Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pokaz mody XII Gala Moda & Styl - reportaż

28.05.10, 18:43

Witam,

na zlecenie wydawcy Besteseller Group realizowałam reportaż fotograficzny z XII Gali Moda&Styl zapraszam wszystkich zainteresowanych do obejrzenia zdjęć www.idmultimedia.com.pl
    zakładka reportaże fotograficzne - są tam dwa ostatnie pokazy mody.
    Najnowsza XII Gala Moda & Styl ( 16.05.2010) znajduje się pod poniższym likiem
    TUTAJ

- zachęcam gorąco do obejrzenia.

Jeżeli są osoby zainteresowane całym przebiegiem imprezy (pełnym reportażem fotograficznym XII Gali) proszę o taką informację.

Pozdrawiam
    Ania
    Obserwuj wątek
      • gabrielafrancuz Re: Pokaz mody XII Gala Moda & Styl - reportaż 28.05.10, 19:36
        Jak na ekskluzywną bieliznę i Ewę Bień, która chyba wie, jak dobrać bieliznę,
        fatalnie podobierano rozmiary biustonoszy do modelek. Na jej miejscu załamałabym
        się, gdybym to zobaczyła. Biust wyłazi modelkom bokiem, dołem i mają strasznie
        ściśnięte piersi w tych stanikach.

Poza tym to stylu za wiele tam nie widzę, wszystko jak zwykle na jedno kopyto,
        ciuchy w większości bez przysłowiowych jaj, jak z Orsaya albo Carry - szkoda że
        nie ma zdjęć z pokazu Zielińskiej, ale w sumie rozumiem - u niej nie było
        kolorowo, nie błyszczało, nie było glamur i się nie świeciło. Nudy. Jedno, co mi
        się spodobało to czerwona sukienka z długim rękawem.
        • gabrielafrancuz Re: Pokaz mody XII Gala Moda & Styl - reportaż 28.05.10, 19:38
          Marka zagraniczna męska: New Yorker - o Boże, nie mam już więcej pytań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka