Gość: Modelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 14:29 Do czego jeszcze można nosić rzymianki?:-O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliee " Do czego można nosić rzymianki ? " 27.06.10, 18:30 myślę, że rzymianki pasują do kombinezonu ;))) zaley jaki jeszcze masz kolor tych butów. jeśli brązowy to do każdego koloru kombinezonu ci będzie pasować, ale jeśli jakiś konkretny kolor to powiedz i ci pomogę ;)) :-S Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: " Do czego można nosić rzymianki ? " 05.07.10, 10:01 do wszystkiego? ;) do rurek, boyfriend jeans, szortow do kolana, szortow krotkich, spodnic olowkowych, spodnic rozkloszowanych, sukienek, szmizjerek, legginsow, serio, DO WSZYSTKIEGO. najlepiej miec przy tym zgrabne nogi, bo gladiatorki to nielatwy fason dla figury. pozdrawiam szara myszka blognife.wordpress.com/ blogmkm.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
emiliagres Re: Moda 14.03.11, 21:30 Oryginalnym drobiazgiem zawsze okazuje się biżuteria. Musi być wyjątkowa, tak jak osoba, którą obdarujemy. "Niebieski-koralik" wszystko co czyni to z miłości do piękna... Sama się o tym przekonałam kupując różnego rodzaju koraliki, ostatnią zdobyczą był bursztynowy - tylko w tym sklepie są one dostępne. Koraliki Biagi Kidz są także oryginalnym drobiazgiem dla pociech. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka6 Do wszystkiego... 19.05.11, 16:33 do spódniczki, spodni i spodenek. Ja tak się ubieram i dodatek modne w tym sezonie listonoszki ze stronki np amiche.pl . Super zestaw z tego powstaje:) Odpowiedz Link Zgłoś