cobne_ Re: Kupujecie w second handach? 03.05.11, 14:30 Bardzo bym chciała, ale niestety w mojej okolicy nie ma żadnych fajnych second handów. A szkoda, bo można tam znaleźć świetne rzeczy. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kuriozum Re: Kupujecie w second handach? 02.06.11, 18:39 Niestety, brak mi cierpliwości do przedzierania się przez stosy niezbyt czystych, często śmierdzących i zwykle mało atrakcyjnych ciuchów. Wolę sklepy w internecie, gdzie trafiają już przebrane rzeczy. Mimo wyższej ceny, uważam że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Re: Kupujecie w second handach? 02.06.11, 20:08 oczywiście że kupuję :D pół mej szafy jest z sh, nie stać mnie na markowe ciuchy i wyjazdy do galerii 25km ode mnie więc kocham sh. Odpowiedz Link Zgłoś
kadehti Re: Kupujecie w second handach? 02.06.11, 23:02 Mnie odpycha to, że te ciuchy nie są nowe. Nie wiadomo co się działo z tym ciuchem wcześniej... Poza tym, wolę zainwestować w coś markowego. Bo to nie tylko metka, ale jakość. A kupując szmaty de facto wyrzucam pieniądze w błoto, bo za rok, po kilku praniach, rzecz nie nadaje się do użytku... Odpowiedz Link Zgłoś
kota1616 Re: Kupujecie w second handach? 03.06.11, 19:50 kupujemy kupujemy i jestem zadowolona mozna cos znalesc troszke sie grzebac nie chce ehh Odpowiedz Link Zgłoś
lolelai Re: Kupujecie w second handach? 05.06.11, 00:05 Ja dzisiaj upolowałam super szorty z primarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozenah8 Re: Kupujecie w second handach? 05.06.11, 21:53 jedynie kilka razy mi się zdarzylo, ale ostatnio to w ogóle nie kupuje tam Odpowiedz Link Zgłoś
melka21 Re: Kupujecie w second handach? 12.06.11, 19:14 ostatnio rzadziej , ale miałam kiedyś fazę ,że non stop:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaw87 oczywiście! 28.08.11, 16:45 Szperanie w second handach to moje hobby! Tak apropo to wyniki wyszukiwania i szperania sprzedaje na allegro! Zainteresowanych zapraszam! allegro.pl/listing.php/user?us_id=3763668 Odpowiedz Link Zgłoś
lb_lover Re: oczywiście! 01.09.11, 21:53 a kto rozsadny nie kupuje? :) ps. szukam torebki ze zdjec tej dziewczyny: smells-like-fashion.blogspot.com/ (podobno jest z new yorkera ale nie wiem nawet gdzie zaczac jej szukac - to dla mojej dziewczyny ma byc wiec ladnie prosze o pomoc :D) Odpowiedz Link Zgłoś
agula_lula Re: Kupujecie w second handach? 13.09.11, 12:54 Yes ;) Szczególnie w sieci - świetne są :) Odpowiedz Link Zgłoś
madie1991 Re: Kupujecie w second handach? 12.08.12, 21:14 Cześć:) Od dawna zajmuję się przerabianiem starych ubrań, najczęściej kupionych w sh i nadawaniem im całkowicie nowego, a co najważniejsze modnego wyglądu. Dlatego też postanowiłam założyć bloga i zacząć pokazywać efekty mojej pracy innym. Już niedługo będzie można nie tylko zobaczyć moje przeróbki, ale także samemu napisać diy-owy artykuł, opublikować go na moim blogu pod swoim "nickiem" i pokazać światu swoją twórczość:) diybymadie.randan.pl Zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Kupujecie w second handach? 02.10.12, 19:19 Tak kupuję. Lubię takie "poszukiwania" ubrań. Często można znaleść ubrania w dobrym stanie, za tak nie wiele. Wiele osób wokół mnie jest uprzedzonych do tego typu sklepu z kilku powodów m.in dlatego, że utarło się kiedyś, że to wstyd ; nie potrafią szukać, no bo w takim sklepie z nie używaną odzieżą wszystko jest powieszone na wieszaczkach z rozmiarami. Nie trzeba zbytnio szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
leia85 Re: Kupujecie w second handach? 03.10.12, 09:16 Pewnie że tak - czasem można trafić coś naprawdę fajnego i oryginalnego po super cenie. --- cuppon.pl/trojmiasto Odpowiedz Link Zgłoś
deneris90 Re: Kupujecie w second handach? 04.10.12, 10:18 No ba :D Mam stamtąd większość rzeczy :) --- połączenia promowe Odpowiedz Link Zgłoś
ivi120 Re: Kupujecie w second handach? 08.10.12, 10:58 Tak. Chociaż bardzo rzadko mam czas żeby chodzić po sklepach... --- buty bartek Odpowiedz Link Zgłoś
polusek80 Re: Kupujecie w second handach? 17.10.12, 11:53 uwielbiam second handy! wcześniej mieszkałam w Toruniu i było to po prostu zagłębie lumpeksów! od kiedy mieszkam w Poznaniu i zaczęłam pracę od poniedziałku do piątku 8-16 moje możliwości się ograniczyły. Mam swojego ulubionego lumpka przy rynku bernardyńskim, w którym w soboty są jeszcze przeceny i zawsze wychodzę obładowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffeenka Re: Kupujecie w second handach? 17.10.12, 12:30 Od dawna kupuje w lumpexach i się tego nie wstydzę. Można tam znaleźć prawdziwe perełki, jeśli się ma szczęście. Za kilka złotych można zdobyć ciuszki, które noszą modelki reklamujące swoją osobą największe światowe domy mody, pokazujące się w Fahiontv itd. Odpowiedz Link Zgłoś
fashioncode.pl Re: Kupujecie w second handach? 03.02.13, 11:55 Zapraszam na fashioncode.pl co tydzień nowości i perełki od największych projektantów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzasta Re: Kupujecie w second handach? 05.02.13, 15:48 Ja bardzo rzadko. Nie to, że nie umiem tam nic znależć, ale jakoś odpycha mnie czasami ten zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowysad Re: Kupujecie w second handach? 19.02.13, 11:57 Pewnie, że kupuję i jestem bardzo zadowolona, czasem wolę te sklepy niż takie z nowym,i ciuchami, dobre markowe ciuszki na gorsze - to tylko tam. Przeglądam też używane ubrania w sieci - od czasu do czasu też coś fajnego wypatrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
payamana Re: Kupujecie w second handach? 21.02.13, 09:38 Ja też skupuję czasami w second handach :) Są tam czasmi rzeczy o wiele lepsze niż w firmowych sklepach i w dodatku tańsze :) ________________ komody nowoczesne Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka6816 Re: Kupujecie w second handach? 14.07.13, 08:34 Z braku czasu tylko internetowe wchodzą w grę. Polecam www.ciuch-ciuch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
linda77 Re: Kupujecie w second handach? 19.10.13, 18:38 ja też wybieram internetowe - ostatnio trafiłam na sklep/komis nowenienowe.pl można znaleźć tam trochę perełek... Odpowiedz Link Zgłoś
prettynati Re: Kupujecie w second handach? 04.11.13, 09:17 kupujemy:) czasem można też natrafić na nowe rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
cooraline Re: Kupujecie w second handach? 22.11.13, 21:45 Jasne, że tak. Mozna znalezc tyle perelek :) jednak nigdy nie kupuje w second-handach butów i torebek :) wole je zamawiac z sieci np na etorba.pl Odpowiedz Link Zgłoś