Dodaj do ulubionych

Erotyki Polnara

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:27
Z niecierpliwością czekam na reakcję działaczy LPR - golizna nie jest
przyjazna dzieciom.
Obserwuj wątek
    • Gość: van den haag Re: Erotyki Polnara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:03
      dziadkowi kończą sie sztampowce zatem trzeba coś kombinować Biosteron to hasło
      Fronczewskiego jest weną dla bidaka no cóż jak sie nie...co sie lubi to sie
      lubi co sie ma z tą zasadą spać sie kłade przy mnie leży żona ma! Ach ci
      artysci prowincjonalni.....
      • Gość: leopoldyna Re: Erotyki Polnara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:40
        facet, ale pierniczysz głodne kawałki.
      • zielonaramka Re: Erotyki Polnara 22.01.05, 15:58

Pamiętaj kim kolwiek jesteś kobietą czy mężczyzną za parę lat Ty też będziesz
        miał 50 lat. I życzę Ci byś był(a) tak aktywny(a) i twórcza jak Bolesław Polnar.
        Gość portalu: van den haag napisał(a):

> dziadkowi kończą sie sztampowce zatem trzeba coś kombinować Biosteron to hasło
        > Fronczewskiego jest weną dla bidaka no cóż jak sie nie...co sie lubi to sie
        > lubi co sie ma z tą zasadą spać sie kłade przy mnie leży żona ma! Ach ci
        > artysci prowincjonalni.....
    • Gość: kumys Re: Erotyki Polnara IP: *.238.121.177.adsl.inetia.pl 24.01.05, 09:45
      Jestes lekko mowiac walniety oppelner.
      Na te wystawe wstep maja dorosli, erotyki to nie golizna.

Zobacz co jest w kioskach ruchu na wystawie, albo w supermarketach czy stacjach
      paliw, w zasiegu wzroku malego dziecka, i tutaj wysil sie aby to zablokowac.
    • Gość: opolanka Re: Erotyki Polnara IP: 217.173.192.* 02.02.05, 14:15
      planuje zobaczyc ta wystawe, ale czas mam tylko w weekendy- dlaczego wiec jest
      ona czynna od poniedzialaku do piatku i to jeszcze do 17:00!czy nic nie mozna z
      tym zrobic!?
      • Gość: marta Re: Erotyki Polnara IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.02.05, 21:36
        innej mozliwosci nie ma.. z tego co mi wiadomo... to najprawdopodoibniej w tym
        tyg. zchodzi z afisza:((((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka