kallia1 07.12.09, 20:50 Wybieram się na Sylwestra pt. karnawał w Wenecji. Macie jakieś pomysły jak się przebrać, zależałoby mi zwłaszcza na konkretnych propozycjach ( linki do strojów, nazwy sklepów). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagracja Re: Sylwester strój 08.12.09, 14:59 A gdzie mieszkasz? Proponuję odwiedzić najbliższy teatr :-) A bardziej kostiumerie :-) Znajdziesz tam wiele przydatnych rzeczy (a nawet i cały strój). Uważam, że to lepszy pomysł niż kupować ubrania, które będą półśrodkiem. Wypożyczenie stroju to ok. 50zł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kallia1 Re: Sylwester strój 08.12.09, 16:34 Bardzo dobry pomysł, nie pomyślałam o tym, dzięki. Jutro poszukam w wypożyczalniach Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Sylwester strój 08.12.09, 20:02 Ja bym jednak poszła do teatru, nikt Cię nie zje, naprawdę :-) A strój będzie bardziej efektowny i tańszy (przynajmniej w moim mieście tak jest). Gorsety, maski, zalotne wachlarze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Sylwester strój 09.12.09, 08:50 Możesz pójśc do wypozyczelni strojów, jesli w Twoim mieście takowa jest i wypozyczyć strój. Będzie taniej niz kompletowanie stroju weneckiego. A na pewno wypadałoby mięc maskę, wachlarz, suknię z falbanami:). Odpowiedz Link Zgłoś