Dodaj do ulubionych

Pawłowski - OUT !!!!!!!!!

15.07.11, 15:11
kolejna wpadka prezesa ARM Siedlce. Która to już ??
- przesunięcie otwarcia stadionu (z marca na czerwiec)
- zamieszanie z biletami na mecz otwarcia
- zwyzywanie kibiców od bandytów (audycja w KRP)
- budowa aquaparku i wybór firmy Zambet z Pułtuska, mimo iż było dużo doniesień prasowych o bublach tej firmy (m.in. basen w Ursusie, Aninie, NDM, Pułtusku czy szpitalu w Garwolinie, ta sprawą zresztą interesuje się prokuratura)
- błędy w konstrukcji ogrodzenia (za słabe ogrodzenie boiska) mimo iż było o nich wiadomo od połowy czerwca do dnia dzisiejszego nie zostały usunięte. A liga rusza za niecałe 2 tyg.

www.spin.siedlce.pl/2011/07/15/news-policja-negatywnie-o-stadionie-czy-beda-mecze/
ja już naliczyłem 5 wpadek prezesa Pawłowskiego. A przysłowie mówi do 3 razy sztuka. Czy nie czas na zmianę we władzach ARM ?? Łącznie z jego zastępcami m.in. nic tam nierobiący G. Wędzyński czy "specjalista" od winsoków unijnych p. A. Niedziółka (póki co agencja nie składała ani jednego wniosku o dofinansowanie ze środków UE i nic nie wskazuje aby w najbliższej przyszłości miło się to zmienić).

Jak dla mnie cała ta ARM to zbędny twór i do kasacji. OSiR wystarczy.
Obserwuj wątek
    • brat_szczepana Re: Pawłowski - OUT !!!!!!!!! 18.07.11, 19:41
      Nie wiem, czy za to odpowiada osobiście pan Pawłowski.
      Jednak to dziwne, że projektant przewidział parkan nie nadający się do ogrodzenia stadionu,
      a żaden specjalista od inwestora po generalnego wykonawcę nie zakwestionował tego bubla.
      Dopiero policja otwiera wszytkim oczy na błędy projektanta?
    • z_siedlec Re: Pawłowski - OUT !!!!!!!!! 18.07.11, 21:26
      Siedlce przeżywają historyczne chwile, zmienia się wszystko, coraz więcej etatów żeby "mleć" te pieniądze, oby nie według zasady "zamienił stryjek siekierke na kijek".
      • anus2410 Re: Pawłowski - OUT !!!!!!!!! 19.07.11, 21:57
        .....chyba Pawłowski tego nie budował?, odpowiedzialny jest inspektor budowy, jak dopilnuja w Siedlcach tak bedzie..... powinien byc odpowiedni "odbiór" .....
    • 3ras Re: Pawłowski - OUT !!!!!!!!! 24.07.11, 16:51
      Cz ten sam Pawłowski ma wpływ na budowę takich wąskich nowych ulic, obwodnic ? Jeżeli tak to popieram Twój wniosek.
      • efaster Re: Pawłowski - OUT !!!!!!!!! 24.07.11, 22:07
        3ras napisał:
        > Cz ten sam Pawłowski ma wpływ na budowę takich wąskich nowych ulic, obwodnic ?

Nie, odpowiada tylko za ośrodek na błoniach (stadion, aquapark, hala sportowa) i zagospodarowanie pl. Sikorskiego

za drogi odpowiada wydział drug UM
    • efaster Re: Pawłowski - OUT !!!!!!!!! 02.09.11, 12:17
      kolejny powód już (chyba 7-my) aby odwołać go w trybie PILNYM ze stanowiska.

Jak dla mnie Pawłowski OUT !!!!!!!!!!
      • efaster Re: Pawłowski - OUT !!!!!!!!! 02.09.11, 12:20
        z przerażenia, nad głupotą "ów osoby" zapomniałem linka dać

www.spin.siedlce.pl/2011/09/01/o-zastepcy-dyrektora-mok-u-obwodnicy-i-stadionie-zapis-dyskusji/
        • emti1 Re: Pawłowski - OUT !!!!!!!!! 02.09.11, 13:36
          Takiego osła to ze świecą szukac....Naprawde.

Dlaczego ten buc jeszcze nie wylecial ze swojego stanowiska?Czy ma moze poparcie kogos "wyzszego" z magistartu?
          • donvito52 Re: Pawłowski - OUT !!!!!!!!! 02.09.11, 13:59
            Czy to COŚ osobistego ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka