Gość: aga IP: *.pl / *.pl 21.05.04, 16:02 www.technopol.pl/damy/damy.htm prosze wejdzcie na ta strone i glosujcie na Madzie Orlowska.to moja kolezanka i chcialabym zeby wygrala.a was przeciez to nic nie kosztuje...zrobicie to dla mnie:)?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: przeczytajcie 21.05.04, 16:10 e tam, mimo urody nazwiska, podoba mi się bardziej Hernik Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: przeczytajcie 21.05.04, 16:56 no nie? coś może ma znosem, makijaż żarówiasty, ale mi też się dużo bardziej podoba. binek też jest ładna, choć zupełnie nie w moim typie - zbyt kobieca.. (ale w opozycji do 'dziewczęca', nie 'męska':))) twoja kumpela jest średnia raczej.. więc nie zagłosuję:) tak, koniecznie musiałem to napisać, mimo że wcale nie chciałem pomóc - to jakby ktoś wrażliwy się czepiał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek Re: przeczytajcie IP: 217.13.182.* 21.05.04, 18:05 a moze to nie kumpela tylko ty sama.... i tak wszystko jedno kto , nie lubie takich chwytow i nie bede glosowac na panienke kimklowiek ona jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: przeczytajcie IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:14 ja też nie zamierzam głosować... Sorry ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś