Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pomocy!!!! plama na sukience

25.07.11, 18:26
    witam
    pomóżcie
    otóż pożyczyłam nową sukienkę znajonej na wesele i oddała mi niestety z plamami, ale to nie są zwykłe plamy, w sumie to plam nie ma ale są obwódki wokół nich, nie wiem co mam zrobić, a znajoma nie odda mi kasy, ani nawet się do tego nie przyznaje
    czy da się pozbyć tych plam
    Obserwuj wątek
      • mocno.zdziwiona Re: pomocy!!!! plama na sukience 25.07.11, 20:11
        To czy da się pozbyć zależy od tego z czego te plamy są. Myślę, że powinnaś zanieść kieckę do pralni a rachunek za usługę przedstawić koleżance i zażądać zwrotu kosztów. No i na przyszłość nigdy nic już tej koleżance nie pożyczać.
        • malwina79 Re: pomocy!!!! plama na sukience 25.07.11, 23:55
          Nie odpowiem Ci bo szklana kula przestała mi działać ;)

A tak na serio to skąd my to mamy wiedzieć?
      • siog Re: pomocy!!!! plama na sukience 26.07.11, 09:48
        vanish:) wszystko wyczysci! serio. oddalam do pralni sukienke z plamami po weselui i nic potem sama juz wyczyscilam vanishem.

z dobrych usuwaczy to jeszcze plyn do naczyn i chusteczki dla dzieci johnson
        • siog Re: pomocy!!!! plama na sukience 26.07.11, 09:49
          p.s. nie sprawdzilas sukienki odrazu? moglas ja oddac z powrotem kolezance do czyszczenia
          • alpepe Re: pomocy!!!! plama na sukience 26.07.11, 10:03
            znajoma usiłowała to czyścić, stąd obwódki po plamach.
            Wątkodawczyni można by coś doradzić, ale trzeba by było wiedzieć, co to za materiał i jakiego koloru.
            • izek86 Re: pomocy!!!! plama na sukience 26.07.11, 16:28
              Jaki to materiał, z czego są plamy? Po opisie wyglądu p[lam nie da się nic powiedzieć. Poza tym gratuluję zanjomej na Twoim miejscu nie c\aiła bym się ani trochę i zaniosła z powrotem tą sukienke co to za maniery pożycza a potem oddaje z plamami no sorry ale to do czegoś zoobowiązuję niech się męczy ona albo zwróci Ci pieniądze.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka