talunka 22.03.10, 19:04 hej znacie jakies fajne ciuchlandy we Wro oprócz KOLI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynabal Re: Fajny Second Hand Wrocław!!!! 22.03.10, 19:37 Dokładnie! Podbijam pytanie- gdzie we Wrocławiu można nabyć fajne/tanie ciuchy? Mam na myśli lumpeks albo outlet( że Factory to wiem)- gdzie można kupić/wygrzebać coś na czasie i taniej niż w "zwykłym" sklepie a nie będzie to asortyment żywcem z dworca świebodzkiego, itp. :) Szczególnie interesują mnie "lumpy" o dużej powierzchni, czyli takie, w których można grzebać i grzebać:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalowa_m Re: Fajny Second Hand Wrocław!!!! 22.03.10, 20:10 Uwazasz,ze nie mozna znalezc nic ciekawego na swiebodzkim???Powiem ci,ze sie mylisz!Tam tez trafiaja sie fajne ciuszki,dosc dobrej jakosci,za niewielkie pieniadze. ;) A jesli chodzi o ciucholandy to wiem,ze kiedys byl o duzej powierzchni na nowym dworze,jesli dobrze kojarze to kolo przystanku na chociebuskiej,ale nie wiem czy cos tam znajdziesz fajnego i czy to jeszcze funkcjonuje. Duzy tez jest w okolicy ul obornickiej.Bylam tam raz,pamietam,ze sa dwie sale,tzn towar wyceniony na wieszakach,niby lepszy i na wage,a druga sala to towar na wage.Jak ktos lubi kopac to moze cos wykopie tam cos ciekawego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
olga87 Re: Fajny Second Hand Wrocław!!!! 23.03.10, 15:54 Przy Dworcu Świebodzkim otwarli ostatnio jakiś duży,ale nie wiem,jakie ciuchy,bo jeszcze nie byłam...:) Odpowiedz Link Zgłoś