Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:45 rzeczywiście gierka jest rewelacyjna. Zupełnie ponadczasowa - jak szachy czy warcaby albo też karciane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lava71 radzieckie wynalazki 03.03.08, 16:08 drugi taki wynalazek to słynny kałasz. Gdyby jego konstruktor żył na zachodzie to Bill Gates by mu do pięt nie dorastał. A tak dziadkowi dali order lenina i wszyscy są heppy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz Re: radzieckie wynalazki IP: *.range86-147.btcentralplus.com 03.03.08, 16:47 Z tego, co mi wiadomo Michaił Kałasznikow zrzekł się wszelkich praw do swojego wynalazku na rzecz swojej ojczyzny. Taki z niego patriota! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_czesio Tetris - hit wszech czasów 04.03.08, 11:40 Gra wymiata! Gość powinien dostać Nobla :-PPPP Szkoda tylko, że się komórka szybciej rozładowuje jak się gra :-( Odpowiedz Link Zgłoś
corwinofamber Re: Tetris - hit wszech czasów 04.03.08, 12:45 zajefajna gra mialem taka na atari jeszcze mam gdzies kasety w piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś