jeziorowa 02.11.11, 20:24 Poszukuję sklepu www z portfelami Wittchen. Ale nie bezpośrednio u producenta. Mam pewne wątpliwości po przeczytaniu tego wątku. Co doradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: Portfele Wittchen - gdzie? 03.11.11, 18:50 Facet z wątku składał zamówienie w grudniu, kiedy sklepy internetowe przeżywają oblężenie ,stąd kłopoty. Ja już teraz kupuję prezenty w internecie na gwiazdkę, bo w grudniu będzie sajgon. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Portfele Wittchen - gdzie? 03.11.11, 18:52 O pardon to była zamawiająca. I do tego na pewno zatkanie na poczcie, stąd kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Portfele Wittchen - gdzie? 03.11.11, 19:45 Kupiłam u nich dwie torebki- mogę z czystym sumieniem polecić. Kupowałam bezpośrednio, jak i poprzez Allegro(szybciej:D) Mają kilka modeli portfeli wittchena. www.royalpoint.pl/Portfele-k22-0-3-default.html Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Portfele Wittchen - gdzie? 06.11.11, 16:05 dziękuję za pomoc. Już kupiłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Portfele Wittchen - gdzie? 06.11.11, 16:06 Nie polecam Wittchena. Kupilam w zeszłym roku na Gwiazdkę, po kilku miesiącach rozeszły sie szwy w srodku. A stary Pierre Cardin - mimo ze ma ponad 10 lat!- nadal sprawny i w całości Odpowiedz Link Zgłoś