Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zakochalam się :)

29.03.12, 18:07
    w tej sukience rozklad-pkp.pl/query.php?q=pl/node/146 piękna na lato co o niej myślicie ?
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 18:39
        nie znam nikogo, kto by chodził w rozkładzie jazdy pociągów, ale skoro to ci się podoba, to się nim owiń.
        • jak_matrioszka Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 18:42
          A ja wizde widoczek i reklame hotelu w Gdansku :) Chodzic sie w tym nie da, ale ladne jest!
          • alpepe Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 19:16
            no ja mam adblocka, to nic nie widzę.
      • hankaanka11 Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 19:08
        Jesli to będzie TLK, może byc przykrótka i przyciasna :D
      • agan3.4 Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 19:36
        Przepraszam wcześniej przegladalam rozkład :) w pociągu się nie zakochalam :) chodziło mi o te sukienkę www.matchesfashion.com/mobile/product/105562 strasznie mi się podoba. Co o niej sądzicie ?
        • lonely.stoner Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 20:16
          calkiem zacna.
          • jak_matrioszka Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 20:53
            Ano ladna. Za kazdym razem jak ogladam takie zdjecia, to nieco zazdroszcze niskim...
            • sundry Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 21:32
              Niskim? IMHO to jest kiecka dla wysokich, ja jestem niska i wyglądałabym w niej chyba jak w zasłonie;)
              • jak_matrioszka Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 12:02
                Ja jestem raczej wysoka i dla mnie to co w sklepach sprzedaja pod nazwa MAXI jest dlugoscia MIDI. Wyobraz sobie taki model w dlugosci do polowy lydki, tam gdzie noga jest najszersza, a zrozumiesz jak ja w tym wygladam. Gdybym byla niska, to mialabym nieogranoczony dostep do dlugosci maxi, dlatego nieco zazdroszcze.
          • kasiarec Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 09:03
            Jeśli jesteś wysoka, długonoga i szczupła, to gratuluję, miłość może być odwzajemniona. W przeciwnym razie lepiej się odkochać, dla własnego dobra.;)

Sukienka okej.
      • nessie-jp Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 20:21
        I gdzie mam jechać tym pociągiem? Na stacji docelowej będzie zdjęcie tej sukienki czy co? A może tajemniczy współpasażer wsiądzie do tego pociągu i się pokaże w sukni?

Kochani, jest na forum możliwość wklejania zdjęć
        • julia-1989 Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 22:06
          chyba lubisz podróżować:P
          • xtrinn Re: Zakochalam się :) 29.03.12, 22:44
            Szału nie ma, pełno podobnych kiecek w sklepach i to w bardziej ludzkich cenach. I w sumie nie wiadomo, gdzie ją nosić, ni na plażę, ni na wesele ... ;)
            • aqua48 Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 10:55
              Sukienka ładna, ale kolor bardzo nietwarzowy, właściwie nie wyobrażam sobie komu by nie robiła cery ziemistej.. Może ognistorudej z ciepłym odcieniem karnacji?
              • kasiarec Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 11:22
                Nie przesadzaj, blondynka w typie nordyckim ze złotą, delikatną opalenizną będzie w niej wyglądała super. Zresztą szatynce i brunetce z taką karnacją też nie zaszkodzi.
                • agan3.4 Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 11:34
                  a jak uważacie mozna ja nosić na codzień ? Do plaskich sandalkow ? Kurteczki dzinsowej? Będę się starała przy pomocy kuzynki uszyć podobna jak trafię gdzieś materiał chociaż w to wątpię :(
                  • jak_matrioszka Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 12:07
                    Mozna, na schodach sie kiece w garsc bierze i smiga w gore, przy schodzeniu tez warto bo sie tyl brudzi. W codziennym uzytkowaniu maxi sa wygodniejsze niz na to wygladaja.
                  • kasiarec Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 13:02
                    Pewnie, że możesz, do płaskich sandałków- jeśli nie na jakieś oficjalne okazje, oczywiście.:)

Pozazdrościć krawcowej w osobie kuzynki.:)

Swoją drogą nieźle sobie Max Mara za tą kieckę liczy, bo dopiero teraz zauważyłam, że to 100 poliester, niestety...
      • dixi Re: Zakochalam się :) 30.03.12, 13:22
        ładna;
        ostatnio myślałam na kiecką na wesele i właśnie oczyma wyobrazni mniej więcej taką widziałam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka