Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Seven for all mankind Jeansy

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 01:01
    Czy któraś z Was ma te jeansy?
    Planuję zakupić je sobie w necie,są dość drogie, więc chciałabym wiedzieć jak
    się noszą.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tea Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.dsl.pipex.com 04.04.04, 13:23
        Wlasnie je kupilam, ale jeszcze nie mialam na sobie. Na pewno nie bedziesz
        zalowac. A tak z ciekawosci, ile one kosztuja w Polsce?
        • Gość: Trine Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 13:46
          W Polsce nie można dostać.
          W Niemczech droższe niż w Stanach coś około 150-170 Euro.

Jaki kupiłaś model? mnie interesuje Dojo black ze streczem.

• Gość: tea Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.dsl.pipex.com 04.04.04, 13:56
            Nie wiem jak sie model nazywa. Boot cut, klasyczny ciemno-niebieski kolor,
            wytarte. 139 funtow, wiec nawet drozej. One sie swietnie sprzedaja, wiec modele
            zmieniaja sie czesto.
            Wczesniej pytalam o Wollffa i f.shop , ale nikt nie odpowiedzial. Bede w
            Warszawie 3 dni w przyszlym tygodniu i chcialabym znalezc jakies dobre sklepy.
            Mozesz pomoc?
            • Gość: Trine Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 15:14
              Chętnie pomogę.
              Ale wieczorkiem, teraz jadę na rodzinny obiad.
              Napisz listę życzeń, a Ja postaram się pomóc.

• Gość: tea Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.dsl.pipex.com 04.04.04, 15:49
                Leo Lazzi, Ola Styl Studio, Hexeline, Wollff i srebrna bizuteria. Gdzie
                najlepszy wybor? Dzieki!
                • Gość: Trine Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 18:47
                  Rzeczywiście ponoć te rzeczy są w F.shop zdaje się na Placu Teatralnym.
                  W Galerii Mokotów jest firmowy Hexeline, w Royal Colection chyba mają Leo
                  Lazzi, chociaż moim zdaniem jakość się pogorszyła.

Ola styl studio nie mam pojęcia gdzie ale zobacz www.olastyl.com.pl

Biżuteria nie mam pojęcia, mało noszę ale moja ulubiona to Galeria METAL na
                  Chmielnej bliżej GC.

Natomiast Wollff nie mówi mi nic kompletnie.
                  • Gość: tea Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.dsl.pipex.com 04.04.04, 20:16
                    Wielkie dzieki! Tez slyszalam, ze Leo Lazzi sie pogorszylo, szkoda, bo bylo
                    swietne. Sprobuje znalezc F.shop i odwiedze Panorame i Galerie Mokotow.
                    I oczywiscie Chmielna.
      • Gość: 32-latka Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.icpnet.pl 04.04.04, 20:28
        To są takie obcisłe na tyłku ?
        • meg_blue Re: Seven for all mankind Jeansy 04.04.04, 21:50
          Ponoc najlepiej kupowac je w Stanach (najwiekszy wybor i pewna jakosc), w
          Polsce nie znalazlam. A w necie sie nie zdecydowalam, bo chcialabym zmierzyc.
          Moze kiedys w USA...:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka