Gość: mery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 15:46 Co to za szał w tym roku na białe buty? mam wrażenie, że co druga osoba już je ma ewentualnie dopiero przymierza w sklepie. Wariacja jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madana Re: białe obuwie 16.04.04, 20:44 Nie ma szans, abym kiedykolwiek kupiła sobie białe buty.Niegy jeszcze nie spotkałam dziewczyny czy kobiety, która dobrze wyglądałaby w białych butach.Kojarzą mi się z tandetą (zupełny koszmar:połączenie z czarnymi rajstopami!!!).Nie wszystko co modne jest łądne, niestety.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: białe obuwie 16.04.04, 23:07 rzeczywiscie niektore biale buty sa poza jakimikolwiek kryteriami estetycznosci ale zapewniam was drogie panie ze sa i takie ktore wygladaja atrakcyjnie. takie bym chciala: www.officeholdings.co.uk/perl/go.pl/womens- style.html?webcode=30&style_uid=518&color_uid=1110 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: białe obuwie IP: *.extern.kun.nl 16.04.04, 23:41 Link nie dziala, a szkoda, bo mi na tej stronie podobaja sie wlasnie biale klapki, ciekawe czy o te same chodzi mojej przedmowczyni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka link IP: *.ARMnet.Torun.PL 16.04.04, 23:45 Link nie dziala, bo zostal "przedzielony". Trzeba po prostu dokleic druga czesc. Podaje calosc: www.officeholdings.co.uk/perl/go.pl/womens-style.html?webcode=30&style_uid=518&color_uid=1110 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: link IP: *.ARMnet.Torun.PL 17.04.04, 11:38 Mnie tez sie za bardzo nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: białe obuwie IP: *.kabel.telenet.be 17.04.04, 04:58 SZAL i MODA co to takiego? Buty powinny byc we wszystkich podstawowych kolorach i fasonach i kazdy dobierze sobie takie buty , ktore mu odpowiadaja Po prostu nie kupowac butow tylko dlatego , ze sa BIALE i wszyscy nosza ale w zaleznosci do czego pasuja W lecie do jasnych rzeczy pasuja lepiej niz czarne nie mowiac o slubach i komuniach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: białe obuwie 17.04.04, 14:27 > Buty powinny byc we wszystkich (podstawowych) kolorach i fasonach i kazdy > dobierze sobie takie buty , ktore mu odpowiadaja ....:::::100% racji:::::.... a Calineczce dziekuje za aktywowanie linka, ja niestety nie jestem taka sprytna. he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: białe obuwie IP: *.ARMnet.Torun.PL 17.04.04, 17:33 Nie ma za co. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa1 Re: białe obuwie 17.04.04, 20:15 a mnie zalatuja wiocha, klapki na lato-tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: białe obuwie IP: 80.51.255.* 17.04.04, 20:22 > a mnie zalatuja wiocha, > klapki na lato-tak Nie zgadzam się. Wszysko zalezy od tego, jak się je nosi. Mam białe czółenka i takąż torebkę - w zestawieniu z jasnymi ciuchami (takie przeważają w mojej wiosenno-letniej garderobie) wygladają naturalnie. Przecież nie pasowałyby czarne.... Odpowiedz Link Zgłoś
bethie Re: białe obuwie 17.04.04, 23:17 Rzeczywiście jest sporo białych butów tej wiosny w sklepach. Ja też kupiłam sobie takie. Nie dlatego jednak, że nastał szał na nie, ale mi się podobają i będą mi pasować do wielu rzeczy. A jeśli komuś się nie podobają... Cóż, tyle gustów ile ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa1 Re: białe obuwie 18.04.04, 13:42 bethie napisała: >A jeśli komuś się nie podobają... Cóż, tyle gustów ile ludzi :) no wlasnie, przynajmniej pogadac sobie mozna. i co by to bylo gdyby wszystkim to samo sie podobalo, caly babski narod na jednego chlopa by sie rzucil? Odpowiedz Link Zgłoś