Gość: pablo IP: *.89.rev.vline.pl 20.11.07, 06:59 jedna podstawowa...TY Jarosławie K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rsa Prezes PiS szuka winnych IP: 213.155.169.* 20.11.07, 07:00 Zalewski... szkoda ciebie, okazujesz taką ślepą jednostronną miłość do partii i Jarka. A trzeba być chyba chorym, aby nie dostrzegać dlaczego się przegrało wybory. Nienawiść, jad sączący się na wszystko co nie z PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Prezes PiS szuka winnych 20.11.07, 07:13 Mnie to g..no obchodzi ale po co daleko szukac. Ja wiem kto winien- superkurduplo-direktoro. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead [...] 20.11.07, 07:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Do Kłamczyńskiego nie dociera, że to on odpowiada 20.11.07, 07:20 za porażkę PiS :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Kłamczyński rżnie głupa :)) 20.11.07, 07:21 A może ma az tak silny mechanizm wyparcia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika nie musi rżnac. Drugiej okazji nie bedzie. 20.11.07, 07:31 PiS-bolszewia sie skutecznie samo-ukatrupi. kronopio77 napisał: > A może ma az tak silny mechanizm wyparcia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek === Ta idiota udaje ze nie wie o co chodzi??? 20.11.07, 07:46 Przeciez to on sam jest przyczyna!!! Jak taki nienawistnik mogl dojsc tak wysoko? kto dal sie nabrac na jego nawiedzone bzdety??? To juz koniec panie K., odchodzisz pan na smietnik razem z panskim kamratem Lepperem Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 winni są Polacy, którzy poszli do urn :))) 20.11.07, 07:47 taka będzie konkluzja dochodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk paranoik nadal nie kuma o co chodzi? Niewiarygodne 20.11.07, 08:18 I Nieudacznik RP nadal nie zdaje sobie sprawy tego, że głównym sprawcą klęski pisiorków jest on sam i jego chore politykierstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Tylko komisja śledcza może to wyjaśnić IP: *.aster.pl 20.11.07, 08:37 Komisja PiSiacka ma się rozumieć. Wódz wyjechał na urlop i wydał polecenie że po powrocie chce mieć skalpy winnych przegranej. Tylko czekać jak Putry, Gosie, Suski, Bredzińskie i im podobni będą prześcigać się w spełnianiu życzeń wodza. Ławrentij Beria byłby dumny z takiego ucznia jak Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Jedno pytanie: dlaczego MASOWO zagłosowali młodzi? 20.11.07, 09:07 Czy nie dlatego, że przeraził ich Jarosław Kaczyński? Zgoda, dziennikarze zachowywali się jak kretyni. Skupiali się na nic znaczących gestach a ignorowali decyzje. Do tego w atmosferze histerii. Ale dlaczego Kaczyński nie próbował tej histerii powstrzymać? Pokazać: ja nie jestem taki straszny, ZNAM GRANICE, DO KTÓRYCH MOGĘ SIĘ POSUNĄĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja =Czystki wewnętrzne? Stalinizm na własnym podwórku 20.11.07, 09:10 to na szczęście jedyne co Jarkowi pozostało po usunięciu stalinizmu z prokuratury (trochę stalinizmu jeszcze zostało w służbach, ale ten syf też się wyczyści). Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Kolejne wybory za 4 lata, elektorat może nie dożyć 20.11.07, 10:08 Przykre to i nie mówię tego cynicznie, ale taka jest prawda. Pis jest partią mówiącą do starszych już ludzi i ci którzy teraz głosowali na nich, za 4 lata może być daleko daleko stąd. --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znalezione w sieci Pan Jarosław jęczy z cicha... IP: *.c196.msk.pl 20.11.07, 12:32 Pan Jarosław jęczy z cicha: "Gdzież ten układ jest u licha?" Szuka w spodniach, w prawym bucie, w Nowej Hucie i w Kalkucie. Wszystko w szafach poprzewracał. W Sejmie i w Pałacu maca, A to heca, a to sztuka- Ktoś mi, kurna, ukradł układ! Pod kanapą, na kanapie w ABW, w IPN, w PAPie, szpera w Łodzi i w Lublinie, w całej Wolsce (co nie zginie). Już kolegów chce nagrywać Znajomość z Ludwikiem zrywać !! !. Nagle - zerknął do lusterka... Nie chce wierzyć... Znowu zerka. Znalazł! Jest! Ukazał mi się! Toć go mam we własnym PiSie! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: =Czystki wewnętrzne? Stalinizm na własnym pod 20.11.07, 10:29 cyberdemokracja napisał: > to na szczęście jedyne co Jarkowi pozostało po usunięciu stalinizmu > z prokuratury (trochę stalinizmu jeszcze zostało w służbach, ale ten > syf też się wyczyści). Raczej usunięcie stalinizmu w prokuraturze i służbach to zadanie dla PO, po dwóch latach wprowadzania ich przez Kaczyńskich. Jedynym celem PISu była walka z przeciwnikami politycznymi, a nie wykopanie korupcji z urzędów, to oni nobilitowali prawdziwych przestępców z Samoobrony, co do których przeszłości wcześniej sam Jarek miał ponoć wątpliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jedno pytanie: dlaczego MASOWO zagłosowali mł 20.11.07, 10:42 srpnov napisał: > Czy nie dlatego, że przeraził ich Jarosław Kaczyński? Zgoda, dziennikarze > zachowywali się jak kretyni. Skupiali się na nic znaczących gestach a ignorowal > i > decyzje. Do tego w atmosferze histerii. Ale dlaczego Kaczyński nie próbował tej > histerii powstrzymać? Pokazać: ja nie jestem taki straszny, ZNAM GRANICE, DO > KTÓRYCH MOGĘ SIĘ POSUNĄĆ? Bo nie zna takich granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seroo1 Re: Jedno pytanie: dlaczego MASOWO zagłosowali mł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 11:48 Dlaczego masowo zagłosowali młodzi ??? Bo są czyści, niewinnie naiwni i zostali łatwo zmanipulowani i wykorzystani. To nie jest mój pogląd. To prawie oficjalne stanowisko PiS - przynajmniej takie słowa usłyszałem od ich aktywistów. I to, nomen omen ludzi, którzy w 1980 mieli po 18 lat !!!! To jest porażające. A na moje pytanie o choćby jeden pozytyw rządów Kaczyńskiego, odpowiadają: był spokój... Ręce mi opadły... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Tylko komisja śledcza może to wyjaśnić 20.11.07, 10:34 Gość portalu: baca napisał(a): > Komisja PiSiacka ma się rozumieć. Wódz wyjechał na urlop i wydał polecenie że p > o > powrocie chce mieć skalpy winnych przegranej. > > Tylko czekać jak Putry, Gosie, Suski, Bredzińskie i im podobni będą prześcigać > się w spełnianiu życzeń wodza. Ławrentij Beria byłby dumny z takiego ucznia jak > Jarek. Tylko że Stalin też szykował zgładzenie Berii, w czym przeszkodziła mu śmierć. A Beria i tak nie uniknął partyjnej dintojry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackswan Re: Tylko komisja śledcza może to wyjaśnić IP: 83.168.106.* 20.11.07, 11:16 Stare WSI+75% dziennikarzy+reklama TVP+Akcja SMSowa +2 letnia NOCNA ZMIANA oraz ze strony PiS Poddawanie sie wymyslanym w mediach problemom +mala medialnosc szefow /Prezes,GOSIEWSKI,itp/,krytyka w mediach wszystkich-brak dyplomacji w wypowiedziach, tak w skrocie Odpowiedz Link Zgłoś
wazelina2005 jest oczywiste ze J. Kaczynski jest nieomylny 20.11.07, 13:04 wiec za porazke odpowiadac nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Taki z niego prof., jak z koziej rzyci trąba 20.11.07, 10:41 maruda.r napisał: > > Taki sam profesor, jak ja. Kiedy uczyłem w technikum, uczniowie też tytułowali mnie panem profesorem lub w skrócie panem psorem. A kiedyś, w ferworze dyskusji, jeden z uczniów zwrócił się do mnie "panie procesorze". Było z tego śmiechu co niemiara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Moherro [...] IP: *.gdynia.mm.pl 20.11.07, 09:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo a od kiedy Jaroslaw zostal profesorem? 20.11.07, 09:39 bo nawet jego brat jest tylko prof. nadzwyczajnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starod Re: a od kiedy Jaroslaw zostal profesorem? IP: *.chello.pl 20.11.07, 11:48 Nie nadzwyczajnym, a uczelnianym, to duża różnica. Aby zostać prof. nadzwyczajnym należało mieć spełnione wszystkie wymagania na profesora. Zostawali nimi pracownicy katedr lub instytutów w których zajete już było stanowisko profesora zwyczajnego (belwederskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes i Sekta Prof.? Chyba mniemanologii stosowanej :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 10:06 . Odpowiedz Link Zgłoś
kraq pisuaryzacji stosowanej 20.11.07, 12:15 profesor kaczynski BUHAHAHA o w morde jaki debil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: paranoik nadal nie kuma o co chodzi? Niewiary 20.11.07, 08:51 > I Nieudacznik RP nadal nie zdaje sobie sprawy tego, że głównym > sprawcą klęski pisiorków jest on sam i jego chore politykierstwo. Głupi nie jest. Sprawe sobie zdaje. Jednak to idealny czas do zdławienia wewnątrzpartyjnej opozycji, umocnienia swojej pozycji w partii i pozbycia sie konkurentów. Tak robi sie od dawna. Porazka potem znalezienie kozłów ofiarnych oraz czystka i wódz dalej rządzi niepodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: paranoik nadal nie kuma o co chodzi? Niewiary 20.11.07, 10:38 michalng napisał: > > I Nieudacznik RP nadal nie zdaje sobie sprawy tego, że głównym > > sprawcą klęski pisiorków jest on sam i jego chore politykierstwo. > > Głupi nie jest. Sprawe sobie zdaje. Jednak to idealny czas do zdławienia > wewnątrzpartyjnej opozycji, umocnienia swojej pozycji w partii i pozbycia sie > konkurentów. Tak robi sie od dawna. Porazka potem znalezienie kozłów ofiarnych > oraz czystka i wódz dalej rządzi niepodzielnie. Ależ to wypisz, wymaluj PZPR. Tak samo robił Gomułka w 1968 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalng Re: paranoik nadal nie kuma o co chodzi? Niewiary IP: *.amend.com.pl 20.11.07, 10:51 > Ależ to wypisz, wymaluj PZPR. Tak samo robił Gomułka w 1968 roku! Wczesniej Stalin a przed nim pewnie tez kilku innych Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: paranoik nadal nie kuma o co chodzi? Niewiary 20.11.07, 12:07 Nie ejstem pewien, czy masz rację. Owszem, kaczyński głupi nie jest. Ale chory - owszem. Zdradza objawy paranoi, biorąc pod uwagę jego zachowanie i historie z dzieciństwa można podejrzewać, że co nejmniej jeden z braci to socjopata. W tym kontekście wcale nie byłbym taki pewien, że zdaje sobie sprawę z własnej winy i słabości PiS, że Polacy powiedzieli nie temu chamstwu i niekompetencji. Całkiem prawdopodobne, że za przegraną szczerze wini "układ" albo buk wie co, to jest chory, zadufany w sobie człowiek. Nie oczekiwałbym od niego wysokiego poziomu autorefleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: winni są Polacy, którzy poszli do urn :))) IP: *.icm.edu.pl 20.11.07, 08:55 Przesłuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: winni są Polacy, którzy poszli do urn :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 13:16 Winni Polacy głosujacy inaczej,nooo i PO,jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek11 Re: === Ta idiota udaje ze nie wie o co chodzi?? 20.11.07, 08:54 Jak Pan Bog chce kogos ukarac to mu najpierw rozum odbiera. Szczerze mowiac nie bylo tu co odbierac bo pis jest zbudowany na szalenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: === Ta idiota udaje ze nie wie o co chodzi?? IP: *.cbk.poznan.pl 20.11.07, 09:14 A pamiętasz Hitlera też myślał, że tylko on .... no i dostał kopa od świata. A myśmy zdąrzyli sami wyp... mogło być gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulisse Ten idiota jeszcze chodzi?? IP: *.88-82-b.business.telecomitalia.it 20.11.07, 10:02 Ciekawe; ma on jeszcze ochrone BOR-u? I jakim prawem spedza urlop na Helu? Ciekawe kto za to placi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annis Re: === Ta idiota udaje ze nie wie o co chodzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 23:19 tak, masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Kłamczyński rżnie głupa :)) IP: *.magma-net.pl 20.11.07, 08:27 Ano ma. :) kronopio77 napisał: > A może ma az tak silny mechanizm wyparcia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyś Dobro Re: Prezes PiS szuka winnych IP: 78.41.24.* 20.11.07, 07:57 Co ciekawe, poszekle, mirmaty i inni specjaliści zamilkli. A winnych wciąż brak. Odpowiedz Link Zgłoś
neimi Nadzieja odżywa 20.11.07, 09:41 Nadzieja Polski w tym, że przez takie czystki i rozliczenia w PiSie nikt już nie zostanie i to niefortunne ugrupowanie umrze śmiercią naturalną... Odpowiedz Link Zgłoś
peternadolski Re: Prezes PiS szuka winnych 20.11.07, 09:35 odpowiedz jest prosta dwa kaczory czarni z dyrektorem grzybem i ta wrecz faszystowska nienawisc do wszystkiego co nie jest pisiorowate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdezeorientowany Niech żony szuka. IP: *.chello.pl 20.11.07, 11:46 jakich winnych? Przecież o zgrozo odnieśli sukces, powiększyli udział w Sejmie. Pytanie utratę władzy powinno brzmieć: dlaczego Polacy wolą PO? Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie winny wyjechal na urlop 20.11.07, 07:04 czyzby Pana prezesa komisja wezwac nie moze? czy to nie pan prezes wypelnial ramowki tvp i rydzykowni? czy to nie najwieksze plakaty prezesa wisialy w miastach? poszukajcie prezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1sz-truten Prezes PiS szuka winnych IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 20.11.07, 07:05 co tu szukac! przegrala arogancja kaczynskiego jego obluda i zaklamanie hamstwo i brak jakichkolwiek hamulcow zamiast szukac winnych walnij sie w piers i powiedz prawde przepieprzylew wielka szanse jak dalo ci spoleczenstwo jestes zaklamanych chciwym na wladze malym czlowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
jaqbek2 Re: Prezes PiS szuka winnych 20.11.07, 07:11 > co tu szukac! > przegrala arogancja kaczynskiego (...) A skąd. Przecież wiadomo, że winni są Żydzi, masoni i cykliści. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz [...] 20.11.07, 08:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Ktos odwazy sie powiedziec "prezesowi" ze to on 20.11.07, 07:13 jest glownym winowajca porazki PiS. Zachowuje sie jak kazdy dyktator od starozytnosci , widzi wszedzie wine innych tylko nigdy nie swoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Prezes PiS szuka winnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 07:15 Winny jest Jarosław Kaczyński.Polityka jaką prowadzi trafia w większości do ludzi którym nie wszysko w życiu wyszło.Do ludzi którzy wolą słyszeć masz ,na słowo daj są głusi(wyjątek stanowi złoty lub dwa na niedzielną tacę)Do ludzi dla których winni są zawsze oni a nie my.Jego harakter jest jak małego pieska który nogi nie odgryzie ale gryżć lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
prawo24 Jak ? 20.11.07, 07:18 pralki z mediów tzw publicznych piorą Polakom mózgi ? "Ma wyjaśnić, kto i w jakim stopniu odpowiada za wyborczą porażkę i ciągle topniejące poparcie. Przed komisją będą spowiadać się przede wszystkim ci, którzy brali udział w prowadzeniu kampanii wyborczej. Jednak śledztwo dotknie także szeregowych polityków PiS. Partyjni śledczy przyjrzą się przyjętej przez nich strategii, wypowiedziom w mediach. Pod lupą znajdą się też plakaty i spoty - aby ustalić, czy nie naraziły partii na utratę dobrego imienia." A zatem analiza przyczyn nazywa się dintojrą. Polacy jak wiadomo funkcjonalni są i nie za bardzo rozumieją to co czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead [...] 20.11.07, 07:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 winni są Polacy, którzy poszli do urn :)) 20.11.07, 07:29 zamknąć ich wszystkich! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w ryj piss cwokow [...] IP: *.cable.ubr03.haye.blueyonder.co.uk 20.11.07, 08:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bialok Re: Prezes PiS szuka winnych 20.11.07, 07:16 Jak zwykle winni są oni, ci inni, układ, prześmiewcy i szydercy, łże elity, ciemny lud (choć tym razem tego nie kupił), wrogowie narodu, szatani etc. ... Czy prezes również zostanie przesłuchany? Od niego komisja powinna zacząć, oszczędziła by sobie dalszej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikroos Prezes PiS szuka winnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 07:17 Dlaczego mam uczucie, że winnymi porażki wyborczej okażą się K.M. Ujazdowski, L. Dorn i P. Zalewski? I dlaczego wylecą za ten haniebny czyn z partii? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frei10 Prezes PiS szuka winnych 20.11.07, 07:21 niech szuka... i przez kolejne lata... niech robi wszystko byle kaczy kuper nie miał władzy... to na pewno spisek ze PIS przegral wybory... miauuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak Wszystkie poszlaki prowadzą do Jarka IP: *.grunwald.pl 20.11.07, 07:24 tako rzecze CBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Prezes PiS szuka winnych IP: *.socal.res.rr.com 20.11.07, 07:29 PIS to jest kupa balwanow, a Polska toleruje takich bucyfalow Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Prezes PiS szuka winnych 20.11.07, 07:31 Pan Prezes powinien stanąć w lustrze i już ma winnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglupialy_narod Re: Prezes PiS szuka winnych IP: *.access.telenet.be 20.11.07, 10:56 Czy mozna obecny rzad poprosic o weryfikacje zasad dotacji dla Partii?? Dlaczego panstwo majace takie ogromne problemy deficytowe ma doplacac do partii szalencow?? Czy wystarczy, ze znajde troche meneli i zarejestruje partie oblakancow na to by dostac dotacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyantek gdzie jest antek? IP: *.su.krakow.pl 20.11.07, 07:32 czekamy na jego świeRZy, nieskalany Yntelektem czekistowsko-bolszewicko-trockistowsko-pisowski komentarz ktUry nam ciemnym wyjaśni TE OCZYWISTOM OCZYWISTOść z pozycji xero-kurduplo Odpowiedz Link Zgłoś
mucha.z.nosa nieprawda. to wina kota i pani Joli 20.11.07, 07:42 bo niedopiescila Jaroslawa Madrego. Odpowiedz Link Zgłoś
wozdan Ja znalazłem winnych... 20.11.07, 07:38 jest nim jarosław K. mały, obłudny zakompleksiony kłamczuszek, który wszystkich obraża (najbardziej ludzi lepszych od siebie), a władzę zdobył by realizować swoje partykularne interesy nie związane z dobrem naszego kraju...a cały pis jest ukształtowany na jego podobieństwo Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 Na pewno winien jest DORN i sam PREZES, wyjasniam: 20.11.07, 07:41 Dorn zniechęcał do PIS swoja arogancją, Prezes kłótliwością. I mówi Wam to WASZ WYBORCA,żyjący wśród ludzi i słuchający ludzi. Oczekujemy mniej wystąpień w imieniu PIS Pani Szczypińskiej, Kuchcińskiego, Suskiego i Gosiewskiego. Są niemedialni. Skończcie więc te waśnie, pogódźcie się, wykluczcie Dorna za podjudzanie i pisanie głupich listów, będących powodem kpin, i zmieńcie Prezesa np. na Zbigniewa Ziobrę, który ma nadal duże poparcie. To jest dla Was jedyna SZANSA na przetrwanie. Chciałbym, aby w Waszych szeregach pozostali P.Zalewski i P.Ujazdowski, bo m.in.dzięki nim macie poparcie części ludzi wykształconych. Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: Na pewno winien jest DORN i sam PREZES, wyjas 20.11.07, 08:03 He, he, a Zbysiu Z. nie przyczynił się do kompromitacji Polski w kraju, a przede wszystkim ZA GRANICĄ ? I wy to chcecie na prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolennik Re: Na pewno winien jest DORN i sam PREZES, wyjas IP: *.access.telenet.be 20.11.07, 11:06 No nie zartuj. Zorro jest swietnym pomyslem. Rewelacyjnie dokonczy robote rozpoczeta przez obecnego prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bij w pisowski ryj [...] IP: *.cable.ubr03.haye.blueyonder.co.uk 20.11.07, 08:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Prezes PiS szuka winnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 07:45 DAJCIE IM LUSTERKA-JARKOWI I LECHOWI.Moze tych winnych wypatrzą. Dla mnie obaj są uosobieniem najgorszych urbanowsko-goebellsowskich wzorców partyjnego zakłamania,buty i pogardy. Cała reszta partyjnych bonzów to mendy,marionetki,potakiewicze,krzykacze.Więc po co szukać?. A mówiłem-dwa autobusy i wysłać ich na Grenlandię. BEZ PRAWA POWROTU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Prezes PiS szuka winnych IP: *.dhcp.bluecom.no 20.11.07, 09:18 Tylko nie niszczcie Grenlandii! Polecam Syberie;) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Prezes PiS szuka winnych 20.11.07, 10:45 Gość portalu: anja napisał(a): > Tylko nie niszczcie Grenlandii! Polecam Syberie;) Co ci zawinili mieszkańcy Syberii? to tacy poczciwi ludzie! I bez tego mają ciężkie życie. Jak już coś, to Antarktydę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Prezes PiS szuka winnych IP: 62.87.185.* 20.11.07, 07:45 Panie Kaczyński winnych przegrania wyborów proszę szukać nie wśród miernoty Pisowskiej lecz głównym żródłem przegranej była pana osoba, pana wypowiedzi, pana zachowanie. Do tego proszę dodadac nieudacznika brata prezeydenta oraz takich głupich pomagierów jak Ziobro, Kaminski, Brudziński, Gosiewski, Kuchciński, Szczypińska, Karcz i wielu, wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doldama Prezes PiS szuka winnych IP: 212.160.104.* 20.11.07, 07:53 W 100% sam prezes Jarosław ponosi odpowiedzialniość za przegrane wybory. A jak dłużej będzie wysłuchiwał porad obszczymurków ( młodych wiernopoddańczych piesków ) to napewno znajdą żródła swojej klęski. Dla mnie niech prowadzą śledztwo nawet przez kolejne 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Prezes PiS szuka winnych IP: *.pools.arcor-ip.net 20.11.07, 07:57 "Jarosław Kaczyński po prostu chce wiedzieć, kogo w następnej kampanii nie delegować do jej prowadzenia." buahahahaha!!! JEGO SAMEGO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xagog Prezes PiS szuka winnych 20.11.07, 07:57 "Jarosław Kaczyński właśnie poszedł na urlop, ale wcześniej zalecił swoim podwładnym - znajdźcie winnych naszej klęski." Daleko szukac nie muszą,patrzą na nich kiedy stoją przed lustrem.Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz to wam jest do tego potrzebna jakaś komisja? 20.11.07, 08:00 By znaleźć winnego waszej przegranej to wystarczy tylko przed Jarkaczem postawić lusterko i będzie miał głównego winowajcę porażki. I jeszcze mniejsze lusterka przed Dornem, Kuchcińskim, Brudzińskim czy Ziobrem.... A nie zapominajcie o swoim (bo przeciez nie narodu, tak?) prezydencie i jego ministrach czyli Szczygle i Fotydze.. To praca zespołowa była; wielu przyłozyło rękę by spieprzyć to co dało się spieprzyć. Generalnie - to ta wasza arogancja i nieposkromiona chęć obrażania wyborców was załatwiła a nie "ciepłe tuski" bo nikt tak jak wy nie potrafi sobie tworzyć elektoratu negatywnego. Cieszcie się z tych swoich dwóch lat przy władzy bo i to wam dane było przypadkiem; naród zaufał w POPIS i olał wybory 2005 roku skoro i tak wiadomo było kto będzie rządził to po co czas tracić na zbędne formalności? Przy pomocy rydzykowych sekciarzy, korzystając z niskiej frekwencji wydymaliście wtedy naród to nie ma się co dziwić, że naród skorzystał z okazji i w rewanżu was teraz wydymał. Ale nie martwcie się; jak dobry bóg wam pozwoli to za kolejne siedemnaście lat być może ponownie wrócicie do władzy... Wcześniej na szansę rządzenia - będąc na waszym miejscu - bym specjalnie nie liczył; naród musi najpierw zapomnieć co potraficie i dopiero wtedy, kiedyś.... być może będziecie mieć okazję ponownie nas oszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_sklerotyk Re: to wam jest do tego potrzebna jakaś komisja? IP: *.access.telenet.be 20.11.07, 11:13 > Ale nie martwcie się; jak dobry bóg wam pozwoli to za kolejne > siedemnaście lat być może ponownie wrócicie do władzy... Dobry Bog moze by i pozwolil ale za .. 17 lat obecny elektorat PRZECIWPISOWY bedzie mial lat 37...67, czy 77. W tym wieku jeszcze bardzo dobrze sie pamieta co bylo 17 lat wczesniej. Ja swietnie pamietam (kategoria pod 60-tke) jak to bylo przed 1989 a to tylko 18 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Prezes PiS szuka winnych 20.11.07, 08:07 Wypalić to dziadostwo ogniem i żelazem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Po co śledztwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 08:12 Kaczyńscy, Dorn, Brudziński, Kurski, Suski,......................A, i układ, cykliści, masoni, oligarchia, ZOMO, wykształciuchy,...Wg. tych wyżej wymienionych. No i ja i moja rodzina, pod groźbą wykluczenia z imprez rodzinnych i śmiertelnej obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Niech zapyta mnie, to mu powiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 08:15 ...paranoików wszyscy się boją, a od zaślepionych uciekają.Nienawiść i kłamstwo mają krótkie nogi- jak kaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Prezes PiS szuka winnych IP: *.bredband.comhem.se 20.11.07, 08:15 Naprawde Jaroslawie niemozesz zrozumiec ze przyczyna porazki PiS jest wlasnie Twoja osoba i "Gosia" Odejdz wraz z Edgarem a poparcire dla Pisu zacznie wzrastac. Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 A Jarosława Kaczyńskiego przesłuchają? 20.11.07, 08:26 Gdybym był fanem PiS-u, to jako głównego winnego klęski wskazałbym Kaczyńskiego i jego proponował przesłuchać prze grupę dochodzeniową. Ale takim fanem nie jestem. I z prawdziwą radością obserwuję jak Kaczyński dalej brnie w ślepą uliczkę i zmierza ku marginalizacji całego PiS-u. Takie paniczne zwieranie szeregów i izolowanie wewnętrznej opozycji jest oznaką słabości i erozji partii. Odpowiedz Link Zgłoś