agan3.4 29.03.12, 18:07 w tej sukience rozklad-pkp.pl/query.php?q=pl/node/146 piękna na lato co o niej myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 18:39 nie znam nikogo, kto by chodził w rozkładzie jazdy pociągów, ale skoro to ci się podoba, to się nim owiń. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 18:42 A ja wizde widoczek i reklame hotelu w Gdansku :) Chodzic sie w tym nie da, ale ladne jest! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 19:16 no ja mam adblocka, to nic nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
hankaanka11 Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 19:08 Jesli to będzie TLK, może byc przykrótka i przyciasna :D Odpowiedz Link Zgłoś
agan3.4 Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 19:36 Przepraszam wcześniej przegladalam rozkład :) w pociągu się nie zakochalam :) chodziło mi o te sukienkę www.matchesfashion.com/mobile/product/105562 strasznie mi się podoba. Co o niej sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 20:53 Ano ladna. Za kazdym razem jak ogladam takie zdjecia, to nieco zazdroszcze niskim... Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 21:32 Niskim? IMHO to jest kiecka dla wysokich, ja jestem niska i wyglądałabym w niej chyba jak w zasłonie;) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 12:02 Ja jestem raczej wysoka i dla mnie to co w sklepach sprzedaja pod nazwa MAXI jest dlugoscia MIDI. Wyobraz sobie taki model w dlugosci do polowy lydki, tam gdzie noga jest najszersza, a zrozumiesz jak ja w tym wygladam. Gdybym byla niska, to mialabym nieogranoczony dostep do dlugosci maxi, dlatego nieco zazdroszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarec Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 09:03 Jeśli jesteś wysoka, długonoga i szczupła, to gratuluję, miłość może być odwzajemniona. W przeciwnym razie lepiej się odkochać, dla własnego dobra.;) Sukienka okej. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 20:21 I gdzie mam jechać tym pociągiem? Na stacji docelowej będzie zdjęcie tej sukienki czy co? A może tajemniczy współpasażer wsiądzie do tego pociągu i się pokaże w sukni? Kochani, jest na forum możliwość wklejania zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
xtrinn Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 22:44 Szału nie ma, pełno podobnych kiecek w sklepach i to w bardziej ludzkich cenach. I w sumie nie wiadomo, gdzie ją nosić, ni na plażę, ni na wesele ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 10:55 Sukienka ładna, ale kolor bardzo nietwarzowy, właściwie nie wyobrażam sobie komu by nie robiła cery ziemistej.. Może ognistorudej z ciepłym odcieniem karnacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarec Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 11:22 Nie przesadzaj, blondynka w typie nordyckim ze złotą, delikatną opalenizną będzie w niej wyglądała super. Zresztą szatynce i brunetce z taką karnacją też nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agan3.4 Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 11:34 a jak uważacie mozna ja nosić na codzień ? Do plaskich sandalkow ? Kurteczki dzinsowej? Będę się starała przy pomocy kuzynki uszyć podobna jak trafię gdzieś materiał chociaż w to wątpię :( Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 12:07 Mozna, na schodach sie kiece w garsc bierze i smiga w gore, przy schodzeniu tez warto bo sie tyl brudzi. W codziennym uzytkowaniu maxi sa wygodniejsze niz na to wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarec Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 13:02 Pewnie, że możesz, do płaskich sandałków- jeśli nie na jakieś oficjalne okazje, oczywiście.:) Pozazdrościć krawcowej w osobie kuzynki.:) Swoją drogą nieźle sobie Max Mara za tą kieckę liczy, bo dopiero teraz zauważyłam, że to 100 poliester, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 13:22 ładna; ostatnio myślałam na kiecką na wesele i właśnie oczyma wyobrazni mniej więcej taką widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś