sweet_pink
07.02.11, 15:13
Rany jak ja się nudzę dziś w robocie...a może wątek się utrzyma i zdarzy się w nim coś co mnie olśni.
Otóż spotkała mnie taka przykra okoliczność, że w ciągu najbliższych miesięcy muszę nabyć calutką (może z wyjątkiem butów) garderobę wiosenno letnią (przykre to jest bo ja nie lubię na ciuchy wydawać, ani po sklepach się pałętać) i naszła mnie odkrywcza myśl, że to jest doskonała okazja by zmienić trochę styl ubierania. Do tej pory u mnie królowały zestawieni pt dżinsy+sweterek z rękawem 3/5 lub długa spódnica i takiż sam sweterek/bluzeczka. Nuuuda.
I tak mnie naszło, żeby sobie tak dobrać nowe ubrania żeby odzwierciedlić trochę moje pasje...a kocham fantasy, wiec zaczynają mi po głowie chodzić gorsety, falbany, może jakieś klimaty steampunka...ale to wszystko takie jakieś niewyraźne. Może podrzucicie jakieś inspiracje, albo sprowadzicie mnie na ziemię.
(chodzi o ciuchy na codzień, ale ja pracuje w backoffice i jedyne co mnie obowiązuje to to żeby sutki, pępek i gatki były schowane...czyli przestrzeń by poszaleć jest.)