elwira75 26.09.06, 09:54 Moja córeczka chodzi do żłobka na ul. Wrzeciono 4, chciałam zapytać czy są tu rodzice dzieci uczęszczających do tego żłobka i jakie macie opinie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uleska Re: Złobek nr 14 10.10.06, 17:05 chciałabym złożyć wniosek do tego żłobka czy mozesz coś napisać o swoich spostrzeżeniach?? Ile córka ma lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
elwira75 Re: Złobek nr 14 11.10.06, 12:38 Moja córeczka ma 1,6 roku. Oddałam ją do żłobka jak miała 5,5 m-ca. Na początku byla w i grupie z której byłam bardzo zadowolona. Przesympatyczne ciocie, dobra opieka. Mała była zawsza najedzona, przewinięta. Nigdy nie odebrałam jej zapłakanej. Dużo nauczyła się w pierwszej grupie. Od niedawna córeczka chodzi do II grupy. Szybciutko się zaklimatyzowała. Ogólnie jest dobrze, mała nie płacze, chętnie idzie bawić się z dziećmi, z tego co widzę to polubiła swoje ciocie, a jedynym problemem w tej grupie jest to, że codziennie jest przebierana w żłobku, gdyż ciocie uczą już samodzielnego picia z kubeczka, co niestety jej nie bardzo wychodzi, i niestety wszystkie ciuszki są zalane. Do tego dochodzi jeszcze zmiana ciuszków po spacerku (jest ciepło, więc maluchy wychodzą na dwór) skąd wraca ubrudzona jak "diabełek" i ja poprostu nie nadążam z praniem i suszeniem ubranek. Ciocie są otwarte na wszelkie sugestie dotyczące dzieci m.in. żywienia, więc ogólnych problemów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaanka Re: Złobek nr 14 24.10.06, 21:28 Witam Moja Zuzanka też chodzi do tego żłobka, tylko już do 3 grupy. Jest w żłobku od stycznia i bardzo szybko sie zaaklimatyzowała. Panie w 2 grupie są super, w 3 tez. Co do ubranek to nie jesteś osamotniona... ile bym ubrań małej nie kupiła to nigdy nie będzie za dużo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś