Gość: Trine IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 01:01 Czy któraś z Was ma te jeansy? Planuję zakupić je sobie w necie,są dość drogie, więc chciałabym wiedzieć jak się noszą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tea Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.dsl.pipex.com 04.04.04, 13:23 Wlasnie je kupilam, ale jeszcze nie mialam na sobie. Na pewno nie bedziesz zalowac. A tak z ciekawosci, ile one kosztuja w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trine Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 13:46 W Polsce nie można dostać. W Niemczech droższe niż w Stanach coś około 150-170 Euro. Jaki kupiłaś model? mnie interesuje Dojo black ze streczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.dsl.pipex.com 04.04.04, 13:56 Nie wiem jak sie model nazywa. Boot cut, klasyczny ciemno-niebieski kolor, wytarte. 139 funtow, wiec nawet drozej. One sie swietnie sprzedaja, wiec modele zmieniaja sie czesto. Wczesniej pytalam o Wollffa i f.shop , ale nikt nie odpowiedzial. Bede w Warszawie 3 dni w przyszlym tygodniu i chcialabym znalezc jakies dobre sklepy. Mozesz pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trine Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 15:14 Chętnie pomogę. Ale wieczorkiem, teraz jadę na rodzinny obiad. Napisz listę życzeń, a Ja postaram się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.dsl.pipex.com 04.04.04, 15:49 Leo Lazzi, Ola Styl Studio, Hexeline, Wollff i srebrna bizuteria. Gdzie najlepszy wybor? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trine Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 18:47 Rzeczywiście ponoć te rzeczy są w F.shop zdaje się na Placu Teatralnym. W Galerii Mokotów jest firmowy Hexeline, w Royal Colection chyba mają Leo Lazzi, chociaż moim zdaniem jakość się pogorszyła. Ola styl studio nie mam pojęcia gdzie ale zobacz www.olastyl.com.pl Biżuteria nie mam pojęcia, mało noszę ale moja ulubiona to Galeria METAL na Chmielnej bliżej GC. Natomiast Wollff nie mówi mi nic kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.dsl.pipex.com 04.04.04, 20:16 Wielkie dzieki! Tez slyszalam, ze Leo Lazzi sie pogorszylo, szkoda, bo bylo swietne. Sprobuje znalezc F.shop i odwiedze Panorame i Galerie Mokotow. I oczywiscie Chmielna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 32-latka Re: Seven for all mankind Jeansy IP: *.icpnet.pl 04.04.04, 20:28 To są takie obcisłe na tyłku ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Seven for all mankind Jeansy 04.04.04, 21:50 Ponoc najlepiej kupowac je w Stanach (najwiekszy wybor i pewna jakosc), w Polsce nie znalazlam. A w necie sie nie zdecydowalam, bo chcialabym zmierzyc. Moze kiedys w USA...:) Odpowiedz Link Zgłoś