krypola 19.08.12, 15:16 Szukam jakichś fajnych, najlepiej z nowych kolekcji i niekoniecznie z firm, które kojarzą się głównie z produkcją tych jakże kultowych spodni ;) Rzuciło Wam się coś w oczy ostatnio? Będę wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oslinda Re: spodnie jeansowe 19.08.12, 19:59 Ja kupiłam spodnie w diversie ostatnio, nie wiem dokładnie na jakich spodniach Ci zależy dokładnie:) Mi osobiście zależało na jakiś fajnych ciemnych rurkach.. Szczerze mowiac zdziwilam sie, bo nawet nie wiedzialam, ze w diversie mozna nabyc spodnie jeansowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
desrenia Re: spodnie jeansowe 19.08.12, 22:21 Mnie diverse to glownie kojarzy się ze spodniami i to trwalymi. Ostatnio bardzo fajny filmik reklamowy nakręcili z wchodząca w ucho muzyczką - youtube.com/watch?v=jLIbvNwj_sg&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś
oslinda Re: spodnie jeansowe 23.08.12, 21:02 No do Niemiec jeździć po spodnie to by sie nam chyba nie oplacalo hehe:) Ja wiele lat kupowalam spodnie z crossa, moj maz rowniez, ale niestety marka ta bardzo stracila na jakosci jak dla mnie. desrednia muzyczka w filmiku wpadajaca w ucho- to fakt;) ja o tym konkursie slyszlaam na facebooku apps.facebook.com/front-or-back/ Odpowiedz Link Zgłoś
laandryneczkaa Re: spodnie jeansowe 20.08.12, 22:55 Każdy ma inny gust, ale moim zdaniem najlepsze są spodnie z Endorfiny i Mister lady. Nie wiem czy spodnie z Mister lady można kupić w Polsce. Ja kupuję je w Niemczech i uważam, że są świetne :) Spodnie z Endorfiny są drogie, lecz można wyszukać jakieś cenowe okazje na Allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli631 [...] 22.08.12, 01:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś