Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szorty, męskie

29.05.10, 00:42
    cgi.ebay.co.uk/Mens-Swimming-Beach-Shorts-Black-Flowers-XL-/170484266695?cmd=ViewItem&pt=Men_s_Clothes&hash=item27b1a776c7
    cgi.ebay.co.uk/Duffer-St-George-shorts-/160436406556?cmd=ViewItem&pt=Men_s_Clothes&hash=item255ac1491c
    cgi.ebay.co.uk/Mens-Swimming-Beach-Shorts-Blue-Flowers-Medium-/170484275096?cmd=ViewItem&pt=Men_s_Clothes&hash=item27b1a79798
    cgi.ebay.co.uk/MENS-BILLABONG-SHORTS-36-BNWT-/160436400408?cmd=ViewItem&pt=Men_s_Clothes&hash=item255ac13118
    Czy takie szorty nadają się do noszenia na codzień, a nie tylko do pływania? Czy nie będą za sztywne?
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: szorty, męskie 29.05.10, 09:19
        Idz zobaczyc takie szorty do plywania na zywo, w sklepie. Nie sa
        sztywne. Tyle ze w zaden sposb nie zmienia to faktu, ze sa to szorty
        na plaze i noszenie ich na co dzien wydaje mi sie raczej obciachowe.
        Nie ma na rynku szortow przeznaczonych do noszenia po miescie?

Pomysl o pokazanych tu spodnenkach jako dluzszych kapielowkach:)
        • strikemaster Re: szorty, męskie 29.05.10, 11:29
          Myślę, że autorowi chodziło o te kwiatki.
          • pazdziernik2009 Re: szorty, męskie 29.05.10, 15:03
            Dokładnie. Mam dopiero 21 lat i mogę sobie pozwolić na chodzenie w takich ubraniach, jakie mi się podobają :) Nie chcę tylko, żeby były to spodenki sztywne, takie jak te: cgi.ebay.com/Billabong-Boardshort-Board-Short-28-Hiro-swim-trunk-hOT-/260607768332?cmd=ViewItem&pt=US_CSA_MC_Shorts&hash=item3cad6ef70c
            • dakota77 Re: szorty, męskie 29.05.10, 15:07
              Alez prosze bardzo, nos co lubisz. Ja widuje niesttey sporo panow w
              luznych t-shirtach, gaciach takich jak te, bialych skarpetkach i
              adidasach:). Co sie komu podoba i co kto uwaza za stosowne. Tyle ze to
              nie zmienia faktu, ze te spodnie to gatki do plywania, inna wersja
              kapielowek, a nie szorty miejskie.
              • pazdziernik2009 Re: szorty, męskie 29.05.10, 15:13
                A co jest zlego w bialych skarpetkach i adidasach? :)

No i podaj jakiś przykład 'szortów miejskich' (moze byc allegro/ebay).

Pozdrawiam. :)
                • dakota77 Re: szorty, męskie 29.05.10, 15:21
                  Nic, o ile idzie sie w nich biegac lub na silwonie.

Prosze, szorty, a raczej bermudy, ktorych nie mozna pomylic z gatkami
                  na basen:

www.teonline.com/gl-domains/tz-photo/images/l_image/teonline/mens-cargo-shorts-b.jpg
                  • strikemaster Re: szorty, męskie 29.05.10, 17:33
                    Wychodzi na to, że ja mam tylko miejskie, na plażę też (może dlatego, że nie lubię plażować?).
                    Wychodzi na to, ze jest to jakiś nowy rodzaj dress code. Czyli jednak społeczeństwo przekonało się do rozwiązań lotniskowcowych i dzięki temu po kolorze/rosdzaju stroju jest w stanie zidentyfikować, czy delikwent idzie do sklepu do masło, czy śmietanę. :)
                  • pazdziernik2009 Re: szorty, męskie 29.05.10, 18:20
                    Takie mi się nie podobają - zbyt widoczne kieszenie, a poza tym jednolity kolor. Jak będę 30+ to może się zdecyduję ;)
      • ding_yun Re: szorty, męskie 29.05.10, 20:30
        Uwielbiam, jak ktoś zadaje pytanie "czy rzecz X nadaje się do noszenia
        na co dzień", a jak się odpowie, że nie bardzo, to delikwent stwierdza,
        że ma gdzieś konwenanse bo ma 21 lat i może nosić, co mu się podoba.
        Ależ nos sobie chłopcze co tylko chcesz, my Cię tylko uprzejmie
        informujemy, że takie gatki odpowiednie są na plażę, a nie na miasto.
        • pazdziernik2009 Re: szorty, męskie 29.05.10, 21:13
          ;)

allegro.pl/item1054610012_koszulka_h_m_rock_vintage_underground_m_bcm.html
          allegro.pl/item1060005036_marlboro_classics_l_kwiaty_vintage.html
          A te koszule nadają się na miasto? ;)
          • maitresse.d.un.francais Re: szorty, męskie 29.05.10, 21:50
            allegro.pl/item1054610012_koszulka_h_m_rock_vintage_underground_m_bcm.html
            allegro.pl/item1060005036_marlboro_classics_l_kwiaty_vintage.html
            A te koszule nadają się na miasto? ;)

Ale właściwie dlaczego pytasz, skoro masz 21 lat i olewasz konwenanse?
            • pazdziernik2009 Re: szorty, męskie 29.05.10, 22:14
              No bo chcę wiedzieć, czy tylko np. taka www.stgeorge.k12.il.us/AthleticsNew/Pictures/Plain_Blank_Grey_T_shirts.jpg nadaje się na miasto? :)
              • maitresse.d.un.francais Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 29.05.10, 23:00
                a my mamy się tym zachwycać - docelowo chcesz nosić to, co wybrałeś, a jak się
                ktoś czepi, to powoływać na nas.
                • pazdziernik2009 Re: Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 29.05.10, 23:26
                  Ale ja przecież kupię to co chcę - nie pytałem się Was przecież na początku o opinię! Ale teraz jestem ciekaw, co sądzicie na temat tych tshirtów.
                  • maitresse.d.un.francais Re: Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 29.05.10, 23:37
                    pazdziernik2009 napisał:

> Ale ja przecież kupię to co chcę - nie pytałem się Was przecież na początku o o
                    > pinię!

To o co? "Czy takie szorty nadają się na co dzień?"

Ale teraz jestem ciekaw, co sądzicie na temat tych tshirtów.

T-shirty są OK. Natomiast koszula w kwiatuszki nie jest OK.
                    • pazdziernik2009 Re: Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 29.05.10, 23:48
                      > To o co? "Czy takie szorty nadają się na co dzień?"

Chodziło mi o to, czy to są szorty, których najważniejszą cechą jest szybkie schnięcie - co jest ważne przy szortach do pływania.

> T-shirty są OK. Natomiast koszula w kwiatuszki nie jest OK.

A dlaczego? Na plażę będzie ok? ;)
                      • maitresse.d.un.francais Re: Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 30.05.10, 17:46

> Chodziło mi o to, czy to są szorty, których najważniejszą cechą jest szybkie sc
                        > hnięcie - co jest ważne przy szortach do pływania.

A tego nie wiem.
                        >
                        >
                        > > T-shirty są OK. Natomiast koszula w kwiatuszki nie jest OK.
                        >
                        > A dlaczego? Na plażę będzie ok? ;)

Masz takie zaległości w kwestiach mody, że nie chce mi się robić wykładu.

Nie, na plażę nie będzie OK.
                        • maitresse.d.un.francais Re: Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 30.05.10, 17:47
                          OK będzie na imprezę przebierańców "Floryda, ach, Floryda".
                          • pazdziernik2009 Re: Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 30.05.10, 18:20
                            A gdzie uczą tej mody? Bardzo chciałbym nadrobić zaległości.
                            • maitresse.d.un.francais Re: Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 30.05.10, 20:42
                              pazdziernik2009 napisał:

> A gdzie uczą tej mody? Bardzo chciałbym nadrobić zaległości.

A po co?

Przecież i tak masz 21 lat etc.

• pazdziernik2009 Re: Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 30.05.10, 21:47
                                Bo po prostu chcę wiedzieć, jak POWINIENEM się ubierać.
                                • maitresse.d.un.francais Re: Chodzi ci o to, żeby kupić co chcesz 31.05.10, 15:20
                                  pazdziernik2009 napisał:

> Bo po prostu chcę wiedzieć, jak POWINIENEM się ubierać.

Idź - wbrew pozorom - na FK, tam jest paru chłopa, którzy podrzucą ci strony o
                                  modzie męskiej.
      • dorottiss Re: szorty, męskie 31.05.10, 15:36
        przyklad na ciekawy zestaw z
        krotkimi spodenkami dla mezczyzny, tylko do tego potrzeba duzego
        wyczucia, nie kazdy bedzie potrafil to nosic.
      • only.cerber Re: szorty, męskie 07.07.10, 14:22
        Żartujesz chyba, jasne że można chodzić na co dzień w takich szortach, bardzo
        fajnie wyglądają, szczególnie jak jest ładna pogoda, gorąco - tak pozytywnie się
        prezentują, a do tego są bardzo wygodne. Widziałam kilka takich par na
        tanisport.pl i tak się zastanawiam czy mojemu facetowi nie kupić - ma już jedne,
        ale drugie tez by mus ie przydały, bo bardzo lubi w nich chodzić.
        • mr.vintage Re: szorty, męskie 08.07.10, 16:50
          To ja pokażę kilka "antyprzykładów" letnich m.in. z szortami:
          mr-vintage.blogspot.com/2010/07/polak-na-wakacjach.html
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka