Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

srebrny gorset - co do tego?

29.07.12, 21:56
    srebrny to moze dosc zle brzmi, posrebrzany raczej :) i nie szarawy a bialy. Blyszczacy. Dekolt w ksztalcie serca. Fajny jest, ale nie wiem co do niego zalozyc?? chodzi mi o wyjscie na takie wieksze imprezy typu wesele czy jakas uroczystosc w clubie urodzinowa. Dawajcie propozycje :)
    Obserwuj wątek
      • lonely.stoner buty :) 29.07.12, 22:20
        buty zamierzam takie wlozyc jak na obrazku- tylko moje sa pokryte taka jakby hmm blyszczaca siateczka z czarnej polyskliewj tkaniny. Brzmi jak stroj krolowej z bazaru ale mowie wam ze i gorset i buty sa ladne, zaden kicz. Tylko nie wiem co do tego zalozyc?

https://www.shoes4womens.com/images/CL/CL%20Black%20High%20Heels%20%2091.JPG
      • lonely.stoner buty nr 2 29.07.12, 22:24
        kurde, przepraszam za spamowanie ;) ale mam tez buty nr 2 - takie jak na obrazku, tylko maja z tylu na piecie (czy tez zapietce?) takie rzedy srebrnych cyrkoni. Poza tym sa identyczne jak te tu:
        https://www.highheels-no.com/images/product_images/info_images/2208_0.jpg
        • nuta15 Re: buty nr 2 30.07.12, 17:19
          Spodnie rurki i przeźroczysta bluzka, bez rękawów, kimonowa, koszulowa .Ten zestaw mi się podoba
          shop.mango.com/PL/p0/mango/clothing/tops/tops/halter-neck-lace-top/?id=71205154_02&n=1&s=prendas.tops&ie=0&m=color9&ts=1343660306692
          Spodnie rurki i krótka, mała marynarka. Długa spódnica i sweterek typu bolerko z długimi rękawami. Materiały bez połysku i oszczędne , minimalistyczne dodatki.
          • lonely.stoner Re: buty nr 2 30.07.12, 18:36
            ale centralna czescia ma byc ten srebrzysty gorset- to nie jest taki bielizniany gorset, tylko taki wlasciwie top bez ramiczek (?), wiec bluzki na niego juz nie zamierzam zadnej wkladac. Spodnie by byly ok, ale wole spodnice jakas. Hmmm...
            • nuta15 Re: buty nr 2 30.07.12, 18:57
              Wpisz w grafice google sukienka gorsetowa i pooglądaj jak wyglądają doły sukienek .Fasonów spódnic może być co najmniej kilkanaście, im prostszy, tym lepszy przy tak efektownej górze.Na ślub też nic nie narzucisz?
      • keepersmaid Re: srebrny gorset - co do tego? 30.07.12, 20:22
        No to srodek bardzo oszczedny - waska czarna spodnica przed/w/za kolano ewentualnie takaz dluga z rozporkiem bardziej wieczorowo.
        Jezeli top jest naprawde bardziej bialo-srebrny niz ciemny to rozwaz spodnice np. sliwkowa (ciemny ametyst)? Ogolnie myslalabym o kolorach kamieni, ktorym dobrze w jasnej, srebrzystej oprawie, moze z pominieciem turkusu i bursztynu...
        • lonely.stoner Re: srebrny gorset - co do tego? 30.07.12, 21:13
          no wiec tak- mam waska olowkowa czarna spodnice, w kolanko.
          Albo w ogole zmiana planow i wloze dluga, czerwona suknie- taka z blyszczacego jedwabiu (satyny?) nie wiem tylko czy w Polsce wypada sie tak 'przebrac' ?? do tego bym zalozyla wtedy tez wysokie szpile, brylantowe kolczyki i brylantowy naszyjnik. Sukienka jest mniej wiecej tego kroju:
          https://www.perfectboutiques.com/images/dress/RPD002.jpg
          • keepersmaid Re: srebrny gorset - co do tego? 30.07.12, 23:03
            Ale to na urodziny w klubie czy na wieczorowe wesele?
            I moze przyoszczedz na tych brylantach, same kolczyki wystarcza i tak cie obgadaja za plecami, ze sie wystroilas...
            • lonely.stoner Re: srebrny gorset - co do tego? 31.07.12, 09:41
              slub w kosciele i wesele :) no cos mi wlasnie podpowiada instynkt ze ta czerwona kiecka to bedzie zbyt wiele. Z samego przegladania watkow na forum widze ze na wesela ludzie sie ubieraja w takie ciuchy jakie ja do pracy wkladam, wiec juz nie wiem co?
              • jagoda_pl Re: srebrny gorset - co do tego? 31.07.12, 16:25
                To jest suknia balowa, bardzo wieczorowa. Ślub jest w ciągu dnia (nawet po południu), więc możesz po prostu nieadekwatnie wyglądać.
                • keepersmaid Re: srebrny gorset - co do tego? 31.07.12, 20:34
                  Jezeli slub jest po poludniu i przewiduje wesele do rana to moze przejdzie, ale taka suknia jest faktycznie bardziej balowo-sylwestrowa.
                  Nie chce ciebie ani nikogo obrazic, ale podobnie polyskliwe kiecki widzialam ostatnio na slubach osob o korzeniach afrykanskich (nie w Polsce).
                  Srebrny gorset ze spodnica bedzie lepszy i mniej cie obsmaruja po...
                  • lonely.stoner Re: srebrny gorset - co do tego? 31.07.12, 20:45
                    no dobra, to jeszcze mam opcje- czarna suknia, dluga, gladka, na ramiaczkach, z rozcieciem z boku. Aplikowana na calej dlugosci takimi malenkimi czarnymi dimanecikami.
                    Kroj taki: https://www.320x480.org/wp-content/uploads/2009/12/angelina-jolie-long-black-dress.jpg

a diamenciki robia takie cos https://www.sensationalcolor.com/liveinfullcolor/wp-content/uploads/LiveInFullColor/AprilClark/BEDAZZLED/marilyn_rhinestone_dress.jpg

ten material jest troche taki przejrzysty, i one w nocy sie tak mienia fajnie...

no i chyba wkoncu w tej sukni pojde. Wybiore tylko jakies kolorowe dodatki. O.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka