moo-n 02.03.12, 18:32 Witam Zastanawiam się nad zakupem.Ma ktoś taką torbę, jak się sprawuje, czy tworzywo nie jest przypadkiem słabe i się wyciera.Jak Wam się podoba na lato? www.we-dwoje.pl/brazowa;torebka;hm;-;kolekcja;na;lato,26,foto,55520.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_1980 Re: Brązowa torba H&M 02.03.12, 22:13 Jak dla mnie zwykła torba, niczym nie wyróżniająca się i jak znając H&M to na zdjęciu jeszcze jakoś wygląda natomiast w rzeczywistości dużo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_irons Re: Brązowa torba H&M 03.03.12, 09:24 już na zdjęciu sprawia wrażenie tandetnej, zważywszy na to, że 99% rzeczy z hm, wygląda lepiej na foto, strach pomyśleć jak to prezentuje się w realu Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Brązowa torba H&M 03.03.12, 12:46 Niestety, chociaż jestem wielką fanką toreb z tworzyw, muszę przyznać rację Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Brązowa torba H&M 03.03.12, 13:37 Nie podoba się. Poszukaj czegos na alle, ktos wklejal ostatnio linka do tego Sprzedawcy. Jak chcesz czegos w brązie to już duzo ładniejsze są te: Odpowiedz Link Zgłoś
brunka21 Re: Brązowa torba H&M 03.03.12, 14:58 torebka z H&M wyglada na żywo ładniej niż na fotce ( nie swieci się tandetnie ) i jest w chyba trzech odcieniach brązu. Nie wiem dlaczego takie zachwyty wywołują torebki wklejone przez Ofelię - już któryś raz są tu reklamowane - w rzeczywistości są tandetne. Raz kupiłam na allegro i oddałam na PCK bo nawet nie było sensu tego sprzedawać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Brązowa torba H&M 03.03.12, 15:38 też nie rozumiem zachwytów nad tymi napuszonymi torebkami Ofelii. torbę z H6M z tworzywa mam, ta najnowsza jest lepsza niż poprzedniczki. Ale nadal czekam na to, keidy designer z h&m wykona czarną torebkę mych marzeń z tworzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia333 Re: Brązowa torba H&M 03.03.12, 21:16 Mam tę torbę, jest moim zdaniem dość uniwersalna.Te które pokazała Ofelia są chyba bardziej zobowiązujące stylowo.Tworzywo mi się podoba jest nie miękkie, nie sztywne (nie taka derma jak większość), przypomina w dotyku skórę i jest matowe.Wolałabym inne nieco okucia, nie jasnozłote, ale jest ok.Nie wiem jak z trwałością, to moja pierwsza torba z H&M. Odpowiedz Link Zgłoś