Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty - ile macie par?

• kunsia Re: Buty - ile macie par? 04.02.06, 10:40
        Az wzielam kopa do sypialni ( tam trzymam je w podelkach ) bo nie potrafie
        wyliczycz pamieci.

a wiec:
        - czerwone z zamszu z czubkiem na malutkim obcasiku,- jakiegos TT nie wiem co
        to jest kupilam w warszawie ( 1)

- niebieskie na koturnie - slodztkie dziewczece zalozylam moze z raz cos z nimi
        nie dokona tak - niewygodne czy co ( river island , tak nawiaem buty z iver
        island nie wydaja mi sie za wygdne czasami smieszne kolorowe i tyle)2

- Przepiekne moje ukochane brazowe szpileczki z takiej niewyrobione skorki
        uwielbiam troche pija ale na wielie randki idealne ( bruno & joel)3

- klapnki zamszowe na niskim obcasie brazowe ( kolejne buty river island
        ktorych nie nosze... nie wygodne)4

- ukochane takie niby czyenka z okraglymi noskami - zamszowe z kokardka na
        przedzie na niskim obcasiku - ikochane najwygodniejsze mhh ( pura lopez polecam)
        5
        - Zamszowe szpilki na wysokim obcasie - chyba za wysokim - czubek na przedzie (
        billi bi)
        6
        - nastepne ukohane rozowe zamszowe ( brudny roz) z okroglymi noskami takie
        balerinki z pasezkiem zaraz obok konca przy palcow na korym jest piekne
        zapiecie z brylancikow ( billi bi)7

- Czarne standardowe sandalki na szpileczkach - nic specjanego ale pauja do
        wszystkiego ( zara)8

- Zlote sandalki bardzo w stylu carrie z sexu na dosc duzym obcasie - niestety
        pasuja tylko do niektrych rzeczy ( zara )
        9
        - bialutkie sandalki z rzemykw zawiazywane na rzemyki u kostki z pieknymi
        skorzanymi kwitkami przy kostce ktore mozna zdjac jak sie chce wyjsc bardziej
        skromie - kocham ( karen millen)10

- czerwone najwygodniejsze szpilki na siecie z paskiem przy pacach i drugim na
        kostce piekne i wygodne nie wszedzie mozna zalozyc i moj chlopak ich nie ubi
        wiec........ ( Marino Fabiani)11

- japnki z zamszu zawiazywane wokolo kostki jasobezowe (gucci)12

- klapki plazowe koorowe ( converse)13

Przenioslam sie do szafy do butow ktore aktualnie nosze( ze wzgledu na zime)14

- sportowe czarne pumy z zamszu 15

- brazowe kozaki z okraglymi noskami na wysokim obcasie super wygodne ( aldo )
        16
        - biale ala sportowe z bialej skorki na rzepki (joop)17

- niebieskie stare pumy stylizowane na buty pilkarzy 18

- czarne kozaki na szpilkach nie nosze bo maja czubek a sie odzwyczailam od
        czbka i glupio sie w nim czuje ( billi bi) 19

- stare addidasy uzywane jako lasoweq sportif ukochane najwygodniejsze buty
        swiata - za kostke -lecitkie mieciutkie i wogule. 20

- buty na silownie zwykle biale nike)21

- trapery poza miasto itp ( salomon)22

- cowbojki ktore kupilam w zeszlym roku jak byly modne nie zalozone ani razu w
        tym roku ( kuione w top szopie nie wiem c za marka)23

- i ostatnie przepiekne sprawiajace ze nooga do szyi zamszowe kozaczki ktore
        tez mozna nosic w zimniejsze lata z bardzo wysoka szpilka i malym czubkiem z
        binko.24

- oj w stronie mojego faceta znalazlam jeszcze cos mojego
        biale japonki wysadzana brylancikami -jedyne wygodne ukochane z river island 25

- kolejne biale ty razem zamszowe japonki - z bianco 26

no i oczywiscie standardowe ktores juz z kolei sandaly szolla choc niestty ta
        para troche mnie ociera 27

Na tym sie konczy moja kolekcja........
        27 czyli nie mam az tak strasznie duzo jak niektorzy maja 50
        - stare le co

-

• kunsia Re: Buty - ile macie par? 04.02.06, 10:46
        Az wzielam kopa do sypialni ( tam trzymam je w podelkach ) bo nie potrafie
        wyliczycz pamieci.

a wiec:
        - czerwone z zamszu z czubkiem na malutkim obcasiku,- jakiegos TT nie wiem co
        to jest kupilam w warszawie ( 1)

- niebieskie na koturnie - slodztkie dziewczece zalozylam moze z raz cos z nimi
        nie dokona tak - niewygodne czy co ( river island , tak nawiaem buty z iver
        island nie wydaja mi sie za wygdne czasami smieszne kolorowe i tyle)2

- Przepiekne moje ukochane brazowe szpileczki z takiej niewyrobione skorki
        uwielbiam troche pija ale na wielie randki idealne ( bruno & joel)3

- klapnki zamszowe na niskim obcasie brazowe ( kolejne buty river island
        ktorych nie nosze... nie wygodne)4

- ukochane takie niby czyenka z okraglymi noskami - zamszowe z kokardka na
        przedzie na niskim obcasiku - ikochane najwygodniejsze mhh ( pura lopez polecam)
        5
        - Zamszowe szpilki na wysokim obcasie - chyba za wysokim - czubek na przedzie (
        billi bi)
        6
        - nastepne ukohane rozowe zamszowe ( brudny roz) z okroglymi noskami takie
        balerinki z pasezkiem zaraz obok konca przy palcow na korym jest piekne
        zapiecie z brylancikow ( billi bi)7

- Czarne standardowe sandalki na szpileczkach - nic specjanego ale pauja do
        wszystkiego ( zara)8

- Zlote sandalki bardzo w stylu carrie z sexu na dosc duzym obcasie - niestety
        pasuja tylko do niektrych rzeczy ( zara )
        9
        - bialutkie sandalki z rzemykw zawiazywane na rzemyki u kostki z pieknymi
        skorzanymi kwitkami przy kostce ktore mozna zdjac jak sie chce wyjsc bardziej
        skromie - kocham ( karen millen)10

- czerwone najwygodniejsze szpilki na siecie z paskiem przy pacach i drugim na
        kostce piekne i wygodne nie wszedzie mozna zalozyc i moj chlopak ich nie ubi
        wiec........ ( Marino Fabiani)11

- japnki z zamszu zawiazywane wokolo kostki jasobezowe (gucci)12

- klapki plazowe koorowe ( converse)13

Przenioslam sie do szafy do butow ktore aktualnie nosze( ze wzgledu na zime)14

- sportowe czarne pumy z zamszu 15

- brazowe kozaki z okraglymi noskami na wysokim obcasie super wygodne ( aldo )
        16
        - biale ala sportowe z bialej skorki na rzepki (joop)17

- niebieskie stare pumy stylizowane na buty pilkarzy 18

- czarne kozaki na szpilkach nie nosze bo maja czubek a sie odzwyczailam od
        czbka i glupio sie w nim czuje ( billi bi) 19

- stare addidasy uzywane jako lasoweq sportif ukochane najwygodniejsze buty
        swiata - za kostke -lecitkie mieciutkie i wogule. 20

- buty na silownie zwykle biale nike)21

- trapery poza miasto itp ( salomon)22

- cowbojki ktore kupilam w zeszlym roku jak byly modne nie zalozone ani razu w
        tym roku ( kuione w top szopie nie wiem c za marka)23

- i ostatnie przepiekne sprawiajace ze nooga do szyi zamszowe kozaczki ktore
        tez mozna nosic w zimniejsze lata z bardzo wysoka szpilka i malym czubkiem z
        binko.24

- oj w stronie mojego faceta znalazlam jeszcze cos mojego
        biale japonki wysadzana brylancikami -jedyne wygodne ukochane z river island 25

- kolejne biale ty razem zamszowe japonki - z bianco 26

no i oczywiscie standardowe ktores juz z kolei sandaly szolla choc niestty ta
        para troche mnie ociera 27

Na tym sie konczy moja kolekcja........
        27 czyli nie mam az tak strasznie duzo jak niektorzy maja 50
        - stare le co

-
      • d.blue za mało!!! 04.02.06, 11:08
      • xrene Re: Buty - ile macie par? 04.02.06, 11:48
        A ja Was pobiję!!!Mam cały sklep butów!!do wyboru do koloru...i wszystkie
        moje...A ile są warte....hmmm
      • 18_lipcowa hehe 04.02.06, 14:15
        hehe wspolczuje ludziom ktorych jedynym zyciowym celem jest gromadzenie
        sandałkow
        ja mam jedne zimowe, jedne adidasy i 2 pary letnich
        i jakos starcza
        • yavanna86 Re: hehe 04.02.06, 19:08
          mi się wydawało że mam mało
          2 party martensów
          2 pary ryłków (czółenka i sandały)
          2 pary półbutów (lesta i tammaris)
          'adidasy' [ecco]
          jakieś stare sandały i trampki :P
          jednak tego trochę jest;)
      • mggga Re: Buty - ile macie par? 05.02.06, 14:26
        A dla mnie najgorsze co moze byc to zakupy butow..Z tymi butami ja zawsze mam
        problem i nie chodzi tu o rozmar czy moje jakies wygorowane oczekiwania..Juz
        sama nie wiem czy ja jestem jakas felerna, czy moje nogi, ale gora trzy
        miesiace i moje buty albo sie rozkleja albo ogolnie sa juz nie do noszenia.
        Mysle sobie moze kobieto poswiec troche wiecej pieniedzy na tego typu zakupy no
        i w tym roku zakupilam peikne kozaczki za 240 zl ze skorki znanej firmy, mysle
        sobie koniec z problemem no i jak moje statystyki mowia 3 miesiace butki
        zaczynaja sie rozkelejac...Jutro ide z nimi do reklamacji, tym razm nie
        podaruje!!
      • be-me Re: Buty - ile macie par? 09.02.06, 00:09
        Około 30.
        Powoli zaczynam robić porządki,brakuje mi miejsca.
        Jak się zmuszę to zostawię tylko 10 par :(.
        P.S KOCHAM BUTY!!!!
      • telka_es Re: Buty - ile macie par? 09.02.06, 20:36
        kocham butki..... hehehhe : a par dokładnie nie wiem ile mam bo połowa w domku
        lezy a druga połowa w wynajmowanym mieszkanku- kiedys jak sie licytowałam z
        kolezanka doszłam do 40 ale to było we wrzesniu teraz moze z 45 bo kilka par
        przybyło - ale zdarzaja sie takie które kupiłam a miałam raz na sobie a i takie
        których jeszcze nie miałam ale wierze w to ze bedzie okazja - lubie takie
        niespotykane buciki.... tzn. inne........
      • talhia Buty - ile macie par? 15.04.06, 10:27
        par mnustwo kocham buty

a ja chciałabym was moje drogie zaprosić na

www.obcasy.fora.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka