carpaccio4 pani patena ma fantazję 25.05.09, 19:20 " Matury 2009 Egzamin dojrzałości rozpoczęty przez Was 4 maja nie skończy się na prawidłowym napisaniu arkuszy egzaminacyjnych. Będzie miał swój dalszy ciąg 7 czerwca 2009 roku, wtedy to pierwszy raz będziecie współdecydować o swojej przyszłości w Zjednoczonej Europie. Jestem z Wami!!! Wy bądźcie ze mną!!! Powodzenia :)" skoro to oficjalna strona to pewnie i oficjalna ta wiadomość. www.patena.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Poncyliusz ponownie przyłapany 25.05.09, 19:40 Cóż, a któż nie dostrzegł jeszcze, że cały PiS ma w dupie prawo i sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
cwany_cwajnos Wała ZDM! 27.05.09, 01:05 ZDM to kretyni i naciągacze, którzy blokują proces demokratyczny swoimi powielaczowymi prawami, podczas gdy wielkie firmy mogą "legalnie" zaśmiecać miasta setkami billboardów, wycinać zieleń miejską aby poprawić widoczność tychże, i tak dalej. Na czas wyborów te kuriozalne przepisy powinno się zawiesić w imię propagowania demokracji europejskiej. Jeśli takimi głupimi tekstami będziemy zniechęcać wyborców do idei kampanii wyborczej jako takiej, to nie spodziewajmy się wysokiej frekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony_ Poncyliusz ponownie przyłapany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 01:18 Ooo, Starą Miłosną też zaśmiecili tym gównem, na każdym słupie. A jak przy przystanku to zerwałem, połamałem i chciałem wrzucić do kosza, jakiś koleś wyskoczył z samochodu i darł japę. Odpowiedz Link Zgłoś