bettyblues Re: internetowe sklepy z odzieza 07.11.13, 20:24 Możesz sobie zerknąc na allani - oni mają masę sklepów w jednym miejscu i taki fajny bajer że np wybierasz sobie jakąś rzecz np. spodnie z allani.pl/wyszukaj/levis i do tego dołączasz stylizacje: koszulę, buty, kurtkę, dodatki itd i przed kupieniem możesz zobaczyć jak to razem będzie wyglądało. Super sprawa i bez wychodzenia z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
marinulo Re: internetowe sklepy z odzieza 10.11.13, 17:40 Polecam sklep internetowy sport-connection Odpowiedz Link Zgłoś
Tivesti 02.06.14, 22:05 Polecam sklep Tivesti www.tivesti.pl. Mam kilka sukienek na każdą okazję z tego sklepu. Dobre ceny dobra jakość :) Odpowiedz Link Zgłoś
niltawa Re: internetowe sklepy z odzieza 06.06.14, 10:40 Widzę, że w wątku można znaleźć zatrzęsienie różnych sklepów z odzieżą. Z własnego doświadczenia mogę jednak polecić stronę, gdzie znalazłam sukienki na wesele 2013 w bardzo atrakcyjnej cenie oraz ciekawych wzorach. Dzięki temu mogłam tanio nabyć ładną kreację na ślub mojej kuzynki, który odbył się miesiąc temu. Odpowiedz Link Zgłoś
langjadwiga Re: Mostrami.pl z ciuchami polskich projektantów 14.06.14, 23:44 Ja się bardzo cieszę, że mogłam znaleźć w Mostrami.pl super ciuchy, że mają klasę i ja się w nich czuję klasowo. Zobaczcie jakie piękne są projekty Natalii Jaroszewskiej: mostrami.pl/pol_m_PROJEKTANCI_Natalia-Jaroszewska-457.html Odpowiedz Link Zgłoś
liliiiana Re: internetowe sklepy z odzieza 03.07.14, 09:47 A myślałaś o lumpeksach? Tam można znaleźć fajne i oryginalne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka88 Re: internetowe sklepy z odzieza 03.07.14, 10:05 Ja często kupuję przez net jak nie mogę swojego rozmiaru stacjonarnie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
rudii20 Sklep z torebkami i nie tylko 06.07.14, 20:54 Ja polecam sklep www.misswish.info/ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt Re: internetowe sklepy z odzieza 08.07.14, 15:52 coś w tym jest, że w tych stacjonarnych sklepach nie zawsze się uda znaleźć i kupić coś fajnego i niepowtarzalnego. Wszystko mam wrażenie takie samo, nie ma w czym wybierać. Ja też się przeniosłam do sieci jeśli chodzi o zakupy i tutaj ragazzafashion.pl/ coraz częściej zaglądam, można znaleźć naprawdę super perełki Odpowiedz Link Zgłoś
lulrun Re: internetowe sklepy z odzieza 28.07.14, 10:53 No tak, można szukać w sklepach internetowych, ale raczej nigdy nie wiadomo na co się trafi Odpowiedz Link Zgłoś
stefania1234 Re: internetowe sklepy z odzieza 04.08.14, 18:46 sprawdzilam i polecam: www.net-ranking.pl/5872-moda-i-styl.html =O Odpowiedz Link Zgłoś
oxi22 Re: internetowe sklepy z odzieza 07.08.14, 15:23 Mój ulubiony to magazyn mody www.stylen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sobelw Spartoo.pl 31.08.14, 17:56 Hej! Ja tutaj zawsze kupuje www.spartoo.pl/Sukienki-krotkie-kobieta-sty-10617-10062-0.php#rst maja swietny wybor i niskie ceny, zwlaszcza w czasie wyprzedazy. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarmani Re: internetowe sklepy z odzieza 02.09.14, 16:15 ja z kolei mieszkam w niewielkim mieście. dostanie tutaj czegoś ciekawego to jest koszmar. juz od jakiegoś czasu zwróciłam się w stronę internetu. od niedawna sporo zamawiam na Fasardi, mega mi styl i jakość ubrań odpowiadają :) i tym sposobem mam ciuchy doręczone pod drzwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine22 Re: internetowe sklepy z odzieza 06.09.14, 15:27 Polecam fashion4u.pl , szczególnie dział nowości www.fashion4u.pl/pl/new/1/phot Odpowiedz Link Zgłoś
luluska Re: internetowe sklepy z odzieza 12.09.14, 12:49 Polecam stronę, gdzie można kupić w okazyjnej cenie sukienki Monnari :) Odpowiedz Link Zgłoś
luluska Re: internetowe sklepy z odzieza 15.09.14, 14:12 No ja mogę polecić ten sklep z ubrankami na chrzest dla chłopców. Jak się zna wymiary to nie powinno być problemów z zamówieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
seenkar Re: internetowe sklepy z odzieza 22.09.14, 21:37 Wyprzedaże - AllSales.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patykali Re: internetowe sklepy z odzieza 25.09.14, 14:07 Polecam : www.cocomoda.pl/ Rewelacyjne ciuchy i świetna obsługa! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine22 Re: internetowe sklepy z odzieza 04.10.14, 17:36 świetne rzeczy znajdziesz w sklepie www.fashion4u.pl , polecam w szczególności sukienki! Odpowiedz Link Zgłoś
showme Re: internetowe sklepy z odzieza 03.11.14, 23:16 Jeśli szukacie inspiracji zapraszam również na www.facebook.com/showmeshow . Znajdziecie tam również informacje gdzie i w dobrej cenie kupić ciuchy, które noszą gwiazdy! Znajdź swój styl z Show Me :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwira88 Re: internetowe sklepy z odzieza 12.11.14, 12:59 Ja tam nie mam takiego problemu np. dla córki zamawiam ubranka przez internet. Ostatnio trafiłam na świetną pikowaną kurtkę na www.radosnamoda.com.pl i nikt z jej przedszkola nie ma takiej samej:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna69 Re: internetowe sklepy z odzieza 10.12.14, 13:22 Jako kobietka o krągłych kształtach zawsze miałam problemy z zakupem ubrań na moją tuszę w szczególności eleganckie tuniki czy bluzki. W sieci znalazłam sklep modneduzerozmiary i mając ciekawy asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
cooraline Re: internetowe sklepy z odzieza 12.12.14, 11:34 Oprócz wymienianego przez wszystkich allegro, polecam etorbe.pl do torebek i portfeli. Mają szeroki wybór i porządne, modne produkty. A co najważniejsze przy sklepach internetowych, towar wygląda jak na zdjęciach i nie ma problemu z kontaktem czy wymianą :) Odpowiedz Link Zgłoś