kunsia Re: Buty - ile macie par? 04.02.06, 10:40 Az wzielam kopa do sypialni ( tam trzymam je w podelkach ) bo nie potrafie wyliczycz pamieci. a wiec: - czerwone z zamszu z czubkiem na malutkim obcasiku,- jakiegos TT nie wiem co to jest kupilam w warszawie ( 1) - niebieskie na koturnie - slodztkie dziewczece zalozylam moze z raz cos z nimi nie dokona tak - niewygodne czy co ( river island , tak nawiaem buty z iver island nie wydaja mi sie za wygdne czasami smieszne kolorowe i tyle)2 - Przepiekne moje ukochane brazowe szpileczki z takiej niewyrobione skorki uwielbiam troche pija ale na wielie randki idealne ( bruno & joel)3 - klapnki zamszowe na niskim obcasie brazowe ( kolejne buty river island ktorych nie nosze... nie wygodne)4 - ukochane takie niby czyenka z okraglymi noskami - zamszowe z kokardka na przedzie na niskim obcasiku - ikochane najwygodniejsze mhh ( pura lopez polecam) 5 - Zamszowe szpilki na wysokim obcasie - chyba za wysokim - czubek na przedzie ( billi bi) 6 - nastepne ukohane rozowe zamszowe ( brudny roz) z okroglymi noskami takie balerinki z pasezkiem zaraz obok konca przy palcow na korym jest piekne zapiecie z brylancikow ( billi bi)7 - Czarne standardowe sandalki na szpileczkach - nic specjanego ale pauja do wszystkiego ( zara)8 - Zlote sandalki bardzo w stylu carrie z sexu na dosc duzym obcasie - niestety pasuja tylko do niektrych rzeczy ( zara ) 9 - bialutkie sandalki z rzemykw zawiazywane na rzemyki u kostki z pieknymi skorzanymi kwitkami przy kostce ktore mozna zdjac jak sie chce wyjsc bardziej skromie - kocham ( karen millen)10 - czerwone najwygodniejsze szpilki na siecie z paskiem przy pacach i drugim na kostce piekne i wygodne nie wszedzie mozna zalozyc i moj chlopak ich nie ubi wiec........ ( Marino Fabiani)11 - japnki z zamszu zawiazywane wokolo kostki jasobezowe (gucci)12 - klapki plazowe koorowe ( converse)13 Przenioslam sie do szafy do butow ktore aktualnie nosze( ze wzgledu na zime)14 - sportowe czarne pumy z zamszu 15 - brazowe kozaki z okraglymi noskami na wysokim obcasie super wygodne ( aldo ) 16 - biale ala sportowe z bialej skorki na rzepki (joop)17 - niebieskie stare pumy stylizowane na buty pilkarzy 18 - czarne kozaki na szpilkach nie nosze bo maja czubek a sie odzwyczailam od czbka i glupio sie w nim czuje ( billi bi) 19 - stare addidasy uzywane jako lasoweq sportif ukochane najwygodniejsze buty swiata - za kostke -lecitkie mieciutkie i wogule. 20 - buty na silownie zwykle biale nike)21 - trapery poza miasto itp ( salomon)22 - cowbojki ktore kupilam w zeszlym roku jak byly modne nie zalozone ani razu w tym roku ( kuione w top szopie nie wiem c za marka)23 - i ostatnie przepiekne sprawiajace ze nooga do szyi zamszowe kozaczki ktore tez mozna nosic w zimniejsze lata z bardzo wysoka szpilka i malym czubkiem z binko.24 - oj w stronie mojego faceta znalazlam jeszcze cos mojego biale japonki wysadzana brylancikami -jedyne wygodne ukochane z river island 25 - kolejne biale ty razem zamszowe japonki - z bianco 26 no i oczywiscie standardowe ktores juz z kolei sandaly szolla choc niestty ta para troche mnie ociera 27 Na tym sie konczy moja kolekcja........ 27 czyli nie mam az tak strasznie duzo jak niektorzy maja 50 - stare le co - Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: Buty - ile macie par? 04.02.06, 10:46 Az wzielam kopa do sypialni ( tam trzymam je w podelkach ) bo nie potrafie wyliczycz pamieci. a wiec: - czerwone z zamszu z czubkiem na malutkim obcasiku,- jakiegos TT nie wiem co to jest kupilam w warszawie ( 1) - niebieskie na koturnie - slodztkie dziewczece zalozylam moze z raz cos z nimi nie dokona tak - niewygodne czy co ( river island , tak nawiaem buty z iver island nie wydaja mi sie za wygdne czasami smieszne kolorowe i tyle)2 - Przepiekne moje ukochane brazowe szpileczki z takiej niewyrobione skorki uwielbiam troche pija ale na wielie randki idealne ( bruno & joel)3 - klapnki zamszowe na niskim obcasie brazowe ( kolejne buty river island ktorych nie nosze... nie wygodne)4 - ukochane takie niby czyenka z okraglymi noskami - zamszowe z kokardka na przedzie na niskim obcasiku - ikochane najwygodniejsze mhh ( pura lopez polecam) 5 - Zamszowe szpilki na wysokim obcasie - chyba za wysokim - czubek na przedzie ( billi bi) 6 - nastepne ukohane rozowe zamszowe ( brudny roz) z okroglymi noskami takie balerinki z pasezkiem zaraz obok konca przy palcow na korym jest piekne zapiecie z brylancikow ( billi bi)7 - Czarne standardowe sandalki na szpileczkach - nic specjanego ale pauja do wszystkiego ( zara)8 - Zlote sandalki bardzo w stylu carrie z sexu na dosc duzym obcasie - niestety pasuja tylko do niektrych rzeczy ( zara ) 9 - bialutkie sandalki z rzemykw zawiazywane na rzemyki u kostki z pieknymi skorzanymi kwitkami przy kostce ktore mozna zdjac jak sie chce wyjsc bardziej skromie - kocham ( karen millen)10 - czerwone najwygodniejsze szpilki na siecie z paskiem przy pacach i drugim na kostce piekne i wygodne nie wszedzie mozna zalozyc i moj chlopak ich nie ubi wiec........ ( Marino Fabiani)11 - japnki z zamszu zawiazywane wokolo kostki jasobezowe (gucci)12 - klapki plazowe koorowe ( converse)13 Przenioslam sie do szafy do butow ktore aktualnie nosze( ze wzgledu na zime)14 - sportowe czarne pumy z zamszu 15 - brazowe kozaki z okraglymi noskami na wysokim obcasie super wygodne ( aldo ) 16 - biale ala sportowe z bialej skorki na rzepki (joop)17 - niebieskie stare pumy stylizowane na buty pilkarzy 18 - czarne kozaki na szpilkach nie nosze bo maja czubek a sie odzwyczailam od czbka i glupio sie w nim czuje ( billi bi) 19 - stare addidasy uzywane jako lasoweq sportif ukochane najwygodniejsze buty swiata - za kostke -lecitkie mieciutkie i wogule. 20 - buty na silownie zwykle biale nike)21 - trapery poza miasto itp ( salomon)22 - cowbojki ktore kupilam w zeszlym roku jak byly modne nie zalozone ani razu w tym roku ( kuione w top szopie nie wiem c za marka)23 - i ostatnie przepiekne sprawiajace ze nooga do szyi zamszowe kozaczki ktore tez mozna nosic w zimniejsze lata z bardzo wysoka szpilka i malym czubkiem z binko.24 - oj w stronie mojego faceta znalazlam jeszcze cos mojego biale japonki wysadzana brylancikami -jedyne wygodne ukochane z river island 25 - kolejne biale ty razem zamszowe japonki - z bianco 26 no i oczywiscie standardowe ktores juz z kolei sandaly szolla choc niestty ta para troche mnie ociera 27 Na tym sie konczy moja kolekcja........ 27 czyli nie mam az tak strasznie duzo jak niektorzy maja 50 - stare le co - Odpowiedz Link Zgłoś
xrene Re: Buty - ile macie par? 04.02.06, 11:48 A ja Was pobiję!!!Mam cały sklep butów!!do wyboru do koloru...i wszystkie moje...A ile są warte....hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa hehe 04.02.06, 14:15 hehe wspolczuje ludziom ktorych jedynym zyciowym celem jest gromadzenie sandałkow ja mam jedne zimowe, jedne adidasy i 2 pary letnich i jakos starcza Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: hehe 04.02.06, 19:08 mi się wydawało że mam mało 2 party martensów 2 pary ryłków (czółenka i sandały) 2 pary półbutów (lesta i tammaris) 'adidasy' [ecco] jakieś stare sandały i trampki :P jednak tego trochę jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
mggga Re: Buty - ile macie par? 05.02.06, 14:26 A dla mnie najgorsze co moze byc to zakupy butow..Z tymi butami ja zawsze mam problem i nie chodzi tu o rozmar czy moje jakies wygorowane oczekiwania..Juz sama nie wiem czy ja jestem jakas felerna, czy moje nogi, ale gora trzy miesiace i moje buty albo sie rozkleja albo ogolnie sa juz nie do noszenia. Mysle sobie moze kobieto poswiec troche wiecej pieniedzy na tego typu zakupy no i w tym roku zakupilam peikne kozaczki za 240 zl ze skorki znanej firmy, mysle sobie koniec z problemem no i jak moje statystyki mowia 3 miesiace butki zaczynaja sie rozkelejac...Jutro ide z nimi do reklamacji, tym razm nie podaruje!! Odpowiedz Link Zgłoś
be-me Re: Buty - ile macie par? 09.02.06, 00:09 Około 30. Powoli zaczynam robić porządki,brakuje mi miejsca. Jak się zmuszę to zostawię tylko 10 par :(. P.S KOCHAM BUTY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Buty - ile macie par? 09.02.06, 20:36 kocham butki..... hehehhe : a par dokładnie nie wiem ile mam bo połowa w domku lezy a druga połowa w wynajmowanym mieszkanku- kiedys jak sie licytowałam z kolezanka doszłam do 40 ale to było we wrzesniu teraz moze z 45 bo kilka par przybyło - ale zdarzaja sie takie które kupiłam a miałam raz na sobie a i takie których jeszcze nie miałam ale wierze w to ze bedzie okazja - lubie takie niespotykane buciki.... tzn. inne........ Odpowiedz Link Zgłoś
talhia Buty - ile macie par? 15.04.06, 10:27 par mnustwo kocham buty a ja chciałabym was moje drogie zaprosić na www.obcasy.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś