Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kate, Duchess of Wardrobe?

06.05.11, 16:00
    Diana, jej tesciowa zyskala tytul "Krolowej Serc", tymczasem Kate jest na dobrej drodze do uzyskania tytulu "Krolowej szaf(iarek)" ;)

Czy jestescie sklonne kupic cos, co wam sie nie spodobalo w sklepie, ale okazalo sie ze ksiezna kupila i nosi?
    Obserwuj wątek
      • aqua48 Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 06.05.11, 16:11
        jak_matrioszka napisała:
        >
        > Czy jestescie sklonne kupic cos, co wam sie nie spodobalo w sklepie, ale okazal
        > o sie ze ksiezna kupila i nosi?

Masz Też na myśli sytuację kiedy mamy inny typ urody, tuszę i wiek niż księżna? :):):)
        • jak_matrioszka Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 06.05.11, 16:16
          Przede wszystkim :D
          Liczba osob o tej samej wadze, figurze, urodzie i wieku jest ograniczona, na forum moze nie byc nikogo spelniajacego kryteria. Ubrania z sieciowek, a o tych tutaj mowa, maja za zadanie "pasowac na kazdego" ;)
          • aqua48 Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 06.05.11, 21:07
            jak_matrioszka napisała:

> Przede wszystkim :D
            > Liczba osob o tej samej wadze, figurze, urodzie i wieku jest ograniczona, na fo
            > rum moze nie byc nikogo spelniajacego kryteria. Ubrania z sieciowek, a o tych t
            > utaj mowa, maja za zadanie "pasowac na kazdego" ;)

Ano jeśli tak, to oczywiście. 30 lat na take księżne czekałam. I sieciówki. Tylko co wobec tego z księciuniem? Bez księciunia nie ma zabawy...
      • kasiaba1 Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 06.05.11, 16:32
        :D
        Aż tak nie śledzę jej garderoby. Zdecydowanie nie mam jej figury ;P
        Ale cieszę się że w końcu BRUNETKA jest uważana za atrakcyjną! Zgadnijcie jaki mam kolor włosów ;)
        W sumie- pasują mi i lubię podobne kolory jak księżna, fasony też, myślę że mogłabym przymierzyć te z jej sukienek, które pochodzą z sieciówek i byłoby OK.
      • maitresse.d.un.francais żartujesz? 06.05.11, 16:40
        • jak_matrioszka Re: żartujesz? 06.05.11, 18:43
          Widac kiepsko mi idzie, skoro musisz pytac...
      • angazetka Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 06.05.11, 20:30
        Jasne :P
        Ale podoba mi się, jak Kate się ubiera.
        • jak_matrioszka Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 06.05.11, 21:19
          Wiekszosci jej strojow nie mam nic do zarzucenia, ale ta ostatnia sukienka z Zary i czarna marynara to jakas pomylka...
      • baba06 Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 06.05.11, 23:28
        jeżeli coś mi się nie spodobało, to nie ma mocnych, nie kupię:( chociaż księżna mi się podoba;)
        • maitresse.d.un.francais Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 06.05.11, 23:55
          baba06 napisała:

> jeżeli coś mi się nie spodobało, to nie ma mocnych, nie kupię:( c
          > hociaż księżna mi się podoba;)

Księżna mi się podoba, jej nowe tytuły też ;-), ale nosić kieckę, w której wyglądałabym kompletnie beznadziejnie, BO KSIĘŻNA NOSI?

No ludzie!
          • jak_matrioszka Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 07.05.11, 00:02
            Bo Cie stac na taka, jaka ksiezna nosi ;) Jak do tej pory suknie ksieznych nie pochodzily z sieciowek dostepnych dla "kazdego", ta mozliwosc jest nowoscia, nie samo istnienie ksieznych i ich stylu.
            • dakota77 Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 07.05.11, 11:22
              No i powtorze znowo juz zadane pytanie: OK, ale jakie znaczenie ma to, ze takiego czy innego ciucha nosi owa ksiezna? Podoba mi sie, bede mogla cos kupic, kupie. Ale jezeli cos mi sie nie podoba, to fakt, ze nosi to ksiezna czy inna celebrytka mojego zdania nie zmieni.
            • maitresse.d.un.francais Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 07.05.11, 16:27
              jak_matrioszka napisała:

> Bo Cie stac na taka, jaka ksiezna nosi ;)

I dlatego mam wyglądać beznadziejnie?
      • nessie-jp Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 07.05.11, 17:18
        Niestety z przykrością stwierdzam, że kolejna celebrytka mnie nie rusza. No zupełnie mnie nie rusza, że Pan Znany Z tego, Ze jest Znany poślubił jakąś miłą panią.

W związku z tym obawiam się, że również fascynacja garderobą kolejnej celebry... yyy... księżnej jakoś do mnie nie przemawia.
      • ladyjm Re: Kate, Duchess of Wardrobe? 07.05.11, 18:17
        osobiscie - nie sadze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka