Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ulubione sklepy

15.03.11, 20:07
    Jakie lubicie ? Ja H&M,DKNY,,Cropp ,House , Diverse, Reebok , Funk ' n' Soul , Tally Weijl.To moje naaj ;*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*;-);-)
    Obserwuj wątek
      • emiliagres Re: Ulubione sklepy 16.03.11, 22:59
        Zakupy w internecie mają wiele plusów - np. nie traci się czasu na bieganie po galeriach. Ja także oszczędzam kupując biżuterię w sklepie „Niebieski-koralik” , która jest tak samo ładna jak Pandora, ale tańsza. Ostatnio kupiłam bransoletkę skórkową za 79 złotych, gdzie Pandory kosztuje 209 złotych. Zgodnie z najgorętszymi trendami można znaleźć przeróżne koraliki zaczynając od szklanych a kończąc na bursztynowych, a także te kolorowe, srebrne i szklane dla dzieci. Mają różne wzory zwierzątek i buziek. Małe kobietki też mogą być modne.
      • Gość: Ada Re: Ulubione sklepy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.11, 01:26
        Ja lubię markę Stradivarius outlet, markowa odzież damska, butik, ZARA, a także duńskie marki takie jak VILA outlet, b.young, SisterS point.
      • Gość: mała czarna Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 10:50
        Reserved, Zara, Barshka, C&A, Tally weijl, Gapa, Mexx to moje ulubione sklepy. A znacie sklep NYCity? Podobno otworzyli go w BC ale jeszcze nie byłam, fajne rzeczy tam są?
        • Gość: Wjola Re: Ulubione sklepy IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 00:51
          a ja od kilku lat jezdze do Maximusa. Zbieramy sie w kilka babek i jedziemy na zakupowe szalenstwo. :-) Marki mnie nie kreca, wole kupic taniej a wiecej... A tam mozna naprawde fajne ciuchy i buty wyszperac! Dodatki tez choc to juz wieksza szkola jazdy
          • pasjonarium.pl Re: Ulubione sklepy 29.03.11, 21:43
            Zapraszamy do nowego butiku SecondHand / Vintage Pasjonarium.pl :) www.pasjonarium.pl/
            i czekamy na opinie :)
      • Gość: znakdrogowy Re: Ulubione sklepy IP: *.subscribers.sferia.net 31.03.11, 09:45
        Nie będę oryginalna tez lubię H&M, Orsay, Cubus czyli sieciówki. Ostatnio zaczęłam tez trochę w internecie szperać i znalazłam fajny sklep z torebkami: torbi.
        • obliczasrebra Re: Ulubione sklepy 08.04.11, 18:49
          jak już piszemy o sieciówkach to najbardziej zadowolona jestem z ciuchów z Zary..
          A dzieci lubię ubierać w C&A czy HM
      • michaska.86 Re: Ulubione sklepy 08.04.11, 21:30
        Moje ulubione miejsca na shopping to:
        ciuszki:
        -H&M
        -Orsay
        -Reserved
        buty:
        -CCC
        -Boot Square
        -H&M
        bielizna:
        -Oysho
        -Kapp Ahl

pozdrawiam,
        miśka86
        wodakokosowa.wordpress.com/
      • olka22 Re: Ulubione sklepy 14.04.11, 14:23
        Ciuchy kupuję w sklepach takich jak Zara, Reserved albo H&M, a gdy nie mam czasu na chodzenie to szperam w Internecie;) Ostatnio też zaczęłam kupować tam kosmetyki, kremy i perfumy. Kosmetyków najczęściej szukam na Allegro, a perfumy zamawiam na perfumytaniej.pl. W Internecie są o wiele atrakcyjniejsze ceny, nawet po doliczeniu kosztów wysyłki. A jak ma się sprawdzonego sprzedawce to nie ma co się martwić o podróbki czy inne wpadki.
      • izys Re: Ulubione sklepy 05.05.11, 15:36
        Ja ostatnio przerzuciłam się na sklepy internetowe. Wybór w nich jest o wiele większy i omija się te tłumy w centrach handlowych. Ostatnio najczęściej odwiedzam sklep taniebuty.pl Można tam znaleźć sporo rzeczy w stylu streetowym. No i często można trafić na fajne promocje, a która kobieta tego nie lubi ;)
      • padam Re: Ulubione sklepy 17.05.11, 11:32
        ZARA
        Mango
        H&M
        sOliver
        Stradivarius
      • darka23 Re: Ulubione sklepy 29.05.11, 20:45
        Ciuchy - Zara, HM, kosmetyki - Douglas, biżuteria - Apart , buty - Ryłko, Bata
        • sunshinee_08 Re: Ulubione sklepy 13.06.11, 12:58
          ja lubię Stradivariusa, Housa, Croppa, Bershke
          :)

• gab85 Re: Ulubione sklepy 20.06.11, 22:19
        Zara, HM, House

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka