swinka_finka 30.07.10, 18:13 pakownej jako podręczny bagaż ale nie walizka tylko wieksza torba . Mozecie polecić jakieś moze linki ze sklepami z fajnymi torbami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezary.malgorzata [...] 30.07.10, 18:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Poszukuję torby 30.07.10, 21:27 Ja też polecam Campusa. Mam też jedną z Diverse, ale to przed laty i nadal jest porządna. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Poszukuję torby 31.07.10, 01:17 Ale fajnymi w jakim sensie? Lansować się chcesz z tym bagażem? :D Zwyczajne, niedrogie, pakowne i dość trwałe torby robi Outhorn, znadziesz w każdym hipermarkecie. Jeśli wolisz coś bardziej turystycznego (i droższego), to zajrzyj do Decathlonu albo Go Sportu Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Poszukuję torby 31.07.10, 10:58 Nie nie chcę się lansować z bagażem w przeciwieństwie do co drugiej która tu zaklada wątek ...ale to nie moja sprawa . Chodzi mi o torbę na prezent dla kobiety eleganckiej która duzo czasu spędza "w podróży" wiec jako tako sportowe odpadają Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata [...] 31.07.10, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Poszukuję torby 31.07.10, 15:10 Ja mam bardzo fajną na weekend - pół tygodnia. Firmy Titan (nie mam zdjęcia :(), mała, zgrabna, pakowna - taki neseserek, ale można dopiąć pasek na ramię. Wytrzymuje w dobrej kondycji już kilka lat. Moja jest czerwona, ale pewnie są też inne. Zdarza mi się też podróżować z torbą od laptopa ;) Kupiłam firmy American Tourister, czarno-szarą, haftowaną w kwiaty - specjalnie taką swobodniejszą w stylu, żeby nadawała się nie tylko do przenoszenia kompa. Nie jest już tak pakowna, ale ma tysiąc wewnętrznych kieszeni i przegródek, więc można wszystko sobie poukładać tematycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkaa1982 [...] 09.09.10, 10:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś