b.montana 01.03.10, 17:33 Gdzie najbliżej Polski (Warszawy) można kupić torebki Hermesa? Bo że w Warszawie nie ma, to właściwie zgaduję ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agattka_84 Re: Torebki Hermes- gdzie? 01.03.10, 17:49 Możesz kupić w butiku online. Albo w Berlinie lub Pradze, jeśli musi być sklep stacjonarny. Odpowiedz Link Zgłoś
b.montana Re: Torebki Hermes- gdzie? 01.03.10, 18:55 a czas oczekiwania na Birkin ze skóry krokodyla albo strusia orientacyjny zna któraś z was? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Torebki Hermes- gdzie? 01.03.10, 19:49 Ze strusia idzie tydzien (szybciej biega), a z krokodyla az dwa tygodnie..;-) A tak powazniej. Nie sadze, zeby hermes sprzedawal birkina online. polityka, marketing firmy. oni targetuja wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Torebki Hermes- gdzie? 01.03.10, 20:01 Jezeli masz szczescie mozesz trafic "od reki" czasem sie zdarza - ale wtedy kolor itp juz jest jaki jest wiec albo bierzesz albo nie nie jest blisko polski ale w NY mozna czesto dostac birkin albo kelly szczegolnie w mniejszych rozmiarach (mniej popularnych) inne modele torebek mozesz kupic online na stronie www.hermes.com Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 hermes birkin.... 01.03.10, 23:05 Gdyby któraś chciała się jej pozbyć b. proszę o info:) Chętnie odziedziczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
misspistol Re: Torebki Hermes- gdzie? 01.03.10, 21:20 na egzotyki czeka się jakieś 2/3 lata. chyba,że ktoś zrezygnuje i nie odbierze swojego zamówienia, a ty akurat będziesz w odpowiedni miejscu i czasie. co jest mało prawdopodobne. oczywiście mówię o butikach. jakiego szukasz rozmiaru, rodzaju okucia i koloru? może poszukaj na luxwear.com tam mają oryginalne torby. z drugiej ręki, ale w idealnym stanie i potwierdzony pochodzeniem. dużo bezpieczniej niż ebay, za dużo słyszałam historii o podróbie kupionej za grube tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 luxwear.com scam? 02.03.10, 07:16 Nie kupilalbym markowej torebki ze strony, ktora ma 200 odwiedzin dziennie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
betsy1977 Re: Torebki Hermes- gdzie? 01.03.10, 20:44 Jak juz kupisz, to zrob fotke jak trzymasz ja w rece i pokaz nam, bo nikt tu na forum nigdy nic markowego nie pokazal. Jak "kupuja" i sie chwala, to tylko pokazuja linki ze zdjeciem w internecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Torebki Hermes- gdzie? 01.03.10, 20:53 a moze by w nia glowe wlozyla, co? kiedys pewnemu gosciowi na forum polonia kazali zrobic zdjecie, jak siedzi w bagazniku samochodu.. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Torebki Hermes- gdzie? 02.03.10, 07:18 Udowodnij nam prosze, ze luxury-shops to nie scam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misspistol Re: Torebki Hermes- gdzie? 02.03.10, 09:40 o jej, sprawdź sobie to łatwe, wystrczy google :) są osoby zajmujące się tym od lat, mające wieloletnie doświadczenie w sprzedaży i potwierdzaniu autentyczności marki hermes (i innych). cieszące się dobrą opinią i zaufaniem, na co długo pracowali. to, że miliony ludzi nie odwiedza ich strony, to chyba normalne, mało kto chce wydać takie pieniądze na ...torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Torebki Hermes- gdzie? 02.03.10, 14:53 jak na handlowca, to troche malo wiesz o e-commerce. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Torebki Hermes- gdzie? 02.03.10, 14:49 obsmialam sie jak norka. :-) Sklep, jest zarejstowany w Zurichu, a strona nawet nie ma wersji niemieckiej, returns policy brzydko pachnie, a poza tym caly ten towar sprzedawca wystawil na ebayu. Odpowiedz Link Zgłoś
b.montana Re: Torebki Hermes- gdzie? 02.03.10, 16:23 zdjęcia nie pokażę, bo nie ja kupuję i nie dla siebie :P w życiu nie dałabym 40tys euro za torebkę. znajomy chce zrobić prezent szwagierce za pomoc prawną w trudnym procesie sądowym, a ona wymarzyła sobie właśnie Birkin 30 albo 35cm, najchętniej struś. czego to baby nie wymyślą... :P a że znajomy sknera, to pomyślał, że może w Polsce jest showroom i można zaoszczędzić. będę musiała go zmartwić :) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Torebki Hermes- gdzie? 02.03.10, 16:45 Mam salon Hermes za rogiem, jakby było potrzebne pośrednictwo, to mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
b.montana @ panistrusia 03.03.10, 21:53 byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś mogła się dowiedzieć czy czasem nie ma strusiej/krokodylej 30/35cm wolnej, może ktoś zrezygnował, wszystko jedno jaki kolor :)) bo jednak dzwonić a pójść osobiście to zupełnie coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: @ panistrusia 04.03.10, 10:35 Dziś wieczorem widzę się z koleżanką, która pracuje robiąc zakupy w Europie dla bogatych ludzi z USA, poproszę ją o pomoc. Proszę, kontaktuj się ze mną na maila, bo to już chyba nie sprawa na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
coco-roco1 Re: Torebki Hermes- gdzie? 12.07.10, 12:37 Najlepiej kupic w Paryzu w macierzystym sklepie Hermesa na Rue Faubourg St Honore. Przy odrobinie szczescia mozesz ja kupic od reki, w innym przypadku mozesz ja zamowic. Proponuje tez odwiedzic pozostale sklepy Hermesa w Paryzu (zwlaszcza ten przy ulicy Gorge V). Codziennie sklepy Hermesa w Paryzu maja dostawy torebek Birkin, zalezy tylko ile sztuk dziennie i komu je sprzedadza albo i nie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś