zuzur 18.05.09, 08:29 Przez 20 lat skoorwysyny brali pieniądze, nic nie zrobili w zagospodarowaniach przestrzennych, ani w prawie budowlanym, poza utrudnianiem budowy domu. Nareszcie Ktoś powiedział basta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro Prawo budowlane do Trybunału IP: *.centertel.pl 18.05.09, 09:30 Jestem za zmianą - ktoś kiedyć sobie wybudował a teraz miał jeszcze wpływ na to co ja buduję teraz - on nikogo się nie pytała i robił co chciał. Ponadto to ja wykłądam pienądze jezlei państwo lub sąsiad chce mieć wpływ na to co buduję niech da kasę - wtedy pogadamy. Nareszcie ktoś to zmienił. Brawo Palikot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Prawo budowlane do Trybunału IP: *.chello.pl 19.05.09, 22:43 i bardzo dobrze -bo jeszcze marzą o akceptacji dzikich inwestycji.Od wielu lat nie sporzadza się planów przestrzengo zagospodarowania.jEŻELI tRUBUNAŁ ODRZUCI -TO POLSKA NIERZADEM STOI/a stanowi nowe prawo tzw.kolesi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek palikot na prezydenta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.09.09, 18:34 nowe prawo budowlane musi wejść i gó... kogo obchodzi co ja buduję na mojej ziemi Odpowiedz Link Zgłoś