Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty zamiast glanów

18.09.10, 22:05
    Co sądzicie o tych butach?
    Tekst linka
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: buty zamiast glanów 18.09.10, 22:31
        złe nie są.
        • blu88 Re: buty zamiast glanów 19.09.10, 00:35
          ciekawa jestem, jak wyglądają na żywo. ale chyba sznurówki na ciemniejsze bym zmieniła.
          • lonely.stoner Re: buty zamiast glanów 19.09.10, 00:49
            fajne.
          • robinia.akacjowa Re: buty zamiast glanów 19.09.10, 10:07
            Też od razu pomyślałam o zmianie sznurówek.
            • myszmusia Re: buty zamiast glanów 19.09.10, 11:12
              skoro napisałas,ze "zamiast glanów" tzn do tej pory pomykałs w glanach? jesli tak to pytanie - jak odbierasz obcas tej wysokosci chodzac przedtem w płaskich?
              • robinia.akacjowa Re: buty zamiast glanów 19.09.10, 13:04
                Ten obcas jest bardzo szeroki, prawie jak koturna, więc miałam dobre wrażenie po przejściu paru kroków w sklepie. Przynajmniej nogi mi się nie chybotały na boki. Mam buty na klasycznych obcasach takiej wysokości, które rzadko noszę i chodzenie w nich sprawia mi problem.
      • kolor_purpury Re: buty zamiast glanów 19.09.10, 12:55
        no akurat te niezbyt mi się podobają.
      • malavida Re: buty zamiast glanów 19.09.10, 20:56
        także wpadły mi w oko, gdy przeglądałam jesienną kolekcję Deichmanna, taka pośrednia wersja między modnymi w tym sezonie grunge'owymi trzewikami a wiązanymi botkami, według mnie całkiem fajne i z pewnością bardzo wygodne, sznurówki są co prawda koszmarne, ale te przecież można wymienić. gdyby były w kolorze beżowym lub brązowym, z pewnością bym je kupiła, czarnych nie chcę, do niczego mi nie pasują. ktoś widział gdzieś takie w innym kolorze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka