Gość: magdalena83-k@o2.p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 19:12 POMOCY! Brzuszek mi rośnie :-D wiosna tuz tuż... a ja ... nie mam co na siebie włożyć =O :'( a może redakcja LULI ma jakieś podpowiedzi dla kobiet z brzuszkiem? :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala80 Re: moda ciążowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 09:49 Noo to gratuluję:) Skoro szukasz ciuchów ciążowych to musisz zerknąć na pieknamama.pl tam napewno coś znajdziesz. Zresztą teraz mają łatwy konkurs, więc może Tobie uda się wygrać bon na 350zł:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rose80 Re: moda ciążowa 19.03.10, 09:58 Też widziałam ten konkurs na Wzięłam w nim udział, jak wygram bon sprezentuję szwagierce, która za 2 miesiące rodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Girl^^ Re: moda ciążowa IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.10, 18:05 Po pierwsze Gratulacje :brawo:.Po drugie zajszyj na strone www.happymum.pl albo na strone www.Brzuszek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigzag Re: moda ciążowa IP: *.acn.waw.pl 25.03.10, 15:43 zajrzyj na www.moda.pl/odziez/odziez-ciazowa/ na pewno znajdziesz cos ciekawego i ceny są przystepne Odpowiedz Link Zgłoś
rose80 Re: moda ciążowa 26.03.10, 14:34 Gość portalu: zigzag napisał(a): > zajrzyj na www.moda.pl/odziez/odziez-ciazowa/ > na pewno znajdziesz cos ciekawego i ceny są przystepne Bardzo fajne te ciuszki ciążowe, w szczególności kilka sukienek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarówka Re: moda ciążowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.10, 22:31 hej, ja jestem w 8 miesiącu i do tej pory noszę swoje ubrania ;-), mam szczęście, że pasują, ale wiem, że to może być problem. moje rady: warto kupić spodnie lub leginsy, a jeżeli chodzi o bluzki i sukienki to większość rzeczy w sklepach jest dobrych na ciążę, dużo pięknych tunik nadaje się na teraz, na bluzkę, albo same jak sukienki, nie trzeba się wykosztowywać na te ciuchy ciążowe, wystarczy iść i kupić w zwykłym sklepie, jest taniej i modniej! owocnych zakupów:-S Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: moda ciążowa 02.04.10, 13:13 służę podpowiedzią :) blogmkm.wordpress.com/2010/03/09/w-oczekiwaniu-na-nowe/ pozdrawiam :) szaramyszkaaa blogmkm.wordpress.com/ blognife.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś