hanah.vic 20.07.09, 19:41 Witam, Rozważam posłanie córki do tego żłobka.Czy są tu może rodzice którzy posyłają tam swoje pociechy ? dzięki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stryjka Re: Mała Syrenka Zacisze 21.07.09, 21:57 witaj,nasz Synek od 7 mies.przez caly rok uczęszczał do Małej Syrenki Polecam ten żłobek,czysto,miło,przyjemnie,dobre jedzonko,fajne Ciocie,dzieci do ogródka wychodza codziennie.....fajnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanah.vic Re: Mała Syrenka Zacisze 23.07.09, 22:43 Dzięki za info. Być może poślę tam swoją pociechę bo nic innego nie znalazłam w okolicy a Mała Syrenka zrobiła na mnie dobre wrażenie, mimo kilku wad..) Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Mała Syrenka Zacisze 24.07.09, 09:39 jest jeszcze kilka w okolicy, nie trzeba się wysilać, żeby znaleźć. w jednym moja młoda niedawno zwolniła miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
hanah.vic Re: Mała Syrenka Zacisze 24.07.09, 20:43 zazou1980, w takim razie może mi podpowiesz gdzie jeszcze szukać, bo mnie nie interesują żłobki/klubiki które znajdują się w prywatnych mieszkaniach a takich ofert rzeczywiście nie brakuje......Kilka ofert odrzuciłam także z innych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
eeeppp Re: Mała Syrenka Zacisze 25.07.09, 01:00 w mieszkaniach to się mieszka a żłobki/klubiki są w domach jednorodzinnych, weż sobie może lepiej opiekunkę, co nie stać cię? na dziecku chcesz oszczędzać?nieładnie i nie szukaj tutaj opinii gdyż wysłuchasz jedynie bałamucenia a może i zbierzesz trochę bluzgów od prywaciarz i trolli paaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
livisa do hanah.vic 25.07.09, 15:41 mam pytanie, a mianowicie chciałam tam oddać pod opiekę moją córkę ale teraz to sama nie wiem... możesz mi udzielić informacji jakie wady ma ten klubik? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanah.vic Re: do hanah.vic 26.07.09, 17:01 livisa , czy Ty tam byłaś w ogóle ? jest jedna sala do zabawy dla dzieci+2 pokoje do spania dla maluchów. Brakuje osobnej sali dla dzieci do jedzenia, w tej chwili jedzą one w takim holu, mało miejsca po prostu. Ogródek nie jest zagospodarowany, tylko 2 huśtawki, nic więcej, ale może to się zmieni ( będę tam jeszcze raz na wizycie i wtedy się dopytam). Plusów jest więcej, ale nie o to pytałaś więc nie będę się rozpisywać. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
hanah.vic Re: Mała Syrenka Zacisze 26.07.09, 16:58 eeeppp zdaje mi się że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Odsyłam do mojego ostaniego wpisu, bo nie będę się powatarzać. A to dlaczego oddaje dziecko do żłobka a nie szukam opiekunki, jest moją prywatną sprawą i nie muszę Ci się tłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
livisa dzięki,hanah.vic 26.07.09, 22:46 Noo,nie byłam tam(brak czasu),wybierałam się ale teraz to szkoda czasu. Sugerowałam się wstępnie zdjęciami w necie i bliskością miejsca mojego zamieszkania ale do ciasnoty nie oddam córki. Moim zdanie powinni napisać na stronie mini-klubik albo coś w tym rodzaju a nie kołować ludzi. W takiej ciasnocie to chyba tylko 5-ka dzieci powinna być.No bo gdzie się pomieści więcej? 2 sypialnie?1 bawialnia?Powinno być chyba odwrotnie.Co te dzieci mają tylko spać?Moja Młoda chrapnie 1,5 godzinki i to wszystko. I jeszcze ten ogródek-huśtać się ma cały dzień? Co tam się może zmienić hanah.vic?Dobudują przybudówkę?Raczej nie. Dzięki za info,Mała Syrenka odpadła z listy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
hanah.vic Re: dzięki,hanah.vic 27.07.09, 21:19 livisa, a ja się chyba zdecyduje. Nic innego nie znalzałam w okolicy (kilka klubików w prywatnych mieszkaniach to już zupełna masakra). Ten jeden pokój do spania bywa też bawialnią w razie czego ( no ale głównie sypialnia). I mam nadzieję że ogródek bedzie zagospodarowany bardziej ( bo tam jakby jakiś remont).Będę tam jwszcze w najbliższą środę, to Ci napiszę co i jak ( chce posprawdzać ich dokumenty na prowadzenie klubiku). Odpowiedz Link Zgłoś
livisa jak uważasz 28.07.09, 22:02 Ja zniechęciłam się definitywnie gdy poszperałam i przeczytałam kilka postów o nich. Ciasno,niejasna sytuacja z opiekunkami,brak jakichkolwiek zdjęć dzieci,przerwa wakacyjna,ubezpieczenie NNW tylko przez rok,zbyt młoda właścicielka,nie wiadomo czy wyżywienie w cenie,etc,-nie wiadomo co tam jest grane a eksperymentować z moją Małą nie mam zamiaru. Remont raczej im nie pomoże. Papiery na działalność gospodarczą zapewne ma. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stryjka Re: jak uważasz 29.07.09, 07:31 właścicielka młoda ale wcale nie za młoda!ma juz swoje dziecko i jest w porzadku zdjęć dzieci nie ma i dobrze,nie życzyłabym sobie zeby każdy ogladal mojego synka,wyżywienie jest w cenie,a ciasno wydaje sie ze jest ale nie jest najgorzej.my bylismy zadowoleni pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: jak uważasz 29.07.09, 09:55 Przerwa wakacyjna w moim przypadku dyskryminuje całkowicie ten Klub. Nie mam babci na emeryturze ani młodszej siostry której mogłabym powierzyć dziecko na okres zamknięcia Klubu w wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
livisa stryjka? 29.07.09, 12:55 Czy ty umiesz jakoś konkretnie dyskutować czy też tylko krzyczeć? Po co ci te wykrzykniki?To że tobie się podobało to nie znaczy,że wszyscy mają być zachwyceni. Widocznie ty i twoje dziecko macie małe i skromne wymagania. A ja chciałabym widzieć co moje dziecko porabia w klubie,chociażby na zdjęciach. Ale jak się nie ma co pokazywać no to nie dziwię się. Zresztą,ja już wybrałam klubik(przestronny) dla córki więc możesz dalej piać te peany na cześć tej klitki i właścicielki. Tylko że coś mi się wydaje że i tak cię nikt nie słyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
stryjka Re: stryjka? 29.07.09, 16:01 kto daje wykrzykniki?wisi mi Twoje zdanie,hehe,moje dziecko tam chodziło i bylismy zadowoleni,wiem to lepiej od Ciebie (padło pytanie na temat tego klubiku- odpowiadam)nie podoba sie to nie.i nie widze gdzie napisalam,ze pieje na czesc właścicielki???napisałam poprostu pozytywną opinie,heheeeee.....chyba masz jakieś inne powody skoro tak atakujesz... powodzeniai super zdjęć Twojego dziecka na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
livisa gdzie ci wisi i co? 29.07.09, 18:01 "właścicielka młoda ale wcale nie za młoda!" a co to jest?w tym twoim cytacie?znak zapytania? Ładną antyreklamę robisz temu fantastycznemu klubikowi gdzie chodziło twoje dziecko.Już nie chodzi?Zbrzydła mu ta super opieka? Ja nie atakuję,wymieniam opinię gdyż po to jest to forum. Trochę ripostuję.Ładne masz odzywy-twoje dziecko też ci wisi?I dlatego go tam oddałaś?Do tej ciasnoty? Co cię tak te zdjęcia zdenerwowały?Niestety,zdjęć nie będzie-jest monitoring. P.s,a jaka zabawna jesteś,he,he-dusza tego forum i towarzystwa. Pisz,pisz-bez ciebie to forum byłoby niczym zaprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
han-nna Re: gdzie ci wisi i co? 29.07.09, 18:13 A może "stryjka" to "stryjek" i wisi mu coś między nogami? No bo co może kobiecie wisieć między nogami? Dno,te post osiągają dno na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
meggies Re: gdzie ci wisi i co? 30.07.09, 13:04 Moje dziecko chodzi do Małej Syrenki od roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wbrew pozorom miejsca nie jest tam wcale mało - mojemu synkowi, przyzwyczajonemu do dużych przestrzeni w domu z ogródkiem, który ma do dyspozycji tylko dla siebie jest tam bardzo dobrze i to dla mnie najważniejsze. Żłobek z tego co obserwuje cieszy się popularnością więc taniej reklamy na forum nie potrzebuje. Ponieważ nie mam zamiaru wdawać się w żadne pyskówki na forum jakby ktoś chciał o coś spytać zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
danidda "nie karmić trolla" pt. Mała Syrenka 30.07.09, 17:52 Rany Boskie ludzie,nie karmcie już tego trolla pt."Mała Syrenka" Jest ciasno czy też marnie,to jest. Niektórzy widocznie tak lubią. Z tą reklamą to mnie rozśmieszyłaś,naprawdę.Nie dość że zmieszali tą Małą Syrenkę z błotem-to Ty jeszcze uważasz to forum za miejsce do reklamy? Żarty sobie stroisz?Reklama tutaj?Z 20-oma wpisami (w porywach) dziennie? Z może 2% osób które mają dzieci w żłobkach?Reszta to właściciele prywatni,państwowcy,opiekunki,nawiedzeni,trolle i popaprańcy wszelkiej maści. Obudż się dziewczyno,to nie Facebook,Nasza-Klasa,Golden Life,etc. Ciszej nad tą trumną. Odpowiedz Link Zgłoś