Gość: Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:22 Znakomite do letniego snu. Nadają się na wczasy oraz w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~moniś Re: Bielizna nocna IP: *.vip / *.devs.futuro.pl 28.06.04, 19:20 Ale cena!!!!!490zł!!!! żeby to jeszcze ładne było!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asica Re: Bielizna nocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:24 Niektóre są sexi szkoda że nie z jedwabiu tylko sztuczne jakieś :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Bielizna nocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 20:24 Albo mają gryzące koronki, albo gryzącą cenę... Ja tam wolę moją prosta koszulkę z satyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: Bielizna nocna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:57 Mnie najbardziej podobaja sie te z Italian Fashion - cenowo i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Bielizna nocna 29.06.04, 17:55 No wlasnie, dlaczego, jak juz cos NIE jest z poliestru, to wyglada jak uniform dresiary albo ubranie robocze na dzialke tudziez do gry w drewienka na trawniku za domem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Bielizna nocna IP: *.multicon.pl 02.07.04, 21:42 o matko bosko częstochowsko!! za majty 93 złote?? w czymś takim to bałabym się usiąść, żeby mi się na tyłeczku nie wypchały... hehehe... swoją drogą to pierdnięcie (...pardon...) w majtach prawie za stówę ma chyba zapach chanel 5... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...:::Agunia::::.. Re: Bielizna nocna IP: *.limes.com.pl 06.07.04, 15:08 bardzo fajne te bielzny nocne.normalnie bomba!!;)chcialabym zeby w nastepnym numerze byly jeszcze faniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Bielizna nocna 06.07.04, 17:19 Calkiem niezłe ale mogły by być z "przytulniejszego" materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beretta007 Re: Bielizna nocna IP: *.man.rsk.pl 25.07.04, 15:38 Ta czarna halka z czerwoną koronką jest śliczna :) Ale ja jakoś lepiej się czuję w stylu sportowym, więc jakbym sobie miała kupować taką pidżamkę, to wybrałabym tą z napisem "Boxing gear" :D I jeszcze słówko co do takich piżam: są wygodne (te sportowe), nie jest w nich gorąco (halki), wygląda się fajnie (sportowe) i seksownie (halki) :) No i przede wszystkim nie trzeba uciekać do WC, jak przyjdą goście ;) Odpowiedz Link Zgłoś