Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaka kurtka?Pomocy:)

01.11.11, 14:41
    Pomóżcie bo ja już nie mam pomysłu.
    Szukam kurtki albo płaszcza.Albo czegoś pośredniego(parki?).Na temperaturę mniej więcej od plus kilku stopni do minus kilku bo na sroga zimę mam puchowy płaszcz.
    W sklepach niby zalew kurtek jest ale wybrać jakoś nic nie mogę, nie mam pomysłu, dopadła mnie jakaś beznadzieja ubraniowa.
    Warunki:
    -nic co trzeba prać w pralni
    -cena do ok 300-400złzł.
    -lubię ogólnie styl lekko wojskowy, noszę martensy, biker boots.A do tego najczęściej spódnice, rzadziej spodnie.
    Podoba mi się ta kurtka i byłaby idealna niestety z tego powodu, że jest męska nijak na mnie nie pasuje:
    https://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/84/85/74/1884857452

Widziałyście coś podobnego albo ogólnie w tym stylu w sklepie?Albo coś innego mieszczącego się w konwencji?
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Jaka kurtka?Pomocy:) 01.11.11, 16:43
        online widziałam bench, esprit. Takie fajne, kobiece w sylwetce, reszta jak u surplusa.
      • eo_wina Re: Jaka kurtka?Pomocy:) 01.11.11, 16:45
        Ja osobiscie bardzo lubie marke Abercrombie&Fitch. Przejsciowki tez maja fajne. Moze taka?
      • martalis30 Re: Jaka kurtka?Pomocy:) 01.11.11, 17:14
        też od razu pomyślałam o Abercrombie. poza tym mam a'la parkę z massimo dutti świetna przejściówka z dodatkowo odpinaną wewnętrzna kamizelką.jednak ceny obu przekraczają budżet o ok 100zł, musiałabyś szukać okazji.
        • maggi9 Re: Jaka kurtka?Pomocy:) 01.11.11, 19:17
          A no zapomniałam dodać, że wolałabym jednak pomacać i nic przez net:)
          Chodzi mi o Warszawę.
          Zobaczę Massimo i Esprita.
          Tylko czy te damskie kurtki są dość grube?Czy jest to taki cienkie cuś składające się tylko z zewnętrznego płótna i odrobiny miśka?Bo męskie surplusowe kurtki sa bardzo porządne,materiał zewnętrzny jest impregnowany chyba i w ogóle bardzo fajne ale po prostu mi na sylwetkę nie pasują.
          • bobralus Re: Jaka kurtka?Pomocy:) 01.11.11, 23:29
            Na stronie zary akurat szukałam czegoś podobnego, tylko ja akurat czegoś bardziej "prawie-eleganckiego", reszta wytycznych taka sama. Przy okazji zawiesiłam oko na parce i tej. Jeszcze jest taka oraz pare innych, w dziale trf można poszperać.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka