Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Diane Kruger

15.05.11, 22:18
    Uslyszalam o niej pierwszy raz jak zostala wybrana do roli Heleny Torjanskiej - akurat w Troi duzo bardziej podobala mi sie Rose Byrne ale ostatnio Diane powala mnie na kolana - to chyba jedna z niewielu aktorek ktorej udaje sie odtworzyc prawdziwy Hollywood glam z czasow Rity Hayworth i reszty wielkich gwiazd.

Tu przepiekna Diane w Cannes (fryzura to odreban historia na zauroczenie :)))
    www.popsugar.com/Diane-Kruger-Joshua-Jackson-2011-Cannes-Sleeping-Beauty-Premiere-16499826
    Tu troche wczesniej na Met Gala
    www.popsugar.com/Pictures-Diane-Kruger-Met-Gala-16200991
    Klasa. Kropka.
    Obserwuj wątek
      • znana.jako.ggigus Re: Diane Kruger 15.05.11, 22:24
        hehe, troche sie mowi o niej, ze ma, ehm, malo talentu
        • musam Re: Diane Kruger 15.05.11, 22:44
          ta...dlatego dostaje takie role :-)

super babka z klasa. Przypomina mi Grace Kelly.
          • znana.jako.ggigus Re: Diane Kruger 15.05.11, 23:26
            jest ladna, nie przecze, ale jak wsz. modelki, jest drewniana niesamowicie.
            W Inglorious Bastard taka byla np. ten film o Aleksandrze Macedonskim zjechali krytycy za jej role.
            Bo co innego byc piekna kobieta z klasa, a co innego dobra aktorka.
        • tequilkuk Re: Diane Kruger 15.05.11, 23:01
          Zalezy o ktorym talencie mowimy ;))
      • adwarp Re: Diane Kruger 15.05.11, 23:09
        buty pana urocze;)
        • fangora Re: Diane Kruger 16.05.11, 08:13
          Pamiętam ją jeszcze jako Diane Heidkruger, kiedy była modelką.
          Fakt, że wygląda wspaniale, ma świetne stylizacje.
          A co do talentu...Bardzo chce i to widać. Ale zdaje się, że po Inglorious BAstards nie zagrała w żadnej większej i znanej produkcji. Ale mogę się mylić.
          • znana.jako.ggigus a nwet Heidkrüger 16.05.11, 12:51
            :)

teraz gra we frnacuskim filmie z pewnä aktorka, okrzyczana przed paroma laty jako nowy symbol seksu.
            Wlasnie - ona sie stara i to widac bylo w u Tarantino.
            Szkoda, ale wlasciwie zadna z wielkich modelek nie zrobila kariery jako aktorka (wyjatek to L. Casta), albo sie ma talent, albo nie.
            Najda Auermann wystapila raz w jednym niemieckim filmie, o matko. Dlugie nogi, przezentowane przy kazdej okazji, w kazdej scenie, w kazdym ujeciu i nadmiar ekspresji.
            Straszna mieszanka, ale chyba chyba sobie kobieta dala spokoj z aktorstwem.
      • ladyjm Re: Diane Kruger 16.05.11, 14:48
        nie przepadam za DK wydaje mi sie jakas taka niedomyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka