Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

duze biustonosze

IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 11:44
    potrzebuje adresy sklepow gdzie mogłabym kupic dosc nietypowy biustonosz o
    bardzo duzej miseczce g-h, a małym obwodzie pod bistem 70-75,moze ktos cos
    polecic?
    i jeszce jedno:moze ktos cos wie na temat firmy avocado?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gabu Re: duze biustonosze IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 11:48
        chodzi o Warszawę ,oczywiscie
        • ola_er Re: duze biustonosze 23.06.04, 12:22
          Sprawdź na www.avocado.com.pl Zawsze możesz do nich zadzwonić i spytać gdzie ich
          produkty są dostępne w Warszawie. Powodzenia!
      • astoreth13 Re: duze biustonosze 23.06.04, 12:20
        Ja tez szukam sklepów z bielizną o dość dużym rozmiarze ale niestety nikt nie
        wie gdzie takie są (ja jesatem z Poznania)
        • Gość: gabu Re: duze biustonosze IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 13:49
          właśnie odwazyłam sie i złożyłam zamowienie w avocado,jest mozliwość zwrotu w
          razie niezadowolenia,napisze o produkcie jak go dostane i przymierze,pa
        • Gość: Sineira Re: duze biustonosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:33
          Jeśli jesteś z Pozania, to pędź do sklepu Hirscha na Obornickiej - nie pamietam
          dokładnego adresu, ale tam swego czasu kupowałam dla znajomej 75 DD i pamiętam,
          że mieli duży asortyment.
          • Gość: gabu Re: duze biustonosze IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 12:11
            dzieki bardzo za info ,ale jestem z okolic Warszawy a na domiar złego potrzbuje
            75H,niestety w E tez sie nie miescze:-((
      • Gość: rexa www.dalia.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 23.06.04, 12:34
        j.w.
      • Gość: anna85c Re: duze biustonosze IP: *.75.63.202.ostrow63.ptc.pl 24.06.04, 15:23
        pozdrawiam koleżanki
        polecam zajrzeć na www.samanta.pl
      • dk98 Re: duze biustonosze 03.02.16, 16:29
        Hej :) Myślę , że mogę Ci pomóc też miałam taki problem jak Ty teraz .. ale znalazłam sklep internetowy w którym dopasowałam sobie model i rozmiar :) www.ekubas.pl/ szybko wysyłka paczka dotarła do mnie w 2 dni . Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka