dorottiss 02.05.10, 22:57 mam pytanie: cz botki z fredzlami, cos takiego jak to tylko nizsze sa raczej "in" czy "out"? zastanawiam sie czy nie kupic, a nie chce wygladac jakbym miala spozniony refleks. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marionetka.pl Re: fredzlowe botki 02.05.10, 23:09 Frędzle były bardzo modne w zeszłym sezonie,teraz nie wydaje mi się,aczkolwiek mogę się mylić.Na pewno w stylu boho czy kowbojskim będą występować, ale czy w taki sposób? Do mnie nie przemawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: fredzlowe botki 02.05.10, 23:14 no wlasnie, a ja to lubie muzyke ktora juz slyszalam i ciuchy ktore juz widzialam. a nie chce byc ciagle pol kroku do tylu... Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry Re: fredzlowe botki 03.05.10, 09:40 Co sie przejmujesz? Ja uwielbiam fredzle pasjami, przechodzilam cala zime w cudownych fredzlowych botkach i wlasnie kupilam sobie torebke z zamszowych fredzli. I szczerze mowiac mam to gleboko gdzies, czy za rok fredzle bedza jeszcze modne czy tez nie - ja i tak bede je z rozkosza nosic. Przeciez kwestia "wyjscia z mody" jest bardzo umowna. O rurkach tez ciagle i od co najmniej czterech sezonow slysze, ze wychodza z mody, a mimo to nadal wszyscy w nich chodza. Nie mozna sie chyba az tak formalizowac. Fredzle to przeciez cos troche bardziej klasycznego i ponadczasowego niz np. trynd z kategorii "goly brzuch z pepkiem na wierzchu" ktory byl modny przez chwile, a teraz nieodmiennie uchodzi za symbol zlego smaku i tak juz chyba zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: fredzlowe botki 03.05.10, 11:01 no niby tak, moze masz racje ze takie buty nie zgrzytaja po boomie na nie. i chyba wezme czarne zeby wygladac troche mniej jak indianka. Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: fredzlowe botki 04.05.10, 16:11 a w ogole to widzialyscie gdzies jakies fajne botki, takie na wiosne? bo chodze po sklepach i nie za bardzo moge znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: fredzlowe botki 04.05.10, 19:47 A zniszczone moga byc? ;)) Mam takie, bardzo lubie i chetnie bym jeszcze w nich pochodzila, moze w zniszczonych nie bede wygladala na spoznony refelks i jeszcze sobie pochodze? ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Frędzle są out?! 04.05.10, 19:51 Och nie! Będę musiała wyrzucić moją ukochaną torebkę! ;( Odpowiedz Link Zgłoś