Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

które oficerki?

10.11.10, 18:58
    Witam
    Pomózcie nie mogę się zdecydować, ktore oficerki kupić. Nie widziałam w realu żadnych, kupuję w ciemno. Mam rozmiar obuwia 40-41 i to nie takie proste upolować coś w sklepie :(.
    Oto buciki:

www.eobuwie.com.pl/product-pol-23863-Rylko-G3ZG5-62.htmli
    www.eobuwie.com.pl/product-pol-25479-Rylko-G3Z51-23F.html
    Bardziej skłaniam się ku tym prostym, z drugiego linka, ale podoba mi się ten klin w tych pierwszych.
    Sama już nie wiem.
    Prosze o radę.
    Kupiłam już w Venezii i nie jestem zadowolona :(. Ryłko do tej pory sprawdzały się :)
    Obserwuj wątek
      • shellerka Re: które oficerki? 10.11.10, 19:01
        te bez klina.
        • alessia27 Re: które oficerki? 10.11.10, 19:23
          mnie sie wlasnie tzen klin nie podoba.
      • malavida Re: które oficerki? 10.11.10, 20:29
        zdecydowanie te drugie, bez klina.
        • red39 Re: które oficerki? 10.11.10, 20:53
          Dziękuję za pomoc :)
          Też jednak bardziej skłaniałam się ku tym bez klina.
          A co powiecie na takie?

www.butyk.pl/towar.9282.Kozaki_Bronx_Reno_13679.html
          Dodam, że to byłby osobny zakup. Nie miałam nigdy kozaków z firmy Bronx i nic nie wiem o ich jakości.
          • malavida Re: które oficerki? 11.11.10, 19:13
            te, które zalinkowałaś, wyglądają koszmarnie, ale bardzo fajne kozaki z cholewką stylizowaną na wełnianą skarpetę znajdziesz w kolekcji Reserved
            • pochodnia_nerona Re: które oficerki? 11.11.10, 20:25
              Wybacz, ale dla mnie większym koszmarkiem są te z Reserved właśnie. Tamte, zalinkowane przez poprzedniczkę, bardzo mi się podobają.
      • naiat Re: które oficerki? 10.11.10, 20:57
        Oficerki drugie, bez klina.
        Jeśli chodzi o drugie buty to mnie się nie podobają - trepy łączone z harcerską skarpetą. No chyba, że masz taki styl ubierania się.
        • batutka Re: które oficerki? 10.11.10, 21:51
          pierwsze owszem, ciekawe, ale ja bym jednak wybrała te drugie, proste, klasyczne (b.fajne)
          • krapheika Re: które oficerki? 10.11.10, 22:00
            Podoba mi sie zarowno nr 1 jak i 2 co do kozakow bronxa,nie podobaja mi sie,firma,b dobra.Mam od nich buty i sa nie do zdarcia.
            • red39 Re: które oficerki? 10.11.10, 22:47
              No i zamówione :) Ryłko klasyczne oficerki. W sumie o takie mi chodziło :).
              Serdecznie dziękuję za opinie. Nie lubię kupować butów przez net, ale czasami nie ma wyjścia.
              • jej_torebka Re: które oficerki? 11.11.10, 18:46
                dobrze, że kupiłaś te bez klina. wprawdze już po etapie doradzania, ale też wybrałabym 2 opcję.
                • cccykoria Re: które oficerki? 11.11.10, 22:48
                  Zdecydowanie nr 2
      • kolor_purpury Re: które oficerki? 11.11.10, 23:43
        przy dużej stopie decydujesz się na fason buty, który dodatkowo je powiększy? niestety oficerki nie są zbyt łaskawe dla rozmiarów powyżej 38. gdybym musiała wybierać to te z klinem. proponuję jednak rozważenie np saszek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka