dorottiss 08.06.10, 20:56 mam na oku buty takie i takie tylko szare. jak Wam sie podobaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alessia27 Re: buty do oceny 08.06.10, 21:11 ciezko do okreslenia bo to dwa rozne gatunki buta. To tak jak bys pokazala balleriny i kozaki. Mnie sie osobiscie podobaja pierwsze te sraczkowato szare bo maja super kolor i sa inne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: buty do oceny 08.06.10, 21:13 a ja ich nie chce porownywac, ani miedzy nimi wybierac. o opinie prosze o obu parach niezaleznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: buty do oceny 08.06.10, 21:35 te pierwsze to takie babciowate ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: buty do oceny 08.06.10, 21:39 wiec dla mnie te babciowate szare sa zaje*iste. Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: buty do oceny 08.06.10, 21:44 Mi to żadne się nie podobają ale jakbym miała wybierać to chyba te drugie bym wybrała. Właśnie przez to że pierwsze są "babcine". Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: buty do oceny 08.06.10, 21:55 wlasnie dlatego ze na 10 osob 9 wybiera te drugie ja bym wziela te pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: buty do oceny 08.06.10, 22:37 nie w moim guscie obie pary, ohydne. Ciekawa jestem jaka masz reszre garderoby?? do czego je zalozysz? Odpowiedz Link Zgłoś
mexi-cana Re: buty do oceny 08.06.10, 23:23 pierwsze zupelnie mi sie nie podobaja, drugie ladne:) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: buty do oceny 09.06.10, 08:36 Żadne z nich nie są w moim guście, ale jak już musze wybrac to numer 1. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: buty do oceny 09.06.10, 08:53 jeansy rurki i te pierwsze buty. Gdzie je mozna kupic wogole jest jakis sklep w PL ? Bede w Pl za 3 tygodnie i chetnie bym je kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: buty do oceny 09.06.10, 10:06 w zlotych tarasach jest. chyba jedyny w PL. ja tez myslalam o nich do jeansow. te drugie zreszta tez. i na wakacje do krotkich sukienek. Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: buty do oceny 09.06.10, 10:06 według mnie oba modele są bardzo fajne, pierwsze mają ciekawy, nietuzinkowy fason w stylu retro i z pewnością byłyby miłą odmianą dla balerinek i rzymianek, aczkolwiek wolałabym jakiś jaśniejszy kolor, drugie to tradycyjne rzymianki, ale ozdoba z kwiatków dodaje im oryginalności - podoba mi się kolor, ale nie materiał z którego są wykonane, zwłaszcza te postrzępione brzegi różyczek - w bootsquare widziałam ciekawszą alternatywę. reasumując wybrałabym te pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: buty do oceny 09.06.10, 10:14 w bootsquere nie widzialam, zreszta u nich sa plastiki a moje nogi tego nie przezyja. zreszta mam wiele ograniczen jesli chodzi o buty, tylko skora albo material z jednej strony a z drugiej mam waska i dluga stope wiec mi z wiekszosci butow wyjezdzaja palce. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: buty do oceny 09.06.10, 10:19 jade za 3 tygodnie na slask Gliwice /Katowice. A te tarasy gdzie sa ? Zachorowalam na te buty. Jaka jest ich cena wiesz moze, i jak rozmiarowka wypada? Ja nosze 38 nigdy nie kupywalam innego rozmiaru. Bo bym kogos znajomego poslala do sklepu. Czytalama sa ze skorki, tez nie moge nosic plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: buty do oceny 09.06.10, 10:25 Warszawa obok dworca centralnego. cena cos kolo 120 pln. skora. rozmiarowka chyba normalna, ja mam 40 i 40 jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: buty do oceny 09.06.10, 10:41 kurna nie mam nikogo w warszawie ale znajomego w angli z tej strony co podalas linka mozna chyba tez zamowic ? Powiedz mi te buty sa w jakim sklepie w centrum handlowym. Kurcze jestemw stanie tobie poslas pieniadze abys mi je kupila i poslala do polski do moich tesciow ja je sobie bym 26.06 odebrala. Ja mowiwe calkiem powaznie. Faceci sa jak pleminiki, tylko jeden na milion staje sie czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: buty do oceny 09.06.10, 10:44 to moze przejdzmy na kontakt mailowy - mozesz pisac na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś