Gość: lilki IP: *.res.pl / 82.160.26.* 03.04.04, 19:33 Zastanawiam się jakiej jakosci sa ciuchy z trolaa bo własnie chce kupić koszulke z tej firmy ale nie chce cię przjechać.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tam tam Re: Troll IP: *.kikol.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 19:52 Ja często kupuje w Trollu.Ubrania są całkiem dobre, modele też oryginalne. wydaje mis się, że warto tam kupować, zwłaszcza bluzy i koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honeytea Re: Troll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 21:13 mi tam specjalnie nie odpowiadaja fasony trolla, czesto sa to jakies zbyt dziwne jak dla mnie ubrania, ale mozna cos wygrzebac np. fajne maja majteczki - nosza mi sie o dziwo dobrze, sa solidniejsze niz na to wygladaja. czesto mozna tam znalezc 'neutralne' rzeczy typu zwykle bawelniane bluzeczki na ramiaczkach czy z krotkim rekawkiem, bez zadnych naszywek i napisow, za rozsadna (a jak jest wyprzedaz to smieszna) cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilki Re: Troll IP: *.res.pl / 82.160.26.* 07.04.04, 20:58 dzięki za odrzew :0) Odpowiedz Link Zgłoś