mal-sia 29.01.10, 21:23 macie kalosze?nosicie?polecacie czy średnio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saba_a Re: kalosze 29.01.10, 21:47 Noszę:)ale nie w taką pogodę,zdecydowanie poplecam na deszcz.Mam dwie pary jedne są na spacer z psem,a drugie bardziej wyjściowe! Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: kalosze 30.01.10, 00:04 to może Wy mi poradzicie w jakim sklepie stacjonarnym można kupić kalosze? (miasto Łódź) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: kalosze 30.01.10, 11:12 Ale co tu polecać? Jeśli Tobie się przydadzą to kupuj.A jeśli nie bardzo to chyba nie ma po co? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: kalosze 30.01.10, 12:19 Miałam,ale sprzedałam.Kilka lat temu to był rarytas,kupiłam przez neta,angielskie w kwiatki.Pomyślałam,że jak nosić kalosze to odjazdowe.Ale okazały się zbyt odważne(ciągle ktoś się na nie patrzył,pytał o nie itp)W dodatku były niewygodne,bo co z nimi zrobić jak wracając z pracy nie pada już deszcz?Paradować w słońcu w kaloszach?Nie zawsze przecież można je gdzieś zostawić,a maleńkie,składane w kosteczkę to one nie są;) Ale żeby nie było-podejście drugie.Marza mi się takie dyskretne,a la Huntery,tylko tańsze;) Odpowiedz Link Zgłoś