo ktos o prostym umysle w wekend potrzebuje odreagowac. Ludzie byli kontaktowi, mili i naprawde bylo to miejsce, gdzie mozna sie bylo wyluzowac. Jak reaktywuja, serdecznie polecam. Wez chlopaka i idzcie. Naprawde nikt za wami ze swieczka nie bedzie biegal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slon Re: Czytałam co sie działo w LeMadame.... IP: 213.77.7.* 18.09.07, 16:34 "czytalam" a bylas? ulotki lpr-u i mlodziezy wszechpolskiej nie sa dobrym źródłem informacji!!! le ma wróć!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEG Re: Czytałam co sie działo w LeMadame.... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 18:15 Ale Wy jesteście ograniczeni. Wszystko co nie po Waszej mysli, nie obleśne, nie chamskie to od razu LPR, MW, PiS itp. Tu masz m.in. swoją "ulotkę LPR-u" opisującą wspaniałą sztukę ze świeczką w tyłku (stronek opisujących to jest więcej - żadna nie-LPRowska): www.spam.art.pl/parts/artinfo/old_artinfo/arch_artinfo.php?section_arch=artinfo_full&suborder=25&nrdat=%5B53%5D+08.04.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Te zdjęcia powinien ktoś pani Waltz wysłać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:10 A szczególnie fotę tego starego babsztyla ze świecą w tyłku. Sram na lewactwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Te zdjęcia powinien ktoś pani Waltz wysłać IP: *.intersoft.pl 19.09.07, 09:33 A kogo to interesuje na co ty sr.asz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polikarp to super! świetnie się tam chlało IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 10:54 choć kulturowo to średnio było Odpowiedz Link Zgłoś
nadredaktorka Reanimacja Le Madame 18.09.07, 11:45 Ciekawe dlaczego, skoro ten klub taki potrzebny i modny, ten Legierski nie wynajmie po prostu na zasadach rynkowych pomieszczenia i nie otworzy klubu tam. Dlaczego siegacie po pieniadze podatnikow i wlasnosc miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus1412 Re: Reanimacja Le Madame IP: *.chello.pl 18.09.07, 12:31 To jest dobre miejsce na klub. Czy wynajmowanie lokalu od miasta to jest sięganie po pieniądze podatników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Reanimujcie Simone Mole! IP: *.adsl.univie.ac.at 18.09.07, 12:06 Le Madame nie przeżyje bez swojego guru Simona. Co z tego że to drań, ale za to jaki poprawny politycznie: czarny, hivowiec, przesladowany, szkoda ze nie homo, ale wszystko przed nim, nauczą go w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
w.cimoszenko A długi Bufetowa też anuluje? 18.09.07, 12:30 Fajnie że jak ktoś robi "sztukę alternatywną" to już nie musi dbać o finanse i może sobie wynajmować lokale od władz miasta i nie płacić za nie. Ideologia ideologią ale płacić za wynajem powinien każdy niezależnie od opcji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk zboki zaangazują się w kampanie antyPiS-a tyPolaku 18.09.07, 12:45 pozwolisz na to aby za nasze pieniądze wpychali sie do szkół , teleranka oraz przedszkoli tak jak było za rządów przyjaciół zboków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrejs Reanimacja Le Madame IP: 193.109.212.* 18.09.07, 13:04 no własnie, PO zaczyna być partyjką mniejszości, poprawna politycznie, i ponieważ nie ma nic do powiedzenia w kwestiach programowych, wyciąga sprawę wtórnej świeżości, mniejszości seksualne, lemadame tematem w wyborach parlamentarnych, PO idzie w warszawie na pasku SLD i dlatego nie wygra wyborów. kultura w le madame byłą nie lewicowa ale lewacka, i marnym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Reanimacja Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:26 A brak licencji na sprzedaż piwa to nie wina pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Reanimacja Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:55 Macie szansę na odzyskanie nietuzinkowego klubu Le Madame, spotkania przy okazji przedstawień, imprez, po ciężkim dniu. W tak różnorodnym towarzystwie nie będziecie narzekać na nudę, jednostajność. A wy? Kłócicie się o preferencje seksualne? Życie jest piękne, bo jesteśmy różni, inaczej byłoby nudne. Kłócicie się o partie polityczne? Dajcie spokój chociaż popołudniami, spotkajcie się w klubie i dobrze bawcie!! PS Mieszkam na Śląsku. Tutaj takie miejsca to rarytas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ke? placili ten czynsz czy nie? IP: *.acn.waw.pl 18.09.07, 19:48 placili ten czynsz w końcu, czy nie? jak ja nie będę placila to też mnie wywalą nie mam co do tego złudzeń i co gorsza uwazam to za normalne. nawet najlepsza (nieważne dla kogo) imprezowania nie powinna być sponsorowana przez państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: Reanimacja Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 15:34 fajna wiadomość - mogliby znowu otworzyć, bo tam naprawdę bywało miło. I niech Patti Diphusa wróci do Le! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Czy to Le Madame sprzedała banki ? IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 18.09.07, 14:55 Le Madame polskiej bankowosci, która w połowie kadencji rezygnuje z funkcji prezesa NBP i opuszcza Polskę na parę lat, a potem wraca bez wstydu ? Czy to ta Le Madame będzie bufetową w Le Madame ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Reanimacja Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 16:00 to znaczy, ze nie pozwolili splacic zadluzenia. byly pieniadze zeby uregulowac zadluzenie tylko miasto nie chcialo ich przyjac. Odpowiedz Link Zgłoś