cielecinka 06.04.12, 00:30 Może być na wiosnę? Bo mam wrażenie , że trochę za młodzieżowa na moje lata . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia-1989 Re: Zielono mi.. 06.04.12, 08:27 szczerze mówiac mi się jej fason nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Zielono mi.. 06.04.12, 10:42 Ta dziura robiąca za uchwyt kojarzy mi się z filmem "Ze śmiercią jej do twarzy". Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Zielono mi.. 06.04.12, 11:54 ciastko_z_kota napisała: > Ta dziura robiąca za uchwyt kojarzy mi się z filmem "Ze śmiercią jej do twarzy" Ha, ha ha, dokładnie...kolor torby też mi się z tym filmem kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
hankaanka11 Re: Zielono mi.. 06.04.12, 11:57 Ja mam "swoje lata", na pewno większe od Twoich, i w kategorii "za młodzieżowa' umieszczam wyłącznie torby w nietypowym kształcie, albo z napisami, kolorowymi nadrukami, oraz te z dużą ilością suwaczków, metalowych nitów, frędzli itp. To zwykła, prosta i spokojna torba, mnie nie zachwyca, ale jesli Tobie pasuje, to noś na zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś