Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.bphpbk.pl 02.06.04, 15:40
    Przyszły ciepłe dni. Wiadomo trzeba zakupić jakieś klapki i sandałki. Tylko
    gdzie one się pochowały? Lubię coś klasycznego ale nie nudnego. Na "grzybku".
    Coś w stylu zary, bianco, mango... Znacie może jakieś fajne sklepiki z
    bucikami?
    Będę wdzięczna...
    Obserwuj wątek
      • Gość: marta Re: KLAPKI IP: 193.111.166.* 02.06.04, 15:46
        nie wiem dlaczego, ale śnia mi się po nocach takie klapki na koturnie z
        imitacji korka zwykłe białe, skórzane, które widziałam chyba w ccc - wiem, że
        to jest okropiwństwo, ale jestem coraz bliższa zakupieniu tych butków...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8O
        • Gość: Ula Re: KLAPKI IP: *.bphpbk.pl 02.06.04, 15:59
          A ja już białych nie kupię. Przynajmniej na razie. Wszyscy teraz w białych się
          snują. Jakaś palga nadeszła. Ja kupiłam białe klapeczki japonki na grzybku w
          zeszłym roku - zwracały uwagę, bo ludzie jeszcze w takim kolorze nie chodzili.
          No i buciki niezwykle wygodne były to fakt.
          Jedno co Ci mogę poradzić to zwóć uwagę aby podeszwa od wewnątrz była w innym
          kolorze niż biały, bo później się wycierają i wyglądają na brudne.
          To tyle, ale ja nadal nie mam klapek...
          • Gość: marta Re: KLAPKI IP: 193.111.166.* 02.06.04, 16:05
            jeśli jesteś z Wawy to na Ursynowie sa przynajmniej 2 miejsca godne polecenia:
            1) sklep z butkami z Włoch KEN/Przy Bażantarni - naprawde fajne butki ale ceny
            dośc zwariowane
            2) sklep (juz chyba nawet sklepy) aligator, które maja głównie polskie obuwuie
            o bardzo wysokiej jakości i niezwykle przyzwoitych cenach - Ryłko i inni
            producenci - np w pasazu Ursynowskim międzyst stacjami metra Ursynów-Stokłosy
            • Gość: Ula Re: KLAPKI IP: *.bphpbk.pl 02.06.04, 16:09
              Nie chciałabym wypaść na kosmopolitkę, ale nie lubię polskich butów.
              Włoskie za to jak najbardziej. A o tym KENie nie słyszałam. Jestem w stanie dać
              za klapeczki do 300-350 pln. Droższe tam są?
              • Gość: marta Re: KLAPKI IP: 193.111.166.* 02.06.04, 16:24
                na kosmopolitke raczej nie wyjdziesz;)
                ja kupuję jesli to tylko mozliwe polskie produkty - ale to oczywiście kwestia
                gustu, światopogladu i upodobań;)
                teraz do rzeczy: buty na KENie mieszczą sie chyba w Twoim przedziale cenowym -
                tak od 250 wzwyż

a nawiasem mówiąc to co jest w polskich sklepach z etykietka "made in italy" we
                Włoszech jest sprzedawane w sklepach typu nasza Ambra lub ccc, albo na targu;)
                czyli generalnie niższa półka - i jeszcze tyle, że we Włoszech te same buty,
                które oferuja polskie sklepy kosztuja ok 60% mniej
                • Gość: Ula Re: KLAPKI IP: *.bphpbk.pl 03.06.04, 08:43
                  I cóż zrobić...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka