kkitka 03.10.12, 15:42 Dziewczyny proszę o poradę. Jakie rajstopy ubrać do tej sukienki ? beżowe czy czarne? buty będą czarne, torebka też. Przyjęcie weselne już niedługo ;) -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojestylio Re: Rajstopy na wesele 03.10.12, 16:51 Załóż czarne, ale takie bardzo cieniutkie mgiełki. Myślę, że będzie dobrze. Jest jesień, więc czarne będą w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
kkitka Re: Rajstopy na wesele 03.10.12, 17:16 To super, bo mam właśnie czarne nowe pończochy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_m_zuza_m [...] 03.10.12, 17:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Rajstopy na wesele 03.10.12, 19:38 Jest taki odcień, nazywa się fume. Niezbyt intensywna czerń, mam wrażenie, że właśnie on jest na zdjęciu. Grafika googla nie pokazuje tego, o co mi chodzi, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Rajstopy na wesele 03.10.12, 19:51 kaga9 napisała: > Jest taki odcień, nazywa się fume. Niezbyt intensywna czerń, mam wrażenie, że w > łaśnie on jest na zdjęciu. Ten kolor nazywa się fumo, to odcień ciemnej szarości - fumo czyli dym, może być, ale moim zdaniem bardziej pasowałby jasny odcień szarego. Odpowiedz Link Zgłoś
kkitka Re: Rajstopy na wesele 03.10.12, 20:15 No właśnie nie pamiętam jakie miałam rajstopy na tym zdjęciu. A myślałam że czarny to obciach ;) ale w takim razie pokombinuje z odcieniami szarości i czarnego. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś