Dodaj do ulubionych

"InStyle" wchodzi na polski rynek

IP: *.brt.vectranet.pl 26.03.08, 21:44
witam;) mam pytanie, czy wie ktoś jak nazywa się piosenka z reklamy
magazynu InStyle ? bardzo prosze od odp, najlepiej na maila
domi57@onet.eu Pozdrawiam;))
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: "InStyle" wchodzi na polski rynek IP: *.chello.pl 27.03.08, 03:31
      "Filipinki to my"

Gość portalu: domi napisał(a):

> witam;) mam pytanie, czy wie ktoś jak nazywa się piosenka z reklamy
      > magazynu InStyle ? bardzo prosze od odp, najlepiej na maila
      > domi57@onet.eu Pozdrawiam;))
    • Gość: dv Re: "InStyle" wchodzi na polski rynek IP: *.e-wro.net.pl 27.03.08, 23:27
      ta uwaga o długości tekstu wiele mówi o współczesnych czasach i
      współczesnych kobietach.
      • Gość: redaktor Re: "InStyle" wchodzi na polski rynek IP: *.kielce.net.pl 28.03.08, 08:13
        Wiele mówi też o wiedzy dziennikarza i nadzorującego go redaktora GW. Strona
        normalizowanego maszynopisu to 1800 znaków. Proszę policzyć, czy 8 tys. znaków
        równa się "niepełne 3 strony".
    • Gość: mika44 Re: "InStyle" wchodzi na polski rynek IP: *.chello.pl 28.03.08, 22:02
      up up up
    • Gość: gościówa portalu "InStyle" wchodzi na polski rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 21:24
      Cóż, pismo padnie na polskim rynku za kilka miesięcy. ZABRAKNIE GWIAZD :P Ile jest Kożuchowskich i Cieleckich w Polsce - faktycznych ikon stylu?
      Poza tym nieprzyleganie do realiów nie-nowojorskich widać aż nadto. Promowanie toreb Burberry "tak na codzień" i "zwyczajnej koszuli" za tysiąc złotych to lekka przesada. Obok faktycznego informowania co kto ma na sobie i za ile, warto pokazać odpowiedniki z polskiej półki cenowej. Coraz więcej pewnie jest u nas pań, które stać na prezentowanie codziennego zestawu casual za -naście tysięcy. Fajnie. Ale chyba wciąż za mało żeby sprzedawać nakład pisemka o bogatych i dla bogatych. Profesjonalnego doradztwa gwiazdom i chęci współpracy z nimi nie widzę, ot jak zwykłe klepanie o grzywkach i błyszczykach jak w Elle. Może jak spróbowali by bardziej szczegółowo i od zaplecza podejść do kwestii kreowania i stylu "gwiazd" - to mogłoby być ciekawe. A tak są strony banalnych porad typu Claudia :[
    • Gość: lokis "InStyle" wchodzi na polski rynek IP: *.icpnet.pl 03.04.08, 21:35
      Mój apel to darować sobie 4 zł, dodać kolejne 4 i zakupić "
      Zwierciadło" Im dłużej moje oczy skierowane był na dobrej jakości
      papier, tym większy był dysonans między nim, a treścią, a w zasadzie
      jej brakiem. Uśmiech na mej twarzy wywołała jedynie wizja "wrózki"
      zaprzyjaźnionej z redakcją, która widzi moją przyszłośc między 18 a
      20 kwietnia w butiku gdzie będę negocjować zniżkę na drogie
      dżinsy ....hmmm Wybornie...!!!!!!!! Drogie Panie nie warto...oj nie
      warto
    • Gość: aa a mnie zal, ze nie ma wiecej ciekawych tekstow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 12:48
      siegnelam po te publikacje, ale wlasnie brakuje mi jeszcze wiecej do
      poczytania, to na duzej liczbie stron mialam w wydaniu UK, a
      szkoda !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka