lonely.stoner 29.04.11, 21:23 jak wam sie podobala?? fajny watek byl ale zostal skasowany to zakladam od nowa :) ja uwazam ze byla sliczna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: suknia Kate Middleton 29.04.11, 21:31 mnie też bardzo się podobała - wyglądała w niej pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: suknia Kate Middleton 29.04.11, 21:34 bardzo ladna, dobrze dobrana do osoby Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: suknia Kate Middleton 29.04.11, 22:01 troche na temat samej sukni i reszty www.heraldsun.com.au/news/special-reports/duchess-kate-middleton-a-vision-in-ivory-and-lace/story-fn888sz0-1226047320695 Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: suknia Kate Middleton 29.04.11, 22:11 Boska:) Choć Pippa wyglądała lepiej:P Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 12:59 cafem napisała: > Boska:) > Choć Pippa wyglądała lepiej:P _______________________________________________________________ Boska? Nie była boska, Pippa przyćmiła swoja suknia suknie pani młodej. tak samo jak rodzice pani młodej przyćmiły strój królewskiej pary a konkretnie królowej Elżbiety. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: suknia Kate Middleton 02.05.11, 09:26 > tak samo jak rodzice pani młodej przyćmiły strój królewskiej pary a konkretnie królowe > j Elżbiety. szczególnie ojciec Kate przyćmił swoim strojem kostium Elżbiety, he he... Przesadzasz. Nikt nikogo nie przyćmił. Przy okazji, to Kate miała wpływ na wybór sukni swojej siostry. A tak przy kolejnej okazji ślubowej, śmiać mi się chce, jak to nasz plotek czy lula wykpili niemodne akcenty stroju matki Kate, a pod nieba wychwalał strój Victorii, a angielskie odpowiedniki na odwrót, chwaliły błękitną matkę, a zganiły za ciemną Victorię, jej makijaż itp... Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Re: suknia Kate Middleton 29.04.11, 22:14 Nie gustuję w takich sukniach ślubnych ale ona wyglądała w niej pięknie. Tak jak ktoś wyżej napisał-dopasowana do osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: suknia Kate Middleton 29.04.11, 22:52 Bardzo ładna.suknia jej siostry również. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: suknia Kate Middleton 29.04.11, 23:38 O, a dlaczego wątek wyleciał? Powtórzę się więc: wyglądała pięknie, a suknia jest odpowiednia na taki ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 08:59 Dechu w piersiach nie zapiera, ale ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 09:33 tchu nie zapiera , ale zdaje sie takie bylo zamierzenie - nie miala wzbudzac nieprzychylnych komentarzy , wreszcie mamy kryzys . jest Piekna w swojej prostocie ,, koronka robiona wg 17 wiecznej metody irlandzkiej, tu koronkarki musialy myc rece co pol godziny i zmieniac igly co trzy godziny, w dbalosci o czystosc sukni . Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.e Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 09:34 Wyglądała przeuroczo. Całość się dobrze komponowała. Przyćmiła Pana Młodego. A swoją drogą Wiliam troszkę podupadł na urodzie. Natomiast Harry według mnie dużo lepsza partia. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus William i Harry 30.04.11, 10:54 eh, jak William mil 23-25 lat, to bylo to akie ciacho!! A teraz Harry sie rozwija, i to b. pozytywnie, no rozkwita chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 12:54 Bardzo mi się też widzi suknia weselna - taką bym sama założyła:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 12:57 Fajnie, ze prosta, ale jakos dziwnie wygladaja te wszyte miseczki, jakies zagiecia maja. No i nie przekonuje mnie kompletnie to bolerko z angory;-P Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 14:51 Ta akurat wcale mi się nie widzi. Komunijny dół, miseczki masakrujące biust plus kompletnie niestosowny sweterek. Całość na wielkie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 16:14 powiedziala bym ze nareszcie miseczki dopasowane do naturalnie "spiczastego" biustu , a nie rozklapniete w stylu do podkoszulki czy z podwojna gabka zeby "nadac ksztalt i podniesc ":-D Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 18:18 a74-7 napisał: > powiedziala bym ze nareszcie miseczki dopasowane do naturalnie "spiczastego" bi > ustu To chyba jednak zależy od tego, jaki kto ma biust? Bo ja np. nie mam szpiczastego, a już na pewno nie "naturalnie" Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 18:38 > Ta sukienka raczej robi bardzo nienaturalny kształt biustu: małe szpiczaste wym > ionka, smutno patrzące w dół. Szpiczaste biusty <> obwisłe. well, dlugo bylo to male "spiczaste wymionko "w modzie zanim wprowadzono extra podtrzymywacze dla pelnego wymienia , wierz mi , a najlepiej przesledz historie ubioru i takie tam :-) > Ogólnie Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 19:46 > rozumiem ze Sarah Butler kiepsciutko ma sie do krajowych domowych projektant > ow .:-) A co to ma do rzeczy? Buble i gnioty zdarzają się każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: suknia Kate Middleton 01.05.11, 21:07 a74-7 napisał: > rozumiem ze Sarah Butler kiepsciutko ma sie do krajowych domowych projektant > ow .:-) a kto to Sarah Butler ? Odpowiedz Link Zgłoś
wildor Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 20:19 Dlaczego kompletnie niestosowny? Gdy pierwszy raz zobaczyłam zdjęcie drugiej z sukni ślubnych, pomyślałam, że właśnie za wdzianko oberwie się jej najmocniej. A konkretnie za materiał. Nie wypada przecież założyć swetra z włóczki, z której w innym kraju robi się jedynie berety, prawda? Tak samo jak krytykowano u nas jedną z sukni Angeliny Jolie (ach, ten nieszczęsny moher...). Mnie zachwyca w tym swetrze długość jak w ramonesce i przekorny kontrast faktur: mięsistej włóczki z gładką suknią. A propos, na ile powszechnie polskie panny młode proszą o dołączenie do bukietu ślubnego goździków brodatych? Ktoś tu zalinkował stronę, która podaje "skład" bukietu księżnej. Zaintrygował mnie, do tej pory uważałam go za kwiatek o tyle uroczy, co spotykany w Polsce raczej tylko w ogródkach na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: suknia Kate Middleton 01.05.11, 08:24 cos gdzies mi sie obilo o uszy w jakims komentarzu w tv o tradycji kwiatkow z wlasnego ogrodu w biukiecie Kate ale ze wzgledu na zamieszanie w domu spowodowane goscmi nie doslyszalam dokladnie tej historyjki moze ktos zna? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: suknia Kate Middleton 01.05.11, 08:30 druga suknie nie podoba mi sie, o ile chudosc dobrze wygladala w sukni slubnej to wrecz tragicznie wyszlo to w sukni weselnej te zdjecia z plotka przerazajaco ukazuja prawie anorektyczna figure a najezdzajac zblizeniem na fragment zdjecia (pomijajac twarz), na rece rozlozone na sukni ma sie wrazenie ze to rece 60-latki Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 16:34 suknia piekna, swietnie dobrana do osoby. Moze na pierwszy rzut oka nie rzucala na kolana ale potem patrzac na nia wiecej naprawde robila wrazenie. Dla mnie najpiekniejszy moment tej sukni byl na balkonie, kiedy Kate odwrocila sie. Ta koronka na plecach + ta niby kokarda z tylu az dech zapieraly Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 17:23 Suknia pasowala do slubu ale mnie zachwycila suknia siostry, obie zreszta. Prostota w najlepszym wydaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 19:00 IMHO suknia byla ladna i stosowna, a za 20 lat ogladajac zdjecia KM nie bedzie myslec "what the hell was I thinking!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: suknia Kate Middleton 30.04.11, 22:22 piekna suknia, piekna panna mloda, rodzina panny mlodej takze doskonale ubrana (no tylko ten cylinder ojca panny mlodej :) az przyjemnie sie patrzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: suknia Kate Middleton 01.05.11, 01:03 druga suknia tez sliczna, i sweter z angory swietny :) Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: suknia Kate Middleton 01.05.11, 18:13 suknia niezła, ale suknia jej siostry podobała mi się sto razy lepiej i taką bym chciała:) Ale ja mam zboczenie co do prostych sukien ślubnych. Odpowiedz Link Zgłoś
goblin.girl Re: suknia Kate Middleton 01.05.11, 21:28 suknia Kate mnie nie zachwyca, takie wielkie biale nic. jej siostry - owszem, ładna Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaw29 Re: suknia Kate Middleton 02.05.11, 16:06 suknia przepiękna, druga ładna, jednak co do sweterka mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia07 Re: suknia Kate Middleton 04.05.11, 00:01 Suknie ślubna nr 1 bardzo łądna. Prosta i ponadczasowa. Przynajmniej za kilka/kilkadziesiąt lat nie będzie wywoływała zarzenowania. Suknia nr 2 też bardzo ładna, ale zbytnio uwydatniła jej odstające kości miednicy. Bardzo ujmuje to zarówno samej pannie młodej jak i sukni. Sweterek sam w sobie uroczy, podoba mi się to zestawienie, ale o niebo lepiej wyglądałby gdyby nie było na nim guziczków i dziurek, bo rozpięty w połączeniu z taką suknią i wydarzeniem wygląda strasznie prostacko. Odnośnie siostry to wg mnie jej ubiór to jedna wielka porażka. Suknia przepiekna, ale nie na ślub królewski. Zbyt duży dekold i w dodatku fatalnie się układał na jej ciele, fason+kolor na pograniczu sukni ślubnej. Jednak najbardziej zdziwił mnie sam materiał z którego została wykonana, po wyjściu z samochodu przez cały czas była okropnie pognieciona na wysokośc podbrzusza. Wyglądało to żałośnie, bardzo rzucało się w oczy. Jednak mimo wszystko ogólnie cała uroczystość wypadła na 6 :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia07 Re: suknia Kate Middleton 04.05.11, 00:04 zażenowanie. Przepraszam za bład :) Odpowiedz Link Zgłoś