Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty do oceny

21.02.12, 13:57
    www.reserved.com/pl#/collection/woman/shoes/T0232
    fajne czy nie fajne? na kolor nie zwracajcie uwagi, bo i tak szukam czarnych ale wlasnie prawie identycznych:) Na modzie znam sie średnio dlatego pytam Was.
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: buty do oceny 21.02.12, 14:08
        kolor ok, reszta nie.
        • alba27 Re: buty do oceny 21.02.12, 14:23
          naprawdę są brzydkie? to pomóżcie znaleźć coś na wiosnę na niewysokim obcasie, coś na codzien do spódnicy bo zawsze mam z tym dylemat, wysokich obcasów(powyżej 6cm) nie lubię.
      • mocno.zdziwiona Re: buty do oceny 21.02.12, 14:25
        Nie bardzo te buty, jedyne co w nich fajne to właśnie kolor.
        • alba27 Re: buty do oceny 21.02.12, 14:52
          Jak już wspomniałam obcasów wysokich nie lubię, do spodni śmigam w balerinkach albo w innych płaskich, do spódnic płaskie chyba niezbyt dobrze wyglądają? Co wiosna ten sam problem...płakac mi się chce, że takie bezguście ze mnie.
          • anka33_online Re: buty do oceny 21.02.12, 17:12
            Przecież spódnica+balerinki to fajny zestaw i do pracy i po pracy.
          • mocno.zdziwiona Re: buty do oceny 21.02.12, 17:24
            Moim zdaniem w tych butach akurat ta dziwna niby koturna zupełnie psuje efekt. Ale ale, jeśli Tobie się podobają to go ahead, w końcu Ty masz w nich chodzić.
            • ironia-losu11 Re: buty do oceny 21.02.12, 22:19
              Koturna??? A to jakaś "zmiana płci" nastąpiła??? ;-)
              A do autorki wątku - buty całkiem fajne.
              • alpepe Re: buty do oceny 21.02.12, 22:49
                na tym forum niestety koturn przechodzi zmianę płci w każdym dotyczącym go wątku.
          • hawa.etc Re: buty do oceny 21.02.12, 23:36
            A to zależy, jakie masz nogi. Są takie, które w płaskim wyglądają lepiej niż na obcasie.
            Może po prostu kup płaskie pantofle - nie klasyczne miękkie, "kapciate" balerinki, ale coś solidniejszego, na centymetrowym, niezauważalnym niemal wzmocnieniu pod piętą.
      • alba27 Re: buty do oceny 22.02.12, 08:21
        dziękuję za opinie.
        pzdr
        • ding_yun Re: buty do oceny 22.02.12, 12:06
          Moim zdaniem są w porządku. Proste, bez dziwnych ozdóbek, nadają się. Jeżeli szuka się wygodnych butów, ale również takich pasujących do sukienek to niewysokie koturny sprawdzają się lepiej niż cokolwiek innego. Jeśli ładnie leżą na nodze to bierz.
      • bell82 Re: buty do oceny 22.02.12, 14:30
        buty ok..ale jak na made in chiona z naszywką reserved to cena jest wysoka..tego typu butów np na allegro jest zatrzesienie - polowe tansze..
        • bell82 Re: buty do oceny 22.02.12, 14:31
          bell82 napisała:

> buty ok..ale jak na made in chiona

*china

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka